💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 42 979
  • 737
  •   2
Отговори
# 660
Върнах епизода и се обърках още повече. Grinning

# 661
Явно наистина е Аслъ...
Може да е от преди презаснемането на епизода ( нали писаха, че са снимали, после променили част от сюжета и презаснемаха епизода).
Върнах епизода и се обърках още повече. Grinning

# 662
Е,  как Simple Smile ... бутиков сериал, само за ценители ... , с две престижни международни награди  TrophySimple Smile

Simple Smile
Скрит текст:

# 663
# 664
”Любов и сълзи”
Днес ще си имаме изненада

# 665
Сигурно ще ни пуснат третия постер

”Любов и сълзи”
Днес ще си имаме изненада

# 666
”Любов и сълзи”
Ново от сета:

Heart

# 667
Разбира се. С този сериал открих Бурак. Изключителен актьор. Стана ми любимец също. Заради него изгледах и “Нощна приказка”. Невроятен, многопластов и много талантлив Бурак. И понеже наскоро изгледах и последния епизод на ‘приказката’, още съм под въздействието му.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 18:28 от Vi_hi

# 668
Оооо, ВиХи Simple Smile
Малко сме, ама го обичаме от сърце.
Съвсем наскоро писах на приятелка, как пък си заобичах точно Ханде и Бурак, които имат толкова много хейтъри?! Grinning
Бамбашките даже влязоха в тренда на Туитър днес Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

# 669
Cocodoggo_mom 🌺, не вярвах, че след Керем и Ханде изобщо някой друг ще ми направи впечатление. Но реших заради Ханде да гледам Бамбашка бири. И останах много, много приятно изненадана. Бурак има силно присъствие, в каквато и сцена да се появи. И много харизма, което само по себе си го прави уникален. С Ханде са изключителна двойка като екранно присъствие. Ако трябва да направя сравнение с Баръш - Бурак ще ми спечели гласа.

А сега да кажа за Баръш и Ханде в ‘Кралицата на сълзите’ - ами много ми харесаха. Не вярвах, че в третия им проект ще се случи, но изглежда, че Баръш тук ще се справи най-добре.

# 670
Здравейте, мили момичета/ако има/и момчета!
Mikipolu, благодаря, че си ме забелязала,:heart: но засега само ще ви чета и ще ви се радвам.
След толкова време, добрият тон и толерантни взаимоотношения при вас, са като балсам за душата ми.

# 671
ВиХи, ами какво да ти кажа, изгледай “Любовта не разбира от думи” Grinning
Това е първият проект на Ханде с Бурак, сниман е през 2016 година и е голямо предизвикателство да го намериш с хубаво качество, но ако знаеш английски, мисля че епизодите ги има в youtube с английски суб. и с добро качество. Това сериалче беше спасението ми след “депресията”, която изпитах, когато изгледах на един дъх първия си турски сериал - “Почукай на вратата ми” Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Жанрът е ром-ком, подобен на Вратата, смесено с драма, разбира се Simple Smile

В ей такива моменти, когато Ханде е самичка, тайно си мечтая как Бурак отива и си я взима Grinning
Знам, че не е цвете за мирисане, но към нея е различен и се държи някак специално с нея. Винаги е бил направо с разтапящо за мен отношение към Ханденце. И много нежно я е гледал извън снимачната площадка. Нейсе, ще си остана с “мечтата” Grinning Отдавна е изпуснал момента, а и си трябва химия. Такава химия имат на екрана, че ми е чудно как не се е пренесла и в реала.

# 672
бабче, много ме зарадва! Hug Да пишеш или не си е твой избор, но исках просто да знаеш, че винаги си добре дошла! Hug

Честита годишнина на "Друг човек". Помня с с какъв ентусиазъм и почти никакви технически умения започнахме превода на сериала. Grinning Ханде и Бурак винаги са били страхотна двойка, аз си ги знаех от предния проект. Беше добър избор за повторно партньорство. Един различен сериал.

# 673
Абсолютно най-любимата ми двойка са Ханде и Бурак!
Любовта не разбира от думи го гледах след Вратата и не си представях, че мога да харесам Ханде с друг партньор след Керем, но с Бурак ще ми останат винаги абсолютните фаворити. Важно е да отбележа и моментът,  в който ги гледах и емоцията ми тогава.
Не можах да повярвам, че ги събраха отново. Категорично въпреки всичкия хейт и ирония Друг човек беше абсолютно различен от стандартните турски драми и ромкоми. Бурак направи феноменална роля за мен. КенДо ми остана любимият му образ. Химията им с Ханде за мен също беше взривяваща.

КенДо и прокурор Лейла

Прословутия постер, който излезе 2 часа преди старта на първи епизод, за който до последно не бяхме сигурни дали изобщо ще го излъчат. Тотално разочарование от канал, продуценти, реклама, промотиране.
Друг човек ще ми остане в сърцето, защото е първият сериал, в чийто превод участвах. HeartHeartHeart
Гледах всеки епизод на живо, коментирах в темата. Преживявах и се надявах.

# 674
  • София
Да си призная все още не съм изгледала първи епизод на Сърцебиене, затова не коментирам. Толкова много ангажименти са ме натиснали, че вечер съм страшно уморена и заспивам по никое време. Но съм си поставила задачка през почивните  дни да успея да го изгледам. Чак тогава ще си кажа моето мнение. Засега чета вашите коментари.   

Общи условия

Активация на акаунт