Отговори
# 465
Аз.препоръчвам математикът, който ни подготвяше за НВО. Съученици на дъщеря ми продължават да ходят про него на уроци и сега, защото им е трудно в училище.  Много добър посход има. Понякога преподава индивидуално, понякога събира 1-3 деца с еднакво ниво.
Офисът му е на Цар Борис 3. Ако имаш интерес ще дам повече инфо.

# 466
  • София
Момичета, трябва да правя банкова сметка на младежа за стипендия.
Като че ли няма изискване за конкретна банка от училището.
Та - вие къде направихте такива сметки?

# 467
ves, дск и май й е удобно, защото имат доста банкомати, ако тр да внася/ тегли.

# 468
На девойката е в уникредит, моята също. Мобилното банкиране е пасивно до 18 г. мисля(да не те подведа само)

# 469
Аз.препоръчвам математикът, който ни подготвяше за НВО. Съученици на дъщеря ми продължават да ходят про него на уроци и сега, защото им е трудно в училище.  Много добър посход има. Понякога преподава индивидуално, понякога събира 1-3 деца с еднакво ниво.
Офисът му е на Цар Борис 3. Ако имаш интерес ще дам повече инфо.
LoveIsTheAnswer, много благодаря за препоръката. Би ли ми пратила координати?

# 470
  • Варна
Както се казваше в една реклама "Банка ДСК, я" 😁
Не знам на тийновете колко им трябва, но за мен онлайн банкирането е най-удобно. Сравнявам с пощенска, ЦКБ и УниКредит.

# 471
  • София
И на моите са в ДСК, на мен ми е удобно да изпращам пари при нужда директно чрез телефонния номер. Не знам как е при другите банки.

# 472
Момичета,
благодаря от мое име и на наборката за страхотните пожелания Flowers Hibiscus Пожелавам ѝ да се сбъднат всичките!
ДСК Тийн направихме на девойката, като условия не беше зле.

# 473
От миналата година и наборката, и братчето има карти към ДСК, нейната Тийн, неговата Старт мисля, че се води (10-14 години). И на двамата включих да могат да пазаруват онлайн, щерката си изтегли приложението и си следи сметката или поне го правеше по едно време.

# 474
С малко закъснение- Честит рожден ден на госпожицата, merilen🌷 да е здрава, обичана, да има късмет и да сбъдва мечтите си 🎂🍹
И при набора тази седмица започнаха входни, по ФВС нормативи. Днес три входни имат- ИТ, философия, БЕЛ.
Тази година минаха на едносменен режим и са от 7.30 до 14.50 три дни, другите два са до 13:55. Вече са в нова сграда.
А ние семейно изкарахме изненадваща почивка във Велинград , времето беше прекрасно, водата топла и три дни релакс ни дойде много добре ☺ Наборът чака вече есенната ваканция😀

# 475
И ние сме в отбора на ДСК Laughing

# 476
Мда, и наборката ни е с ДСК, понеже сметките и на двама ни са там. Така беше най-лесно.

# 477
И ние сме с ДСК тийн. Голяма реклама направихме на банката. 😁

# 478
  • София
Е, и моят вече е там.
Голямо вълнение за таз’ стипендия.

Ако не друго, процедурата сега е много улеснена в сравнение с процедурата на пощенска преди 2г.  С голямата ни Върнаха за акт за раждане. Тя има карта, ма не можело само с карта.
И за да ми е още по-гадно, буквално на следващия ден получихме в пощенската кутия револют-картата.

# 479
Стипендии по револют няма как да им привеждат, така че си трябва карта от банка.

Общи условия

Активация на акаунт