Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 433
  • 747
  •   2
Отговори
# 150
  • пустинята Гоби
Напоследък всички пари от връщания, само на банкова карта ми ги връща. Не, че имам против, ама ми е странно, повечето фирми са доволни, ако поискаш връщане в портфейл, Тему иска по банковата сметка.

# 151
Днес получих подаръците - дреболии за купони е първата поръчка с купон 50/160 и направих още една поръчка с купон 25/80.
Бях поръчала блузи, маратонки и панталон за сина. Объркала съм размера на едните маратонки, панталона май и той ще дойде малък и ще връщам.
Ще чакам пак да ми даде два-три подаръка за покупка на стойност 50 лева, че доста неща съм сложила в кошницата още.
Отзиви:
Памучни блузи с дълъг ръкав за момче, размер 150:
Жълта, с якичка, много ми хареса
 https://share.temu.com/g8pqRaRqM0B
Тъмно синя
 https://share.temu.com/OyYXlv550EB
Комплект от две блузи, каката хареса бяло-черната е каза, че би я носила
 https://share.temu.com/sQQV1icE2MB
Още един комплект синя и зелена, тези идват по-големи от другите, иначе са един номер
 https://share.temu.com/rYt4Gwq5QKB
Портмоне за сина, но и на мен ми хареса.
 https://share.temu.com/boIs17SM2PB

# 152
Моята лампа с лупа не се зарежда - с кабел е.

# 153
Не знам защо се оплаквате от офертата за 15 неща за купони с 50% отстъпка. Ползвам я доста активно през последните 2 месеца. Наистина трябва да се поръча за около 260 лева (минималните цени са около 17 лева за едно нещо), но ако поръчате 15 неща за 17 лева (без да ви интересува изобщо какво точно поръчвате) и след като направите истинските поръчки с 50% намаление си я канселирате - ще ви върне парите, а офертата rebate100 отново е налична. Няма никакво наказание и може постоянно да си пазарувате каквото искате с 50% намаление колкото пъти искате. Купоните са 30/60, 40/80, 50/100 и 80/160.

# 154
Към момента предпочитам или да ми ги даде директно 50% или два-три подаръка срещу покупка от 50 лева (същата стойност). Накрая пак излиза, че съм ползвала 50% отстъпка и в същото време съм си взела неща, които са ми нужни. Да затвориш едни пари около 250-300 лева и да чакаш по карта да ти ги върнат след около две седмици не ми се вижда много изгодно, аз поне пазарувам за по-малки суми.
Всеки преценява за себе си, разбира се.

# 155
Не знам защо се оплаквате от офертата за 15 неща за купони с 50% отстъпка. Ползвам я доста активно през последните 2 месеца. Наистина трябва да се поръча за около 260 лева (минималните цени са около 17 лева за едно нещо), но ако поръчате 15 неща за 17 лева (без да ви интересува изобщо какво точно поръчвате) и след като направите истинските поръчки с 50% намаление си я канселирате - ще ви върне парите, а офертата rebate100 отново е налична. Няма никакво наказание и може постоянно да си пазарувате каквото искате с 50% намаление колкото пъти искате. Купоните са 30/60, 40/80, 50/100 и 80/160.
Не мисля, че е много коректно това, че и да го препоръчвате в темата,  но щом така  сте решила...

# 156
После ще отменят купоните, ако откажете поръчката. За да ги ползвате всичките, трябва да направите доста поръчки. Аз поне не се сещам какво мога да взема за 200+ лв и после да изхарча всичките купони за още не знам си колко пари. Правя поръчки регулярно в зависимост какво ми трябва. Така на куп ми е много. Да не говорим, че това не е коректно.

# 157
  • В Града на Липите
Офертата за 15 неща направо я игнорирам. И без това опитвам да преборя страстта си към пазаруване, та и да поръчвам толкова ненужни вещи. Семейството ми вече ми се подиграва, като им покажа някоя невиждана и нечувана джаджа без която идея нямам как сме живели досега Joy
За пръв път ми се случва да нямам никаква оферта за каквото и да било. Имам само един профил. И ако продължават така или ще си направя нов или ще спра да пазарувам. Досега си струваше, заради тръпката, но ако трябва да поръчвам нещо на тези цени е по-добре да купувам от реален магазин.

# 158
  • Пловдив
Аз си получих перящата прахосмукачка. Много съм доволна. Изпрах матрака на дъщеря ми, който беше полят с кола. Стана за нула време. И изсъхна за 2-3 часа. Много се радвам, че я взех. Предстои да изпера диваните и седалките на колите. Ползвам с препарат за килими, на който си пише, че става за машинно пране.

Вчера поръчах и с оферта 2 подаръка с поръчка за 50 лева. Поръчах си калъфи за седалките, пише, че са точно за моя модел кола, но ще видим като дойдат.

# 159
Дайте, моля линк за крема за апукани пети, от който сте доволни, че ми излизат един куп...

# 160
  • Бургас
А нещо ефикасно за гъбички по ноктите да сте взимали?

# 161
Получих главите за електрическа четка, както и още няколко четки за зъби. На тези пишеше мини, но са нормални:

Получих и интересен комплект за рисуване с маслени пастели - книжка с уроци, няколко принта, няколко пастела и др. Не съм го взела на редовната цена - тя ми изглежда висока.

П.п. не знам какво стана - форумът заби и не мога да кача снимка.

# 162
Здравейте, бях писала как ми пожълтя камъкът на пръстена с мойсанит. Гледах го и се чудих 10 дни дали проблемът не е в мен, но и хората около мен потвърдиха за смяната на цвета и в крайна сметка поисках да го върна. От Тему не си го взеха и ми възстановиха сумата като кредит. Сега се чудя дали да си поръчвам друг, че нещо им нямам вяра. От обиците също едната е видимо по-жълта, колието си е кристално прозрачно.
С натрупания кредит и с купон си поръчах безкабелна прахосмукачка с чупещо се рамо. Четох, гледах, сравнявах и достигнах до извода, че представеното KPA е нереално за тази мощност на мотора. По-правилно било да се изчисляват air wats, не че ги разбрах напълно, а големите стойности на KPA били по-скоро рекламен трик. Както и да е, поръчах си тази прахосмукачка, която ми излезе 70 лв., бях харесала друга, но нямаше коментари за нея, дано е ок:
Скрит текст:
И по закона на Мърфи, след като поръчах прахосмукачката, продължих да разглеждам и съвсем несъзнателно натиснах "купи с едно кликване" един цветарник. Е, анулирах веднага поръчката и сега имам 70 лв. кредит, който не ми трябва, ама така е като не гледам какво натискам. За пореден път се подвеждам и докато се усетя, че не добавям в кошницата, а плащам с едно кликване, работата е станала. Здраве да е!

Относно картите за намаление. Вече имам само по една и по никакъв начин не искаше да ми намали, която и да било подобна на моята прахосмукачка. Изчистих кеша и данните на приложението, изтрих ненужното от количката, влизах в търсачката хиляда пъти с търсене точно на прахосмукачка, в количката имах поне 10 броя подобни и не, не ми даде намаление с карта за такъв артикул, а само за разни боклучета, към които никога не съм проявявала интерес.

Кредит нямам все още.

# 163
  • София
Просто пробвайте изпитан продавач, аз купувам от MODIAN, никога нищо не ми е пожълтявало.
https://share.temu.com/eT02FLzXLWB

# 164
Просто пробвайте изпитан продавач, аз купувам от MODIAN, никога нищо не ми е пожълтявало.
https://share.temu.com/eT02FLzXLWB
Ще разгледам, макар че ентусиазмът ми се поизпари, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт