🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 57 597
  • 1 031
  •   29
Отговори
# 1 020
Повторението на епизод 1 в събота от 21:30, а на епизод 2 в неделя от 22:00 по bTV.

Деси Стоянова: "На 28 септември веднага след „България търси талант“ ще се видим в „Traitors: Маските падат.“

Започна се с коментари от типа кой да е водещ, къде да е дестинацията. Може би трябваше да е от някой затвор, а?
Да ви е тъмно, мрачно, а игрите да се провеждат нощно време в някоя гора. Като не ви харесва в този вид предаването, ами гледайте нещо друго.

# 1 021
Много харесвам Деси Стоянова, ще гледам с кеф това коментарно студио.
А Жорката все нагъва нещо, ама поне да му личеше, хаха. А е щиглец.

# 1 022
  • Другата България
Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление Жоро как не спираше да закусва, но си го знаем от Игрите. Аз съм изненадана, че Жоро засега се справя добре, какъвто е хиперактивен, много добре се е обрал. Неве верно е като даскалица , да видим Бачора дали ще я сготви.
Даяна нещо  е много комплексирана, все иска да кряка и да се изявява, Силвия направо не знам какво е правила със Зоран, той е топ стратег, а тя е псевдоморалистка. Мирела за съжаление е точно каквато очакваме - рев, сълзи сополи и никаква идея къде се намира, жените й завиждали, защото била красива, ама за това че не е много умна какво да кажем. 
Следя с голям интерес Мая, която харесвам още от ОГ100 - тя има хладен ум и пълно съзнание къде се намира без излишни пози, почти съм сигурна, че усети Бачора за предател и нарочно се покри под крилото му.
Скрит текст:
Владо Карамазов ако стане водещ на тотото и него ще гледам, невероятен е за мен и като актьор в театъра, и като водещ. Нямам търпение за вторник.
Същото си мисля, затова очаквам с интерес как ще се развият отношенията между двамата.

# 1 023
  • София
Аз пък си мисля, дали не ни подлъгват с монтажа. Имало е много повече приказки, обсъждане. То е ясно, че няма как да дадат всичко, но дали дават най-същественото или нещо насочващо. Например доста показваха Силвия като “бяла птица” и да й… шат главата 😉

# 1 024
Дори и само дискусиите на кръглата маса продължават между 1 и 3 часа, по признания на участници от чуждите сезони. Оттам пускат по 10 минути за телевизията. В риалитата монтажът е цар.

# 1 025
  • Другата България
Аз пък си мисля, дали не ни подлъгват с монтажа. Имало е много повече приказки, обсъждане. То е ясно, че няма как да дадат всичко, но дали дават най-същественото или нещо насочващо. Например доста показваха Силвия като “бяла птица” и да й… шат главата 😉
Със сигурност няма как да излъчат всичките дебати, особено ако продължат повече време от предвиденото /ако има такова/. Не, че бих имала нещо против, но тогава трябва един епизод да е часове наред. Blush
Иначе, що се отнася до това какво излъчват, предполагам насочват зрителите към някого или нещо, стига самите зрители да са достатъчно прозорливи или пък да не търсят във всичко “под вол теле“.
Но определено има хора, които получават повече екранно време от други, това не е само в този формат, и в други го е имало, дори имаше потребителка, която правеше списък с броя на синхроните в ХК, който беше доста показателен между другото за крайния победител.
А Силвия има поведение точно на “голяма бяла птица“, да. Най-голямото ми разочарование до момента, от всичките ми предположения и залози.

# 1 026
Дори и само дискусиите на кръглата маса продължават между 1 и 3 часа, по признания на участници от чуждите сезони. Оттам пускат по 10 минути за телевизията. В риалитата монтажът е цар.
И на синхроните ги питат да кажат по нещо за всеки от другите участници, което може да еввнтуално да неведе на мисълта, че са предатели. Но на нас ни излъчват само нещата, които удрят в десятката.

# 1 027
  • България
Започна се с коментари от типа кой да е водещ, къде да е дестинацията. Може би трябваше да е от някой затвор, а?
Да ви е тъмно, мрачно, а игрите да се провеждат нощно време в някоя гора. Като не ви харесва в този вид предаването, ами гледайте нещо друго.
Преди да започне предаването имаше няколко седмици коментари за предавания от други държави и в последствие сравнения на тукашния формат с другите. Щом едното може, може и коментари по самото предаване, което включва водещия, локацията и атмосферата. Живеем в демократична държава.

# 1 028
На мен пък водещият и локацията ми харесват щ. За пръв път в българско риалити да се постараят и декорът да не изглежда като хол от Икеа, а фонът - еднообразни морски пейзажи.

# 1 029
  • София
На мен контрастът на красивите ярки кадри през деня и тъмните мрачни такива през нощта ми допадат 😀. Много е “кинаджийски” 😉

# 1 030
  • Другата България
На мен контрастът на красивите ярки кадри през деня и тъмните мрачни такива през нощта ми допадат 😀. Много е “кинаджийски” 😉
Като прибавим и присъствието на ето този човек
и чак съжалявам /вече/, че е само веднъж седмично.

# 1 031
  • Sofia
Идеален е отец Ередия, хич даже не ми трябва друг. Много се радвам, че се върна на екран Владо.

Общи условия

Активация на акаунт