Петокласници 2025/2026

• 8 128
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
Около 5 ще е при набора средния спех за срока. Дано се спусне малко втория срок, а и ще са втора смяна. Вечер ще му е изморително, но поне ще се наспива, че сега с това ставане в 7 и започване в 7:30 вместо в 8:20 както бяха в намален курс си е тегаво и трудно. А си ляга до 22 часа.
За него е най-добре една смяна от 8:00 - 8:30, ама няма

# 211
Моят се очертава по всичко да има 5.Само по физическо не.Вчера му нанесе в школо две 4,едната от декември,другата от вчера.Дори не знае,че го е изпитвала.

# 212
Моят е със среден текущ успех 5.83, срочни оценки нямат още. Най-проблемни са му история и география, на които има по една четворка на тестове. Засега се е ориентирал, че след 7 клас ще гони или продължаване на МГ, или езиковите гимназии. Ще видим, много време има дотогава, тепърва ще променя решения и посоки.

# 213
За сега се очертават две петици. По останалите предмети е между 5,50 и 6, та очаквам шестици.  Ако нещо не се оплеска в последния момент.
Още не сме мислили за след 7 клас. За мен има доста време да се ориентират и дори преориентират.  Интересите ще се менят. Аз клоня за езикова гимназия, но има време до тогава .

Аз пък се дразня на AI защото децата масово не се опитват да помислят и да намерят решение.  Искат някой да им даде готов отговор. Не съм съгласна и изпитване чрез тест по математика. Децата даже нямат навик да си разписват задачата на чернова за да стигнат до отговора. После допускат елементарни изчислителни грешки от бързаме, недоглеждане и понякога от незнание.

# 214
  • Варна
То и аз му се дразня на AI. И смятам, че е пагубно да се ползва от децата. Само в краен случай, след много усилия сами да се справят. Едно време, като не можех да реша някоя задача, я оставях ей така, защото няма кой да ми помогне. В момента в мозъците им се оформят някакви връзки. Но както каза една колежка - после повечето ще са на един хал. Толкова се радвам на децата, които учат с хъс, в тях ми е надеждата за бъдещето на обществото ни.

Общи условия

Активация на акаунт