Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 12 712
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Първа ли го съобщавам в темата? Капсули в Албена. 😃😃😃:
https://bgtourism.bg/albena-postavia-kosmicheski-kamping-kapsuli … vka-krai-morteto/
Представям си как ще кзточват резервоара с мръсната вода от капсулата пред очите на плажуващите.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 01:15 от Русалка_1

# 76
Това с развалената храна никак не ми се вързва. От утре до 08.09.2025г.  в Орхидея и Магнолия ще се провежда национална студентска Универсиада /дъщеря ми ще участва/ и не мога да си представя, че ще натровят умишлено два хотела стденти. Вярно базата е много стара, храната е базова за 3*, вирусите се разпространяват лесно, но аз от като почивам в Албена на развалена храна не съм попадала.
Орхидея си е бюджетен хотел, така че не може да се очакват чудеса. То и затова са ги настанили студентите там-никой няма да ги трови умишлено, просто е по-евтино . Аз също не съм попаднала на развалена храна, но съм сигурна, че сиренето и кашкавала например са имитиращи продукти. Виното миналата година в Боряна и преди това в Малибу беше жива химия. Никакъв вкус на вино. За вирусите-миналата година за пръв път  се прибрахме от Албена  със стомашни проблеми, може би защото тогава беше скъсаната фекална тръба. Тази година решихме да не рискуваме.
Абсолютно същото. Бяхме в 'Гергана' в началото на Август 2024 и аз, и синът ми бяхме със стомашни проблеми, вероятно защото пихме вода от чешмата им, дъщеря ми и жена ми се опазиха. В ресторанта на Гергана се вадеха кутийки с натриев цитрат, вероятно не бяхме единствените с такива проблеми. И ние тази година пропуснахме, отидохме на Поморие, и пихме само бутилирана вода.

# 77
Това с развалената храна никак не ми се вързва. От утре до 08.09.2025г.  в Орхидея и Магнолия ще се провежда национална студентска Универсиада /дъщеря ми ще участва/ и не мога да си представя, че ще натровят умишлено два хотела стденти. Вярно базата е много стара, храната е базова за 3*, вирусите се разпространяват лесно, но аз от като почивам в Албена на развалена храна не съм попадала.
Орхидея си е бюджетен хотел, така че не може да се очакват чудеса. То и затова са ги настанили студентите там-никой няма да ги трови умишлено, просто е по-евтино . Аз също не съм попаднала на развалена храна, но съм сигурна, че сиренето и кашкавала например са имитиращи продукти. Виното миналата година в Боряна и преди това в Малибу беше жива химия. Никакъв вкус на вино. За вирусите-миналата година за пръв път  се прибрахме от Албена  със стомашни проблеми, може би защото тогава беше скъсаната фекална тръба. Тази година решихме да не рискуваме.
Абсолютно същото. Бяхме в 'Гергана' в началото на Август 2024 и аз, и синът ми бяхме със стомашни проблеми, вероятно защото пихме вода от чешмата им, дъщеря ми и жена ми се опазиха. В ресторанта на Гергана се вадеха кутийки с натриев цитрат, вероятно не бяхме единствените с такива проблеми. И ние тази година пропуснахме, отидохме на Поморие, и пихме само бутилирана вода.
Никога никъде не пием вода от чешмите на хотелите, защото преди години бях прочела, че в различните региони (дори в България) водата е с различни качества/съдържание и съответното население си е привикнало към нея, но другите биха имали стомашен проблем.

# 78
  • В.Търново
В Албена водата от чешмите не става за пиене.

# 79
  • София
Четох и аз за тези капсули, Русалка, от статията излизаше, че едва ли не днес- утре ги монтират?

Въпросът ми е къде ще бъдат поставени: пред кой плаж? Пред палажа на кой хотел?

# 80
  • БГ
Още нещо ново предстои - разширение на Аквапарка и реновиране на хотел Компас.
https://pronewsdobrich.bg/albena-planira-razshirenie-na-akvapark … el-kompas-p647643

# 81
  • В.Търново
Четох и аз за тези капсули, Русалка, от статията излизаше, че едва ли не днес- утре ги монтират?

Въпросът ми е къде ще бъдат поставени: пред кой плаж? Пред палажа на кой хотел?
Пише на Елица.
Ваканционно селище „Албена“ ще предлага уникална почивка в космически къмпинг капсули, които ще бъдат разположени непосредствено до морския бряг. Това обяви изпълнителният директор на комплекса Красимир Станев. Съоръженията се очаква да пристигнат в края на септември и ще бъдат позиционирани до хотел „Елица“, научи Bgtourism.bg.

stefaniika, те и Добруджа щяха да го реновират. Още преди пандемията се знаеше, пък то...нищо накрая.

# 82
Те и базара от около 15 години все ще го събарят и ще строят ту нов базар, ту пък нов хотел.....

# 83
  • Русе
Още нещо ново предстои - разширение на Аквапарка и реновиране на хотел Компас.
https://pronewsdobrich.bg/albena-planira-razshirenie-na-akvapark … el-kompas-p647643

Те оправиха хотелита на първа линия, че стигнаха и до Компас. Другото, което четох, е че правят и увеселителен парк.
https://pronewsdobrich.bg/mashtaben-uveselitelen-park-planira-da … kompaniya-p646963

# 84
Дано е намерила нещо свестно за хапване от там, храната е 0 качество. Мога да ви изредя други нискобюджетни хотели със сравнително добра храна, но този е твърде далеч. А чадърите са им на ... в природата. 600 метра.

# 85
  • Русе
Местят ни от Гергана в Амелия и въпроса ми е имали вечер в ресторанта дрес код за мъжете /дълги панталони/?

# 86
Polina238, много добре. За кои дати е това? Може би Гергана затваря?

# 87
  • Русе
Сега от 17.09.25 за пет нощувки, а Гергана е пълна до горе. Боряна, Славуна, Мура и лагуна бийч също. Има много спортни турнири и предполагам заради това ни местят, но ние не се оплакваме хич Simple Smile

ПП: Сега има световно първенство по канадска борба от от петък започва турнир по плажен волейбол.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:48 от Polina238

# 88
Ние сме в Боряна. И тук хотелът е пълен. Повечето немски туристи. Храната е много добра, много разнообразна. Напитките от машината са като прекалено разредено Степче. Това е може би единственото, което до момента не ни хареса. Знамето е червено вече трети ден. Водата е много топла в морето, но има вълнение.

# 89
  • Русе
Супер e това удължаване на сезона с хубаво време и топла вода. За Боряна знам, че е пълен, защото един от организаторите на волейболния турнир ни е приятел и още чака да му кажат къде ще ги настанят. Първо беше Гергана /зарадвахме се,че ще сме заедно/, после казаха Боряна, след това нас ни прехвърлиха в Амелия, но май пак няма да намерят места в двата хотела /30 стаи за отборите/ и ще оставят отворен Славуна, но пак не е сигурно Simple Smile
Надявам се времето да е с нас поне до 22.09.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт