Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 24 838
  • 534
  •   5
Отговори
# 465
  • София
Може ли впечатления за конджак гъбата като понатрупаш?

# 466
Може ли впечатления за конджак гъбата като понатрупаш?

Разбира се.

Понеже трудно се въздържам, не изчаках до довечера и пробвах две от нещата.

https://share.temu.com/sAZFLchqu4B крем за лице, пише само на китайски и ухае хубаво
https://share.temu.com/pdwmY2TKksB бутилка за измиваща пяна със силиконова четка; четох, че за да стане трябват пенещ се продукт и вода в отношение 1:2, ще пробвам

Направих чудесна, нежна и пухкава пяна, във възторг съм.
Кремът е много лек, намазах ръцете от рамената надолу и лицето. Кожата ми го изпи и се опъна повече отколкото без него. Аз имам нужда от повече хидратация отколкото той предлага. Или трябва да сложа и друг върху него, но нямам време и нерви да се занимавам с многостъпковата азиатска грижа за лице.

# 467
Момичета и момчета, прахосмукачката дойде. Не знам с каква мощност, нито с каква всмукателна сила е, никъде не пише на опаковката или в упътването. Моделът си е YANHAMA H3. Пробвах я, смуче стабилно. Пробвах всички степени и за мен се оказа, че е най-добра втората или третата от общо 4, включително за килими. Доволна съм, само ме дразни липсата на съществена информация от производителя. Иначе, дойде с всички аксесоари, упътване на 5 езика, маркировка СЕ. Лесно се сглобява и е много маневрена и сравнително лека. За втора ще си помисля, утре майка ми ще я види и ще си каже тежката дума дали да й поръчам. Оставям малко снимки.
Скрит текст:

Оставям линк на вече друга прахосмукачка, която търговецът предлага като същата. А може би и най-вероятно са си еднакви. Joy
 https://share.temu.com/ilAg7gMxeEB

# 468
Може ли и линк?

# 469
честита, със здраве да се ползва!

Какви пари е?

Доста се чудя и аз, ама засега съм се спряла малко, че и никакви оферти нямам....

# 470
Ох, забравих. Редактирах поста и сложих линк. Ето:  https://share.temu.com/ilAg7gMxeEB

честита, със здраве да се ползва!

Какви пари е?

Доста се чудя и аз, ама засега съм се спряла малко, че и никакви оферти нямам....

Благодаря!
Моята я поръчах, докато беше 165 лв. С купон и кредит ми излезе 70 лв. След няколко дни, търговецът я замени с друга, писах вече за това тук. Новата й цена беше 175 лв. вече и с по-малка мощност и по-малко КРА.

# 471
Някой да е поръчвал хубави слушалки за Айфон с добър звук? Simple Smile

# 472
Някой да е поръчвал хубави слушалки за Айфон с добър звук? Simple Smile
Виж назад в тази тема. Скоро се коментираше.

# 473
FreakOnALeash, и аз си мислех, че имаше подобен коментар и след доста ровене открих поста (в края на предишната тема е дори) , но се оказа линк  за съвсем друг тип слушалки, не за Айфон конкретно Simple Smile

# 474
FreakOnALeash, и аз си мислех, че имаше подобен коментар и след доста ровене открих поста (в края на предишната тема е дори) , но се оказа линк  за съвсем друг тип слушалки, не за Айфон конкретно Simple Smile

Няма слушалки специфично за Айфон, всички блутут слушалки стават

# 475
Виж пост 325 на стр. 22 от тази тема на nat_tab. Тя е с Айфон и ползва слушалки професионално, знае ги нещата.Grinning

# 476
Днес си пуснах поръчка на 6 артикула за близо 180 лв,  използвах купон  50 лв, натрупан кредит малко над 100 лв и ми остана за доплащане около 17 лв. Сега си разглеждам поръчката и виждам, че за пет от стоките пише 0 лв цена (все едно са ми подаръци), а на шестата, която е над 60 лв, пише тези 17. Дали това означава,  че няма да мога да използвам "корекция на цената"

# 477
Днес си пуснах поръчка на 6 артикула за близо 180 лв,  използвах купон  50 лв, натрупан кредит малко над 100 лв и ми остана за доплащане около 17 лв. Сега си разглеждам поръчката и виждам, че за пет от стоките пише 0 лв цена (все едно са ми подаръци), а на шестата, която е над 60 лв, пише тези 17. Дали това означава,  че няма да мога да използвам "корекция на цената"
Няма такова нещо. Ще можете да вземете корекция на цената.

# 478
Ако са й 0 лв, как ще вземе корекция?

Честито. Имам пратка с Експрес Уан. Надявах се да ми се разминат. Ще ми скъсат нервичките.

# 479
Оставят в офис на Изи пей.

Общи условия

Активация на акаунт