Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
big_67, ако е 10% отстъпка на цялата сметка, ще можеш да си ползваш и отстъпката на купона за паста за зъби Sensodin.

ПП Защото има и купон 10% отстъпка на продукти ДМ. Simple Smile
Благодаря 10% върху цялата сметка

# 421
Това дали си струва?

# 422
Направих една глупост и си оцветих езиците на едни маратонки в розово. Дали с нещо би могло да падне това? Маратонките са кожени, но езиците от плат.

# 423
  • Варна, Пловдив
Направих една глупост и си оцветих езиците на едни маратонки в розово. Дали с нещо би могло да падне това? Маратонките са кожени, но езиците от плат.

Ще следя с Вас, направих и аз една грешка от бързане. При мен станаха мръсно сиви. А ги изпрах да ги подарявам, а сега са за хвърляне заради езичетата, иначе са почти нови, но умаляха на детето.

# 424
Тази боя я пробвах но не ми свърши работа.

Препоръчайте ми коректор за под очите,да не се впива във фините бръчици ако може? Метнах око на тези но приемам препоръки.

С две ръце препоръчвам втория - Instant Anti-Age Eraser. Много лека консистенция, стои естествено, озарява, НЕ се събира в гънки и фини линии. Използвам го и под очите, и върху лицето за озаряване (фдт за ежедневен грим ми идва тежък), даже и нанесен съвсем пестеливо подобрява доста цялостния вид на лицето. Огромен плюс за мен е и бързото нанасяне на продукта.  
Забелязали ли сте да има по-малки количества от водите за уста на Донтодент? При нас имаше последно само 3 вида, като от третият бяха само една или две опаковки...🤔
Има ли в ДМ (физически магазини) резервни ножчета за Филипс Oneblade Intimate? На Киев място да ги търся? От самобръсначките на Филипс не видях и купих на супер цена от Лили (много съм доволна), но ножчетата за резерва не са на такава приятна цена в Лили...😂
Купих си наскоро молив за вежди на Есенс от Лили, автоматичен, 3,99 лв. Беше с лепенка, вкъщи се оказа, че молив вътре или няма, или механизмът е развален, но нищо не излизаше. Направих рекламация - като мислех, че съм изтеглила късата клечка - обаче се оказа, че всичките моливи в Лили бяха дефектни. Върнаха ми парите и после си купих същия молив от ДМ - той е без дефекти.🙂

# 425
Много ми харесва тази спирала. Сега видях, че има и кафява, ще я пробвам и нея.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/max-factor-spirala-2000-calorie- … 616307177696.html

# 426

Според мен със Спот на Перилис може и да излезе.

# 427
Спот не е ли за третиране на петна? Не цялостно, за пране?

# 428
Да. Аз пръскам петното и после пера. Спот ми е изкарвал супер упорити петна, които не излизат с нищо друго.

# 429
Може би във Вениш ще ги накисна.

# 430
Какъв е гаранционният срок на ел. четките за зъби в ДМ? За тези на донтодент питам.

# 431
  • Бургас
Какво почиствате с тези продукти?

# 432
  • Пловдив
С втория баня/плочки/мивка.

# 433
С препарата с оцет почиствам плочките, фугите и санитарията в банята. Малко понамирисва на оцет, но пък чисти добре.

# 434
  • Бургас
Благодаря ви, а разреждате ли го?

Общи условия

Активация на акаунт