Светски хроники

• 2 533
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А чухте ли, че Бекъм подарил на Виктория вибратор за 2 млн. евро. - със скъпоценни камъни и основа от платина  Laughing Откачена работа!

Shocked
тия са луди   ooooh!

# 16
А чухте ли, че Бекъм подарил на Виктория вибратор за 2 млн. евро. - със скъпоценни камъни и основа от платина  Laughing Откачена работа!

Shocked
тия са луди   ooooh!

Що да са луди. Няма да му увива
перлички около пацата, я!

# 17
  • София
А ако й остане камИче вътре, кво шъ прави жената  newsm78   Laughing

# 18
Искрен Пецов има син Георги, роден в Шейново със секцио.

# 19
Снежина Вълкова заминава за САЩ, ще работи в СПА-студио Simple Smile
http://life.dir.bg/2007/04/12/news1565573.html

# 20

Ха  Shocked И аз. Жалко. Много добър актьор и хубав мъж, ама пусто... явно откачен... поне за Кейти беше добра реклама, толкова обикновена сива мишка   Wink

# 21

Ха  Shocked И аз. Жалко. Много добър актьор и хубав мъж, ама пусто... явно откачен... поне за Кейти беше добра реклама, толкова обикновена сива мишка   Wink

И аз така си мисля, но не смея да го кажа, защото нали знаеш - женската злоба....А тя рекламата си остава.
Даже се засилва от развода.

# 22
  • До хладилника, който обичам
за Кейти беше добра реклама, толкова обикновена сива мишка   Wink
И аз така си мисля, но не смея да го кажа, защото нали знаеш - женската злоба....А тя рекламата си остава.
Даже се засилва от развода.
Аз нали съм отявлена хейтърка, мога без срам и свян да кажа, че Кейти не е хич хубава, шията и е несъразмерно дълга, визуално ме дразни и не умее да актьорства (щото да играя - това белот, това дама - и аз мога).

# 23
  • София
Снежина Вълкова заминава за САЩ, ще работи в СПА-студио Simple Smile
http://life.dir.bg/2007/04/12/news1565573.html
Joy

# 24
Кейти Холмс е много сладка и мила.Прилича обаче на съседското момиче и не знам с какво толкова беше впечатлила Том.Може би именно с това...

# 25
Евгения Калканджиева щяла да се жени през лятото за младеж на 21 години. Горкото дете!!!! Както се казва - "Вземи си кака да те отрака!".
Дете друг път . Още по-малко е "горко"  Laughing

# 26
Кейти Холмс е много сладка и мила.Прилича обаче на съседското момиче и не знам с какво толкова беше впечатлила Том.Може би именно с това...
много е готина кейти, много е секси ...говореше се , че тя е забременяла от бившото си гадже и открива това след като къса с него и се среща с том , решават да запазят детето и да разиграят целия театър ... не знам до колко е вярно ...аз я харесвам ...помня я от филма Дарбата

# 27
Евгения Калканджиева щяла да се жени през лятото за младеж на 21 години. Горкото дете!!!! Както се казва - "Вземи си кака да те отрака!".
Мда,никак не е горкото.С богат татко в Испания и готина кака в леглото.Ха да му е лошо. Grinning

# 28
Мда,никак не е горкото.С богат татко в Испания и готина кака в леглото.Ха да му е лошо. Grinning

Ама я го покажете този хубавец да го видим, с какво толкова впечатли Жени:)

# 29
Аз го видях на снимка приятеля на Жени, мн е грозен.

Общи условия

Активация на акаунт