🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 57 425
  • 1 029
  •   35
Отговори
# 1 005
А аз си мислех, че само мен ме кефи как играе Бачорски, четейки постингите Simple Smile Да не би някой да е гледал колегата Саркаст Sunglasses

Ако на първото убийство не отстраниш силен играч, то си е пропуснат шанс. Дори и с моята предателска стратегия да се убиват предимно нелепите и за които никой не би гласувал, защото на съвет ще се гонят силните (но може и да не се, зависи от нивото на останалите) и да има повече избор, в който да се размие евентуалния вот за мен, бих убила поне двама адекватни и с влияние, задължително на първото убийство и по-нататък, ако някой много ми пречи. Пък и би ми харесало да надиграя по-адекватни играчи, а не някакви дето и сами се бият. Или ако загубя - то да спечели някой от тях. Но и на Бачорски ме кефи идеята - като Предател да убива силни, а като Праведен да се отървава от баласта. Или поне засега изглежда да му е такава. Но като Праведен успява повече да се наложи, ахаха Simple Smile

# 1 006
  • Другата България
Значи не четеш всички. Blush
Аз го споменах няколко пъти, още след първи епизод, когато коментирахме адекватната игра на Жорката.
Тогава още /аз също смятам, че Жорката е доста адекватен като предател/ споменах, и все още си стоя зад думите, че Бачорски за мен е по-добър от него, абстрахирайки се от негативното впечатление, което имам като цяло и то само защото е навсякъде, без изключение.
Но това не го прави по-малко адекватен за точно този формат, напротив.
Ще се повторя, но ако продължава така, далеч ще стигне.
Та той още в епизод 1 успя да убеди останалите двама да убият човека, който щеше да му сложи прът в колелото, сега ще се насочи към Неве, отново защото е против решенията и поведението му. А Неве се води от лични мотиви, що се отнася до Гъмов, това веднага беше забелязано от Бачора.
Да видим, малко време е минало, но за момента това е моето мнение, не знам какво е казал СаркасТа, същото ли?

# 1 007
Прочела съм те, даже съм те лайкнала за това мнение, сега проверих. Просто съм забравила, то кое по-напред Simple Smile
За съжаление ще е цяло чудо Бачорски да додрапа до финал, камо ли да спечели. А заслужава, защото има разбиране за играта или поне това показва досега.

# 1 008
  • Другата България
Шегувах се, разбира се. Blush

# 1 009
  • София
Манифестирам и аз с написаното от Кло.
ВИП-ове през есента, снимано лятото.
Простосмъртни през пролетта, снимано късната есен - ето ви по-готик вайб.
Така ще имаме два сезона на година.
Пролетта с цивилки
Есента с випове

И друго. Това съм го писал и след Сървайвър и след Островът на 100-те гривни. бТВ да не се интересуват от рейтинги, коментари и реакции. Четат Бг мама, слушат подкастите в Ютюб (които се следят от хиляди хора) и преценяват.
Трябва да налагат даден продукт две, три години, за да започне да изплаща дивиденти. А не при първата спънка да се отказват с един сезон и да пробват нещо друго.
Още ме е яд, че не наложиха американския Сървайвър.
Островът също беше нещо свежо. Не може така.
Тук все пак си мисля, че няма да се потрети грешката, защото има доста реакции и няма как графиката да не се задържи хоризонтална и дори да тръгне нагоре. Но и да не, да не ги интересува. И този път поне снимат в България и то само 2 седмици. Не са на хиляди километри за 1 месец.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 01:06 от Diavolo

# 1 010
Ако на първото убийство не отстраниш силен играч, то си е пропуснат шанс. Дори и с моята предателска стратегия да се убиват предимно нелепите и за които никой не би гласувал, защото на съвет ще се гонят силните (но може и да не се, зависи от нивото на останалите) и да има повече избор, в който да се размие евентуалния вот за мен, бих убила поне двама адекватни и с влияние, задължително на първото убийство и по-нататък, ако някой много ми пречи. Пък и би ми харесало да надиграя по-адекватни играчи, а не някакви дето и сами се бият. Или ако загубя - то да спечели някой от тях. Но и на Бачорски ме кефи идеята - като Предател да убива силни, а като Праведен да се отървава от баласта. Или поне засега изглежда да му е такава. Но като Праведен успява повече да се наложи, ахаха Simple Smile

Проблемът с убиването на силните в началото е, че може да е добра тактика за офлайн игра, но от това не се получава good TV. В ирландския сезон един предател ама досущ като Бачорски изби в началото къде що имаше силен и умен играч, и сега остана само планктон дето ни се води, ни се кара. В Австралия сезон 2 същото и накрая спряха шоуто заради нисък рейтинг. Добре е да има баланс.

Два сезона на година би било множко, но е факт, че това е едно от най-евтините за правене риалита. Иначе щяха да го пуснат за външна продукция.

# 1 011
Не, че искам да ви занимавам с жълтини, но вчера ми се пръкна статия, че Глория и Петканов били заедно, за което по принцип не би ми пукало много, но ако е истина, се моля на всички богове, че се е случило извън рамките на предаването, защото няма да простя на Петканов, ако опорочи още един формат с личните си драми и копнежи. Може би недодялана любовна история, на която не й е мястото в такъв формат е единственото нещо, което би ме накарало да изключа телевизора и да зарежа предаването Grinning

# 1 012
  • София
За съжаление, Дяволо, няма как да не гледат рейтингите, защото от тях им се изчисляват рекламните приходи. Няколко години съм им ги работила бюджетите и финансите на телевизия и общо взето рейтинга е променлива, от която след това се смятат много неща.
Иначе за мен Островът и Бягство към победата е тотална срамота да не продължат да се снимат, безкрайно ме е яд.

# 1 013
Добро утро хора!     (в оригинала е "успешни, млади"  Joy)

Записвам се със закъснение, изгледах 1 и 2 на един дъх. Благодарение на Дяволо, който не само ме нави, но и ми ги изпрати.

Дори и два епизода са достатъчни да се изложи човек.

Примерно Даяна ми е много селска пръчка с претенции за изява.
Силвия от филми ми е харесвала, но тук нещо прекалено се нерви.
Жорката ме кефи повече от преди, но мисля, че сгафи дето сам скочи на сал без да са го питали.
Някой сигурно е забелязал това.

Жал ми е че изгониха Иван.  (И Диляна и другото Жоре също, но както сте писали, надежда има!)

# 1 014
  • nowhere
Изгледах първия епизод най-накрая. Благодаря на outcast за линковете.

На пръв поглед не ми харесва, че е снимано през лятото - светло е, слънчево, изглеждат сякаш са на ваканция. Не ми допада и сградата, няма характер. Много по-добре би паснала каменна къща в планината, ама нали трябва да правят реклама. На мен лично ми липсват дървета, дъжд, мъгла, - няма атмосфера без тях. Може би сравнявам прекалено с други сезони.

Непопулярно мнение - Владо Карамазов не ми харесва като водещ. Гласът му трепери на много места, заваля някои думи, няма осанка  за този тип предаване, не ме убивайте. Според мен Билалов би бил много по-подходящ.

Относно каста - поне половината никога не съм чувала и виждала. Най-неприятни са ми Владо Николов и Ева Веселинова - те двамата винаги са ми били антипатични като излъчване и поведение - псевдо стожери на чест и достойнство.
Мирела е много красива, но говори с някакъв ужасен диалект.
Не знам коя е Глория, но ми е много симпатична. Засега ми харесват и Иван Юруков, Оля и Боби. За останалите все още нямам мнение.

# 1 015
Намирам противоречива информация за рубриката с Деси Стоянова. Подкаст ли ще е, или ще се излъчва по тв? Кога ще може да се гледа?

# 1 016
З

Иначе за мен Островът и Бягство към победата е тотална срамота да не продължат да се снимат, безкрайно ме е яд.
Аз също не разбирам, защо тези предавания не продължават, интересни и смислени...

# 1 017
  • София
Ох, Жорко от ИВ го помня, че все гледаше да яде. И сега, всички гледат кой влиза, прегръдки, овации, Жорката яде кроасанче 🤣.
Симпатично ми е, защото дълго време съм отглеждала спортуващи тийнове 🤣

# 1 018
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
З

Аз също не разбирам, защо тези предавания не продължават, интересни и смислени...
Според мен именно защото са интересни и смислени и няма да се лее сеир и простотия на килограм и мастите бг продуценти нямат интерес.

# 1 019
  • София
И на мен ми направи впечатление Жоро как не спираше да закусва, но си го знаем от Игрите. Аз съм изненадана, че Жоро засега се справя добре, какъвто е хиперактивен, много добре се е обрал. Неве верно е като даскалица , да видим Бачора дали ще я сготви.
Даяна нещо  е много комплексирана, все иска да кряка и да се изявява, Силвия направо не знам какво е правила със Зоран, той е топ стратег, а тя е псевдоморалистка. Мирела за съжаление е точно каквато очакваме - рев, сълзи сополи и никаква идея къде се намира, жените й завиждали, защото била красива, ама за това че не е много умна какво да кажем. 
Следя с голям интерес Мая, която харесвам още от ОГ100 - тя има хладен ум и пълно съзнание къде се намира без излишни пози, почти съм сигурна, че усети Бачора за предател и нарочно се покри под крилото му.
Владо Карамазов ако стане водещ на тотото и него ще гледам, невероятен е за мен и като актьор в театъра, и като водещ. Нямам търпение за вторник.

Общи условия

Активация на акаунт