Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 43 934
  • 527
  •   1
Отговори
# 525
Обяд означава в периода 12.00-12.30. Поне аз ги виждах тогава. Може и да са минавали по-рано. Самият обяд започва в 12.00.

# 526
Да, стаите се чистят преди 12.30 ч. Когато се приберем от плажа около 12 часа обикновено са почистени. Случи се 2 пъти жената да ги почисти докато обядваме. В това отношение нямам никакви забележки. Да, захабена база е, но чиста. Днес ни е 12 ден и до сега 3 пъти ни беше сменено спалното бельо, предполагам до края на почивката ще го направят още веднъж. Чисти се всеки ден, хавлии се сменят всеки ден. Приятели са в Орхидея в момента и споделят, че  спалното им бельо не е сменено за тези дни нито веднъж, а хавлиите - на 3 дни им сменят. В сравнение с предни години минусът тук е храната (по-малък избор и по-лошо приготвена), и липсата на междинното хранене (на лобито е и се състои от обикновени бисквити и купа със сливи или кайсии).
*Грозно пате, обядът е от 12.30 🙃

# 527
  • Русе
Днес ми остана малко време и прочетах най-новите коментари в Гугъл мапс за различни хотели. Прави ми впечатление, че отново местят резервации от хотел в хотел и че са подвърдили резервации повече  от капацитета на дадения хотел. Основнотова е станало с румънските туроператори, но не ми се вижда редно да местят от Боряна в Сенди бийч. Естествено румънците отказали и агентът им ги настанил в Грифит Енканто на Златните.

Общи условия

Активация на акаунт