Перник - 3

• 16 911
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Mama-eli, като слезеш на спирка"Шахтьор"т.е. "на болницата" и минеш зад спирката ще видиш една уличка и в самото й начало на ъгъла топли закуски.Блокчето, на гърба на което са залепени топлите закуски е блокчето, в което се намира "Еврика".Само минаваш отпред и ще видиш табелката.Дано съм била полезна, че как го обясних... BlushУспех  bouquet

# 151
Mama-eli, като слезеш на спирка"Шахтьор"т.е. "на болницата" и минеш зад спирката ще видиш една уличка и в самото й начало на ъгъла топли закуски.Блокчето, на гърба на което са залепени топлите закуски е блокчето, в което се намира "Еврика".Само минаваш отпред и ще видиш табелката.Дано съм била полезна, че как го обясних... BlushУспех  bouquet
със сигурност по-добре от мен Embarassed

# 152
Момичета, къде сте?

# 153
Ясноооо, разбрах! Налагало се е да ходя в онова каренце с поликлиники. Пак благодаря!

# 154
Момичета, аз пак да питам нещо.
Голяма съм питанка, ей Rolling Eyes
Нечие детенце да ходи в детската градина при банята в кварталО, тази дето е м/у къщите?
Вики започва там от понеделник и ми се щеше малко инфо, някой да сподели опит или, ако сте чули някакви отзиви за там. Благодарско предварително и много Hug

# 155
Здравейте пернишки момичета!

mama-eli, много съжалявам, че сте болничета! А за очетата да ти кажа аз през каква одисея минах: Преди няколко дни едното оче на Деян беше леко зачервено. Изплаших се да не е вирусен конюнктивит, понеже чух, че имало такъв. Но нито му сълзяха очичките, нито хващаха гурелчета. Заведох го на частен очен в "Св. Магдалена". Оказа се една пенсионерка, която ни изписа някакви капки. Когато отидох да ги купя, на противопоказания пишеше да не се слагат след ваксина от варицела, вариола и т.н. Не посмях да ги взема. Отидох при личната. Деян щом я видя и ревна. Тя без да го погледне, изписа някакви капки и мазила. Не пожела да ми даде направление за очен. Нервирах се и оттам взех едно такси и право в центъра при най-добрата очна лекарка в Перник, която е и детска. Много внимателно го прегледа (между другото оказа се, че това е единствената лекарка, от която не плаче). Каза, че всичко е наред и ме попита дали наскоро не е ваксиниран и дали не е вдигал температура и дали няма обривчета. Оказа се, че това е алергична реакция към ваксината. Направо си отдъхнах, че не е конюнктивит. Сори, че се поувлякох, но мисълта ми е да не би и при вас да е от това. Доколкото си спомням децата ни по един и същи начин бяха реагирали на ваксината.
Между другото, докато обикалям от лекар на лекар, очето му се оправи - явно от зор. Както казват всичко е добре, когато свършва добре. Дано и вие бързо да се оправите!

# 156
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте пернишки момичета!

mama-eli, много съжалявам, че сте болничета! А за очетата да ти кажа аз през каква одисея минах: Преди няколко дни едното оче на Деян беше леко зачервено. Изплаших се да не е вирусен конюнктивит, понеже чух, че имало такъв. Но нито му сълзяха очичките, нито хващаха гурелчета. Заведох го на частен очен в "Св. Магдалена". Оказа се една пенсионерка, която ни изписа някакви капки. Когато отидох да ги купя, на противопоказания пишеше да не се слагат след ваксина от варицела, вариола и т.н. Не посмях да ги взема. Отидох при личната. Деян щом я видя и ревна. Тя без да го погледне, изписа някакви капки и мазила. Не пожела да ми даде направление за очен. Нервирах се и оттам взех едно такси и право в центъра при най-добрата очна лекарка в Перник, която е и детска. Много внимателно го прегледа (между другото оказа се, че това е единствената лекарка, от която не плаче). Каза, че всичко е наред и ме попита дали наскоро не е ваксиниран и дали не е вдигал температура и дали няма обривчета. Оказа се, че това е алергична реакция към ваксината. Направо си отдъхнах, че не е конюнктивит. Сори, че се поувлякох, но мисълта ми е да не би и при вас да е от това. Доколкото си спомням децата ни по един и същи начин бяха реагирали на ваксината.
Между другото, докато обикалям от лекар на лекар, очето му се оправи - явно от зор. Както казват всичко е добре, когато свършва добре. Дано и вие бързо да се оправите!

Радвам се, че всичко е минало добре! Коя е очната лекарка, при която сте ходили в центъра?
Ивчо е правил конюктивит, минавало му е с капки. Обикновенно го получава при някоя по-сериозна настинка с хрема.

# 157
... на противопоказания пишеше да не се слагат след ваксина от варицела, вариола и т.н.
Радвам се, че всичко е наред!На вас слагали ли са Ви ваксина за варицела?За пръв път чувам за такава.

# 158
... на противопоказания пишеше да не се слагат след ваксина от варицела, вариола и т.н.
Радвам се, че всичко е наред!На вас слагали ли са Ви ваксина за варицела?За пръв път чувам за такава.

След въпросът ти и аз се замислих! Всъщност имаше ли такава ваксина или не? Дали пък не е някаква друга?

# 159
  • Перник
Какъв е този Бизнес-инкубатор, моля разяснете!

Разяснявам  Mr. Green Пълното название на организацията е Регионален бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия. Съществува от 2000 г. Аз работих там от 2002 до 2004. Бизнесинкубаторът съществува от 2003. Намира се в кв. Могиличе (близо до Енергото). Това е неправителствена организация, в самия инкубатор дават под наем помещения за стартиращи малки фирми на преференциални цени, провеждат различни обучения, предлагат копирни и компютърни услуги. Имат и сайт - ето го: http://www.rbc-pernik.org Не е обновяван почти откак съм напуснала  Mr. Green

Хормонални изследвания, мисля, но не съм сигурна, че правят в лабораторията в бившата Втора поликлиника на 1 етаж (до Св. Иван Рилски). Аз ходя там за изследвания често, на вратата пише какви изследвания правят и май имаше и хормонални, но май не съм чела много внимателно  Wink

# 160
Какъв е този Бизнес-инкубатор, моля разяснете!

Разяснявам  Mr. Green Пълното название на организацията е Регионален бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия. Съществува от 2000 г. Аз работих там от 2002 до 2004. Бизнесинкубаторът съществува от 2003. Намира се в кв. Могиличе (близо до Енергото). Това е неправителствена организация, в самия инкубатор дават под наем помещения за стартиращи малки фирми на преференциални цени, провеждат различни обучения, предлагат копирни и компютърни услуги. Имат и сайт - ето го: http://www.rbc-pernik.org Не е обновяван почти откак съм напуснала  Mr. Green

Струва ми се, че такъв бизнес инкубатор /леле, колко ужасно звучи!/ имаше и на Пашов, в част от детската ясла, до Стоматологичната поликлиника.

# 161
Да не би да става въпрос за Тримовакс, но там шарките са рубеола и морбили? newsm78

# 162
Здравейте!

anitza, ваксината беше с/у паротит, морбили и рубеола, но това което ви се е случило пак наподобява нашия случай. Много се изплаших, защото аз бях с ангина и може да съм го заразила със стрептокок. След втория сън се зачерви окото и до сутринта се поду клепача и имаше засъхнал секрет. Веднага го заведох да му вземат секрет, че и без това се чака 3 дни. Изписаха му Тобрадекс на капки и вече е добре, но секрета ще е готов в понеделник. Дано наистина е от ваксината, защото варианта Бета-химолитичен стрептокок е ужасен. Причинява куп поразии. Дали има и други дечица с подобни реакции? Thinking Започвам да си мисля, че ваксината в КварталО нещо не е била много читава, ти какво мислиш newsm78

# 163
Честит имен ден на Георги на =^._.^= .Да ти е здрав и послушен именника.Желая му щастие и щастливо детство!

# 164
Ааа, и от нас поздрави на именяка,=^._.^=! Да е много послушен и енергичен и мама много да се гордее с него!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт