🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 53 796
  • 994
  •   38
Отговори
# 975
  • София
Ако ще върнат някои от изгонените и то със зададени роли, то трябва да стане преди нацелване на първия предател, защото на праведните ще им светне, че поне един от тях ще е предател 😉. Аз съм за Диляна 😂
Скрит текст:
Така ММ ще си я гледа и няма да мърмори 😜

# 976
А на мен точно контрастта между яркото слънце през деня, ярките аутфити, спокойния Дунав и съответно мрачните коридори и килии на крепостта през нощта ми харесват. Иначе, от 4 британски сезона (излъчването на 4-тия започва през октомври и ще е с популярни лица) само един сезон е сниман през септемри, другите са къснопролетно-летни.

Дали праведен или предател, искам да видя какво ще отключи това у Коджабашев, затова искам да бъде върнат. От Диляна не очаквам много, но поне е от познатите ми участници, та нямам против да се върне и може би искам да я видя като предател. Оля не ми е позната и нямам мнение за нея.

Не ми се гледа Билалов като водещ.

# 977
Късна пролет според мен би било доста подходящо, зимата има риск времето да не е подходящо за мисиите.
А ако се излъчваше пролетта, можеше да снимат и есента.

Ще повтарят първите 2 епизода събота от 21:30 и неделя от 22:00, обявиха го в СМ. Май е спонтанно решение, защото в програмата все още не е сменено.

# 978
В другите държави атмосферата и водещите какви са?

Ще обясня защо предаването ми е с Биг Брадърски привкус.

Атмосферата ми е твърде ярка и цветна, с твърде много кокошки и петли - участници. Ще ми се да тушират малко червеното и цялата цветна гама, да го заменят за лилаво. Участници като Глория, Анна-Мария, Даяна създават само смут. Мислят си, че са в главната роля, всеки ден ще си въобразяват, че едва не са ги убили, ще крякат и ще правят Биг Брадър.

Знам колко харесвате Карамазов за водещ, добре се справя, но моята представа е за мистика по пътя на лилавия цвят. Билалов ще е по-подходящ и повече ще се върже. Като е мистика да има пушеци, висящи мрежи в имението, отваряне на вратите с едновремешните клепала.

И тук съм съгласен. Билалов би бил много подходящ, да. В другите държави водещите са особена комбинация от ексцентричност и елитарност. В САЩ е популярен ексцентричен гей. Моят любим е Пол Хенри от Нова Зеландия - ексцентрично денди обаче без да е гей. Във Великобритания е една мила женица, която малко зорлем се прави на страшна, но добре й се получава. В Ирландия е нейно копие, ама е пренавита и не се получава. Най-близко до Карамазов е водещият в Австралия, но той излъчва много лежерна непринуденост, нашият е една идея по-напрегнат и си личи, че е в роля.

Не е вярно, че в Шотландия е само мрачно, британските сезони почти всички епизоди са на слънце. Правят си слънчеви бани на двора по всяко време.

По темата, която зададох - и аз мисля, че по-скоро ще изберат да върнат Диляна, мисля че не всички познават риалити звездите, Диляна им е по-известна. Пък и ще я смятат за по-малка заплаха.

А каква е идеята на новото шоу с Деси Стоянова (копие на Uncloaked) при положение, че отпадналите на следващата сутрин са в бТВ? Да гледаме едни и същи участници с едни и същи впечатления по два пъти ли?

# 979
Записвам се в темата.

Бачорски ме дразни, както някой описа по-горе селски тарикат забогатял с почистване на големи обекти, които една политическа партия му гарантира. Прекалено самодоволен и с нисък вайб, аз още преди да гледам разкриването на кой е праведен и кой е предател веднага го разконспирирах, че той е един от тях. Дано го отстрелят по-скоро. Съжалявам, че Иван Юруков отпадна, според мен можеше доста да даде на предаването.
Искам да върнат Диляна и Оля ако ще връщат някой.
Аз гледам и Шведският вариант и там също са известни хора, дори в последният сезон една жена политик спечели и тя беше от Предателите.лол.
Да видим в Българският вариант , дано го качват в Тубата също.

# 980
Най-много ще ме е яд, ако Бачорски спечели ...
За всеки друг ще се радвам.
Моят фаворит за наградата беше Иван Юруков.

# 981
Бачорски и снощи беше в Аз обичам България, май не остана предаване да не е участвал.

# 982
Днес има ли епизод?

# 983
  • София
Не. Във вторник ще са само новите епизоди.

# 984
Много ми харесва това предаване. Най-накрая нещо, което да очаквам с интерес!

# 985
На мен ми харесва атмосферата на предаването и не искам друг освен Карамазов за водещ. Билалов въобще.Не искам и да е мрачно. Такива красиви картини ни поднасят сега.
Аз лично съм изненадана от държането или представянето на известните личности в предаването. Някои харесвах преди, други не. Засега всички са ми по- скоро симпатични, без Онцова и Силвия.
Глория я познавам, тя е умно и добро момиче.
Мирелка е много весела, чувствителна и красива.
Вече стана ясно, че съм фен и подкрепям Антон, въпреки, че отначалото не бях такъв.
Яд ме е за Юруков, но сам се изпържи.
Очаквам да влязат и тримата първоначално изгонени, но ако не може гласувам да двете жени. Диляна е красавица ще ми е интересно какво ще направи. Оля не ми допада, но съм сигурна, че ще има циркове покрай нея.
Интересен ми е и Бачорски, много надежди тая Антон и Глория да го оправят него.

# 986
Понеже чета тук, че се играе с други имена за водещи да се изкажа и аз.
Настоящият Господар на имението си е точно на мястото!
Билалов в тази роля - голямо Не! Той си е за Джаро.
Обаче, ако има залегнало положение за колаборация, то тя е между Владо и Владо

Скрит текст:
Карамазов и Михайлов

# 987
  • София
И аз не искам да е твърде мрачно, нека си е така и да  е по-семейно предаване с леко дарк елементи.

Изслушах подкаста на Иван Кирков от Комеди клуба. Те уж не искаха да коментират тази година риалитита, но ги е грабнало. Емко си е фен и на играта. Дано продължат и със следващи епизоди. Предаването хваща и хора, на които им писна вече от тичащи и готвещи. Аз бях скептична, но добре се е  получило.

# 988
  • София
Аз се опитвам да се абстрахирам от това кой какъв е в реалния си живот и гледам само кой как играе играта. Засега съм разочарована от Владо, Гъмов, Онцова и Силвия. Не знам дали и Тино и Венци ще се впуснат по-смело или само ще се ослушват и ще си пасуват.
Владо засега е активен само при организирането на препятствията, но не съм го чула да е изкоментирал или споделил някакви наблюдения за поведението на този или онзи, някакви подозрения, предположения, каквото и да било. Дори на гласуването пусна абсолютно празен вот, което ми затвърждава първоначалните опасения, че той ще си пази образа на "доброто и примерно момче" на всяка цена. Жалко!
Гъмов също не го виждам да допринася с някакви разсъъждения и предположения, само се лигави и си пуска дежурните смешки. Може би е отишъл там за малко рекламка и безплатната почивка. Същото се отнася и за Онцова, само дето тя е и груба и неприятна на всичкото отгоре.

На мен ми хареса Бачорски как първо пусна мухата за Мира и после им хвърли прах в очите като "официално" се оттегли от решението си да гласува за нея. Болшинството дори не обърнаха внимание, че той й издигна кандидатурата. Joy
С Жорката се справят доста добре досега, за разлика от Невена. Даже ме е яд, че не избраха друг предател на нейното място. То да се издъниш още на първия ден си е направо трагично. Може би на Мая трябваше да се спрат. Сигурна съм, че тогава щеше да се разиграе. Сега пак го раздава пасивно и стои под радара като в ОСГ.
Също смятам, че Бачорски и Георги в момента не са особено в окото на бурята, защото са доста предвидими профили за предатели и хората си мислят, че няма как да е толкова просто. Това за тези, които познават Георги, не мисля, че всички са запознати с участието му в ИВ.

Не бих предпочела Билалов за водещ. Не че и той няма да е добър, но Карамазов си е страхотен и точно на мястото. И мрачно не държа да е, и така е достатъчно добре и интересно.

А, да, забравих - много ме е яд за Иван. Мисля, че щеше да допринесе много за формата. Обаче направи грешка, която му изяде главата. Не трябваше да тръгва така смело и безотговорно още от първия миг.

# 989
  • Другата България
Всички искаме повече Семейство Адамс Вайб
Скрит текст:
отколкото Летен лагер край реката, но не зависи от нас това. БТВ за догодина да си знаете Hands Pray
Мне, не СТЕ всички.
Напротив, видно от писалите /вече/, повечето от нас харесват именно това, което виждат в момента.
Няма нужда от семейство Адамс, то е за друг вид предавания, сериали и предпочитания. Билалов пък съвсем, изобщо не го виждам в ролята на водещ на точно такъв формат, Карамазов си е на мястото и е харесван от 99% от зрителите на формата, което мисля си е било съвсем целенасочено - избирането му.
Та, от БТВ и да четат тук, силно се надявам да са доволни като цяло от повечето положителни мнения и да вземат предвид основно градивната критика, ако има такава.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 19:26 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт