🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 949
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 435
На мен най-нормални ми се струват Габриела и дамата с очилата.
Вие какво мислите?

# 436
Не ми е повяхнала Дениз , просто си е получила шамарчетата от живота, и вече няма излъчването на наперена лековата махленка. На мен пък винаги израженията на лицата , на хора преживели нещо си , са ми по вълнуващи и интересни. Тотално я ненавиждах в Ергенът, , давам шанс "катарзисът" и да я е променил
Емили - или е тежък психопат, или е роля която изпълнява брилянтно. Феноменалното е , че ми е интересна, и не изпитвам  криндж . Някак с лекота и се получава . Първите 10 мин от визитката и ме накараха да забия глава във възглавницата, смятах, че няма да мога да я гледам тази , дори не е забавно глупава . Мога да допусна, че е травестит, защото само мъж може да познава така тайните мъжки мераци. Да допусна , че е труженичка с опит...ама много пък със желание го прави като че ли , дамите от бранша едва ли се напъват толкова
Шарминке---- нали видя образът на Даниела , колко хейт отнесе. Ама народа вече свикна , може и по споко0йно да се приеме
Поправете ме , Габи на Шармин ли викаше Тутанкамион в Ергенът .
Габи Тутакамионът , явно е вкарана за конфликт с Емили
Най красива ми е Габриела - бижутерката
Мъжете ...
С появата си веднага ме вкараха в дълбок грях .....(споменавах името Му напразно) .
Докторе, за красиви деца (за какво са му на човек, такива, освен да се хвали с тях в инстаграм) , препоръчвам ти да си намериш наистина естествена красавица , проверки на родата до 10 коляно. Задължително я прати обаче на медения месец САМА , на дестинация с хубави мъже .
В интерес на истината двама от мъжовете са ми сексапилни . ..дали не трябва да посетя психиатър или психолог ...Thinking

# 437
По принцип , ако Шермин е била с богати мъже и е свикнала на определен стандарт е нормално да си търси такъв . Даниела , според мен влезе да си рекламира книгата , Шермин явно себе си и сигурно ще иска да б търсят за повече реклами. Ясно е , че вътре мъж като за нея няма да намери .

# 438
  • Варна
Не знам как да го кажа, но Наум ми липсва.........
Хич!

Но можеха да пооблекат новата водеща.. Може здравословни проблеми да има, но определено изглежда стряскащо с този гол гръб и рамене.

# 439
Ако помните Ники Николов каза, че на предпоследния кастинг, въобще е нямало нормални момичета за кандидати, а на всички на челото им е пишело:…..( за справка “Преди обед” след Ергенът кой номер беше миналият).Та в трябвало да търсят на познати познати, затова всички се знаеха в предаването.
То и тук така- някои се знаят, а други са вкарани за сеир, ама пак от тези, дето на челото им пишело…
Оказва се, че нямат голям избор на участнички.
А за мен няма значение какво пише на нечие чело, ако човекът знае как да се държи с околните и да уважава, па макар и с една мозъчна клетка.

# 440
След последния Ерген (посветен единствено на селския кръчмар и лисицата с тарифата) си мислех, че няма накъде по-надолу, но имало. Пошло и плитко, но в рая. Рая обаче изобщо не се вижда, а пак сервираха претоплената и вече развалена манджа с гумените жени с по една мозъчна клетка. Дошли да покажат, че искат секс и пари. Не, обратното - първо парите. Колко пъти ще го показват това едно и също нещо? Заради Ергена в България със сигурност човек може да стане пълен женомразец. Имам чувството, че нарочно правят това предаване у нас с цел да се подиграват на жените, колко са пошли, тъпи и евтини. Явно женомразци правят самото предаване, за да ни покажат колко гнусна може да е жената по принцип. Каква любов, какъв рай, какви пет лева? Всичко долнопробен, евтин цирк за сеир, не за любов. И какво да гледаме - как жените се натискат за секс, натискат се да седнат на чатала на някой и да се кикотят, че нещо ги подпира отзад и дали някой ставал за по “едно кръгче”? За кого е направено това? Оценка към зрителите явно, които ще го гледат, защото те такъв долнопробен сеир искали?! За пореден път в Ергена, уж предаване за любов, първото, което пускат е цици, джуки, умствено изостанали или луди жени, платени труженички… Гнусно, грозно, тъжно. За умрялата водеща и всичко останало от евтиното изживяване няма да коментирам.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 15:21 от *Benita**

# 441
На мен Шермин ми е по-неприятна от Емили, та и от всички други моми. Нагло и същевременно простовато със саморекламата си излъчване, има нещо отблъскващо за мен и във вида ѝ.

# 442
Извинявам се предварително, но понеже темата между 2 сезона е заключена, ще попитам тук: Силвето от последния Ерген с някакъв младок Йоан постоянно ми излиза във ФБ. Гаджета ли са?

# 443
Извинявам се предварително, но понеже темата между 2 сезона е заключена, ще попитам тук: Силвето от последния Ерген с някакъв младок Йоан постоянно ми излиза във ФБ. Гаджета ли са?
Пишем си тук и за нормалния Eрген, на място си.
Да, май са заедно. Той участваше в първи сезон на Диви и красиви. Мисля, че е 92 набор, не е толкова млад, тя е 3-4 години по-голяма.

# 444
Новият Ерген явно ще е хляб и зрелища, а като гледам участниците, вече имам "високи" очаквания за зралищата. Емили е обикновено говедо, което и в миналото се е държало като говедо и въобще не е трябвало да бъде допускана до екран - голям минус за продукцията - зор да ограничим насилието в училищата и на улицата, но дай да сложим някой с такива прояви да се рекламира. Шермин дали има някой Бъркин там, ако има, да го крие, току-виж Емили я е погнала за саморазправа. Повечето мъже са ми ужасни, чак ще взема да си плюя в пазвата, че вече съм омъжена. Иначе Филипа ми е симпатична.

# 445
  • Варна
На мен ми допадна бижутерката с мъжкия глас.
Дано не е тя травестита, ако изобщо има истински такъв там, че обикновено шестото ми чувство ми подсказва, а сега нищо не казва.
Обаче си мисля, че може да е ромка.
Обикновено ромите държат златарски магазини.

# 446
Не, на тази
Скрит текст:
На пръв поглед у никой мъж не намерих ни-що, което да си заслужава да му се обърне внимание.
Представа нямам защо я изкарвате тая Шермин някаква принцеса, дето няма достатъчно принц за нея в България, пък тя обикаля най-долнопробните риалитита тук. Някаква изчаткала туркиня, дето се има за извънземна красавица с безконечни претенции.

# 447
Не ми е повяхнала Дениз , просто си е получила шамарчетата от живота, и вече няма излъчването на наперена лековата махленка. На мен пък винаги израженията на лицата , на хора преживели нещо си , са ми по вълнуващи и интересни. Тотално я ненавиждах в Ергенът, , давам шанс "катарзисът" и да я е променил
Емили - или е тежък психопат, или е роля която изпълнява брилянтно. Феноменалното е , че ми е интересна, и не изпитвам  криндж . Някак с лекота и се получава . Първите 10 мин от визитката и ме накараха да забия глава във възглавницата, смятах, че няма да мога да я гледам тази , дори не е забавно глупава . Мога да допусна, че е травестит, защото само мъж може да познава така тайните мъжки мераци. Да допусна , че е труженичка с опит...ама много пък със желание го прави като че ли , дамите от бранша едва ли се напъват толкова
Шарминке---- нали видя образът на Даниела , колко хейт отнесе. Ама народа вече свикна , може и по споко0йно да се приеме
Габи Тутакамионът , явно е вкарана за конфликт с Емили
Най красива ми е Габриела - бижутерката
Мъжете ...
С появата си веднага ме вкараха в дълбок грях .....(споменавах името Му напразно) .
Докторе, за красиви деца (за какво са му на човек, такива, освен да се хвали с тях в инстаграм) , препоръчвам ти да си намериш наистина естествена красавица , проверки на родата до 10 коляно. Задължително я прати обаче на медения месец САМА , на дестинация с хубави мъже .
В интерес на истината двама от мъжовете са ми сексапилни . ..дали не трябва да посетя психиатър или психолог ...Thinking

Габи участваше във втори сезон, а Шермин в трети
Викаше така на Мони Зенгинер

# 448
Аз 1 и 2 сезон не съм гледала. Гледах 3 и 4. Определено 4 беше по-моето, в сезон 3 изобщо не ми харесваше вкарването на карикатурни образи само за сеира и махленските свади.
Видях епизода, ще дам шанс още няколко серии и ако продължава в този дух, ще спра да гледам.
До колкото виждам от промото, ще има и елементи тип Биг Брадър,което пък съвсем не е моето.
Явно Ники Николов повече се доближава до мен като продуцент от Тушев. Имам чувството, че вторият силно залага на евтиния сеир и простащината.

П.П. Водещата е такъв потрес, че предпочитам Наум. Не смятам, че е ок да се промотират хора с хранителни разстройства (в случая визирам високо суспектни ано- и орторексия).

# 449
Аз предпочитам Тушев, успява да направи реалитита, за които да се говори. Ники Николов е друга крайност, той ни спестява всичко.

Общи условия

Активация на акаунт