Любители на котки - Тема 208

• 29 996
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Роди ме мамо с късмет....

# 376
Ой, в какво сладко котаче се превръща Бобчо. И какво тумбаче е заформил. Спокойния живот как променя и животни, и хора. Браво, че Бо намери своите обичливи хора. Heart

Ахаха, Мара кви мустаки извади Joy. Евалата Grinning Heart Eyes.

Джу-то е скакалец. Слабушка. Но за сметка на това се издължи. Ми то как да надебелее като тя секунда не стои на едно място. Не яде много.
Хапва си, но засега не е лакома. Може да е защото гранулите които и давам да не са съвсем по неин вкус, но нямам избор, трябва да следим да не разстроим стомахчето. Инак ще и купувам и давам това, което обича, само да укрепнем и пораснем още малко и стомахчето да не е толкова чувствително.

# 377
  • София
Страхотни сладури има на последните страници! Heart

Някой пазарувал ли е от сайта https://www.zoodobavki.com/?  Дали е надежден?  Добавката, която ми трябва е на доста добра цена.

# 378
  • София
Доня, ако щеш вярвай, просълзих се на тези снимки. Какъв е ошмулен горкият на първата, а на втората вече съвсем различен поглед върху света!! Grinning Heart

На Марчето ще ѝ изям чорапките. Grinning

И аз искам снимки на хищника Джу.

# 379
  • Между гори и планини
Нали? Баш ушмуглен, страхлив, бъхлив, мръсен, гладен, стресиран...Сега е спокоен, щастлив, игрив, мъркащ, чистичък, мекичък. Все едно е друго коте! Само за 6 дни! Залепен е за мен или мъжа ми. Три пъти срещна прахосмукачката и днес вече я наблюдаваше с любопитство, но без страх.

# 380
  • Швейцария
Мия преди и сега. Утре рано сутринта пътуваме с нея за Швейцария. Дано не опищи самолета. Тя ще бъде с мен в кабината, ще й държа ръка (лапа).

# 381
  • Между гори и планини
Мамина душица ! И тя с такъв късмет ❤️
Втората снимка казва всичко, толкова е щастлива ❤️

# 382
Лек път на Мия 🥰

# 383
Аз днес монтирах космическата котешка тоалетна. Бела веднага отиде да пишка вътре, чакам с номер 2 да видя как ще са нещата. Засега изглежда обещаващо.
Лъки не проявява интерес. Научи се да пие от фонтана и да яде от автоматичната хранилка, сигурно и на това ще се научи, но по-бавничко.

# 384
А защо е "космическа" тази тоалетна?

# 385
Мара наистина е голяма тежкарка ; 😼😼😼 мн добре й стои тронът.
А на Бобчо, ще му изям лапичките! 😍😍😍
Мия - лек и спокоен път от мен, от Хели, и от Мими ❤️❤️❤️

# 386
Спокойно пътуване на Мия и нейната мами. Flowers Four Leaf Clover Станала е чудна котанка.

Нашето Джу определено е гледано коте преди осиновяването. Беше чистичка, нямаше гурелки, сополки, беше с чисти очички и носленце, че дори и ушенца. Не е лакома като котета живели на улицата, имаше си и тумбаче. Интересно какво ли се е случило. Според мен или е изтървана или е от котило което са пуснали в един момент да оцелява само. И тя къде къде, айде на булеварда сред колите. Господ я е запазил за нас. Heart
Такааа, по повод снимките - трудна работа, това чудо е хиперактивно, няма секунда покой, та.. каквото можах направих докато играе с въдичката(тя е най проста въдичка, луксозната я изхвърлихме, защото Мая не играеше с нея и сега лекинко ме е яд, ама каквото такова):

Сега дзвера спи в легълцето на катерушката си. Наигра се едно хубаво, лудува, спринтира, уби квот намери, хапна, пи вода, пусна подаръци и се кротяса. Joy

# 387
  • Между гори и планини
Прекрасна Джу ❤️
Наш Бобчо разпердушинва въдичката с перца наследство от Лео. Плюшените мишки не знам къде ги е заврял Лео. Търсих да купя нови играчки в зоомагазина и нищо не харесах. За сметка на това сутрин няколко часа играят с Лео, надвечер също и бебето после е изморено и само спи .
Това е едно спокойно котаче

# 388
На Бобчо бобченцата Joy май вече са се показали. Какво хубаво заформенко котенце стана, пу пу, да не му е уроки.
Джу-то играе като луда и пак не се уморява достатъчно. С Джастев на смени играем с нея, тя самостоятелно също играе много, гони играчки, тича, бяга, спринтира, катери се, гони си опашката, абе лудетина и аха да се умори и пак наново, зарежда батериите за около 10мин.и продължава с нови сили, много е енергична маймунката.
Пп В "Шихо" Варна на Колхозния са заредили играчки и консумативи за котки и кучета на символични цени, та мамите на пухчета от Варна да го имат предвид. Grinning

# 389
  • Между гори и планини
Дасте, къде гледаш 😂😂😂
Не , няма бобчета, но има кръгло като топка коремче 🥰

Общи условия

Активация на акаунт