⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 597
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Ама поне вече не е прост Фикус Масурски.

# 286
Ей тези капачки как ги хвърли, все едно са златни. Пазил ги в джоба си.

# 287
Жени е толкова неадекватна върху Николай, хахаха, не мога. Не знам за любов, ама тоя сезон ме забавлява. Grinning Ще прощавате, ама съм няколко минути назад.

# 288
Ако Елена даде гривна на Ники модел, заради Ивелина.
Ренета на Асен, Джулия на Божин, Евгения на Ники Масурски, Ванеса- Марио, Радослава - Чефо, в такъв случай отпадат Марсел и Радо?

# 289
Омг, фалшивите матчове, сиреч тези на Джулката и на Евгения, трябвало да отпаднат за да останат истинските. Само не разбрах кои са те - този на самата Ренета, на Ивелина или на Елена с Радо 😂😂😂

# 290
ИВЕЛИНА ЩЯЛА ДА СИ ТРЪГНЕ БЕЗ НИКИ. Смях в залата. Grinning

# 291
Ако Елена даде гривна на Ники модел, заради Ивелина.
Ренета на Асен, Джулия на Божин, Евгения на Ники Масурски, Ванеса- Марио, Радослава - Чефо, в такъв случай отпадат Марсел и Радо?
Ай сакън.

# 292
Елена после ще нападне Божин. Това е планът. А ще пуснат Жени под гумите и съответно Джулс без гривна

# 293
По-скоро фалшивите матчове искат да разделят истинските и да стигнат на финал, Ренета добре ги баламосва.

# 294
Хаххахах Марсел и Радослава са равностойни в диалектите си 😉 .

# 295
Ванеса и Марио са ми топ, знам, че е защото той е актьор, но просто изключвам го и са ми някакви супер сладки. Чефо ревнува и той като Ванеса, добре, че не се мачнаха. Марио ми изглежда спокоен тип и с Ванеса ще се балансират.

# 296
Горкия Чефо само сега ли разбра, че тая няма грам интерес към него😅

# 297
Най-после и Чефо да го поставят на място. Беше се взел за голям сваляч.

# 298
Женя на черешата вечер. Масурски пак избягват да го дават.

# 299
Защо ги карат да се правят на пияни в синхроните, И после в Ергенът било нагласено. Такава ужасна актьорска игра. Ергенките поне си бяха пияни постоянно наистина

Общи условия

Активация на акаунт