Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 977
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
За хартията не помня подробности, помня ме останах с впечатлението че преди е била по-добра. Виждала съм някакви наистина супер тънки, явно съм решила че е такава.
Аз и на фолио за свежо съхранение не мислех че има какво да овапцат, но тяхното за нищо не става...

# 691
  • Бургас
Аз не знам от къде я имам една хартия за печене...обачеее... това нещо остана залепено за бутерките! Една дебела, плътна хартия беше.
Не знам от къде я имам!

# 692
Има ли доволни от тези ?

Да. Винаги съм била с много обилен цикъл. Лекар обаче ми даде съвет по време на овулация да започна да приемам по една таблетка Калмацин сутрин и една вечер. Дойде ли МЦ, спирам приема. Още първия път имаше ефект. Съвсем нормален цикъл, а преди това се влачех като парцал. Сядах да работя, ставам и усещам как дънките ми са в кръв. Сутрин ставах, същата работа. Беше ужасен кошмар години наред.
За коса и нокти нямам наблюдения.
Благодаря. И аз ще опитам. Много обилно кръвотечение имам по време на менструация. Едва оцелявам. Ако ми помогне това, ще съм винаги благодарна на вас, че споделихте информацията и помогнахте поне на 1 човек.

# 693
  • вкъщи
За обилен цикъл много помага и рутаскорбин. Три четири дни преди цикъл се почва и по време на цикъла. Три пъти по две. Намаля в пъти кръвотечението и откак го пия нямам издънки и внезапно кръвоизливи.

# 694
За обилен цикъл много помага и рутаскорбин. Три четири дни преди цикъл се почва и по време на цикъла. Три пъти по две. Намаля в пъти кръвотечението и откак го пия нямам издънки и внезапно кръвоизливи.
Благодаря много. При следващата менструация ще опитам.

# 695
Ползвате ли тази сода и за какво е най-полезна?
https://dm-drogeriemarkt.bg/tierra-verde-soda-bikarbonat-p859569 … pdsteilen.laufend

# 696
Да похваля тези бонбони за гърло, наистина са ледено свежи. Много приятни.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-bonboni-za-garlo-atemfre … 066447399103.html

И тази скраб за устни.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-skrab-za-ustni-swirl-sug … 059729542809.html

# 697
Аз ползвам тази сода най-вече в банята. Отсипвам си  от нея в пласмасова чашка.  Слагам от нея на камъка за пети с малко душ гел и си търкам петите. Аз ако не си изтъркам петите, все едно не съм се къпала.Освен това един път в седмицата си обтривам тялото като слагам малко от содата върху ръкавица за баня /също от ДМ/. Кожата става невероятно гладка. Това последното бих го правила и по-често, но голямо бързане е сутрин при мен преди да тръгна за работа.

# 698
Аз ползвам тази сода най-вече в банята. Отсипвам си  от нея в пласмасова чашка.  Слагам от нея на камъка за пети с малко душ гел и си търкам петите. Аз ако не си изтъркам петите, все едно не съм се къпала.Освен това един път в седмицата си обтривам тялото като слагам малко от содата върху ръкавица за баня /също от ДМ/. Кожата става невероятно гладка. Това последното бих го правила и по-често, но голямо бързане е сутрин при мен преди да тръгна за работа.
Т.е. ползваш содата, като ексфолиант за тяло и си доволна от резултата.
Благодаря !

# 699
Сестра ми ползва сода за хляб като ексфолиант.
Та що не и тази.

# 700
Аз също използвам сода за ексфолиант, хубава работа върши като свикне човек за неговата кожа колко често и колко да натиска и търка че да не предобри. Тя не се усеща груба както примерно при ексфолиране със захар и е по-лесно да се увлечеш. Аз не ползвам конкретно този де, а каквато хвана в супермаркета, все стават.

# 701
Аз и косата съм си мила, изсушава, а моята е мазна🙂

# 702
Винаги съм мислила, че тази сода се използва при пране.
Благодаря, че казахте за ексфолиране със сода, че откакто една дама в темата писа, че са къртили нова баня заради кафето не смея. 😳

# 703
Содата я ползвам за "лечебни" цели.
И аз не смея с кафето, че и препарати за отпушване на канал ме хвана шубето да използвам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 704
Защо не препарати за отпушване на канали?

Общи условия

Активация на акаунт