Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 055
  • 747
  •   2
Отговори
# 270
На някой друг спрели ли са да пращат оферта с връщане на кредит и онова с един артикул на минус ефи колко си процента? На мен само и единствено купони ми пращат от доста време насам, набутах се два пъти да се възползвам, но са много неизгодни. Примерно 20-30 лв за поръчка над 100. И като изтекат после не ми ги възстановяват, а преди бота го правеше.

# 271
От около три месеца нямам други оферти освен за купони. Мисля, че в края на май или юни бях правила поръчка и след това се поспрях.

# 272
Здравейте, някой имал ли е проблем а доставката от Express one ? За първи път получавам пратки с тях , а изчетох доста лоши коментари в Гугъл.
Относно офертите съм забелязала  , когато спра да получавам такива , добавям някой артикул в кошницата без да завършвам поръчката и до ден започвам да получавам съобщения за отстъпки.

# 273
Утре само ще избереш втория подарък, няма да иска друга платена поръчка.

Това питам, щото на мен ми дава 10 подаръка,.... 😀
Прочети си условията на играта.

В условията не пише дали ще ми изпращат подаръка самостоятелно, или ще е към поръчка от 25 лв, питам хора които са ползвали такава оферта, щом не знаете не е необходимо да ми отговаряте със заучени фрази, всички много добре знаем, че хем условията са така написани, че нищо не се разбира, хем много пъти изобщо не са това което всъщност пише! Благодаря!
Поредната, която размахва пръст в темата...ОК, приемам забележката и няма да се обаждам, мир да е! Обаче сега ще чета 4 страници гадания по твоята оферта. Не разбирам за какво скачаш като те съветвам да си прочетеш правилата? Това, че не ги разбираш е друг въпрос...

# 274

Хич не е, аз имам оферта с 10, и подаръците, и после самата поръчка е от една страница която те ти предлагат, нямаш право на конкретен избор.

# 275
Днес пак получих оферта

# 276
  • София
А какви са условията?

# 277
Пак като онзи ден - 88 лв поръчка и връща 74, макс е 74 лв връщане ... иначе разбира се може и по-малка сума за поръчка, не 88

# 278
  • София
Ясно, значи ще я чакам Simple Smile

# 279
  • пустинята Гоби
С експрес уан съм получила две поръчки - никакви проблеми.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 17:11 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 280
Аз пък за първи път ще получа с Бг пощи. От петък е със статус РЦ София. Събота и неделя не работят мисля, дали мога да я очаквам в понеделник? А и работното време на пощата хич не ми е ок,че съвпада с моето. Дали в обедна почивка между 12 и 13 ч ще може или и те отсъстват тогава? Не става въпрос за Сф. Не знам и как ще ме информират, но чакам.

# 281
Аз пък за първи път ще получа с Бг пощи. От петък е със статус РЦ София. Събота и неделя не работят мисля, дали мога да я очаквам в понеделник? А и работното време на пощата хич не ми е ок,че съвпада с моето. Дали в обедна почивка между 12 и 13 ч ще може или и те отсъстват тогава? Не става въпрос за Сф. Не знам и как ще ме информират, но чакам.
Ако пощенският клон по Вашия пощенски код работи в събота до 14:00 ч., можете да получите и в събота, но след съобщение от тях. На мен ми пускат съобщение около 9-10 ч. в събота. Ако не работи клонът в събота, ще получите съобщение за получаване в понеделник. Работят без обедна почивка и пратката можете да вземете в рамките на 7 дни през работното време на клона.

# 282
Здравейте, някой имал ли е проблем а доставката от Express one ? За първи път получавам пратки с тях , а изчетох доста лоши коментари в Гугъл.

Мъка, мъъъъкааа…. Говоря за София. В по-малките градове може и да се ядва, но в София е голяма мъка и разправия да си получиш пратката. Говоря за пратки от друг сайт. За щастие от Тему не са ми се падали с тях.

# 283
  • София
Имах пратка с тях от Тему (София), видях на сайта им, че до нас имат пункт, обадих им се да пренасоча към него и нямах проблем. Като минус – дойде в последните часове на последния ден от срока.

# 284
Не са ок като цяло. На мен не ми пращат известие за пратка, а последния път ме разкарваха от обект на обект.

Общи условия

Активация на акаунт