🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 538
  • 2 653
  •   3
Отговори
# 1 005
Красьо не издържа на високоинтелектуалния разговор с Ема 🤣🤣

Обаче Неделчо й се връзва яко. Решил е да играе нейната игра. А самата тя е много странна птичка - не съм сигурна дали това поведение е преднамерено, или наистина е изплискала легена. Ако е второто, не съм сигурна, че е студентка по право. Обаче какво се чудя, в днешно време право, медицина и икономика записва и куцо, и сакато. Светът е тръгнАл яко по нанадолнището.

# 1 006
Не че защитавам Емили, но ако не бяха бъзнали Неделчо за пола ѝ, нямаше да се държи така. Пацо - Пеньо, част втора.

# 1 007
Бижутерката е красиво, сериозно и естествено момиче, а я дават от ден първи най-малко. Какво ни занимават с  това недоразумение Емили

# 1 008
Микеле седи като скарида.
Краси е Тео Джеймс от Али Експрес. 😂😂😂

Хахаха, съсипах се от смях. 😂😂 Така е
Нищо общо. Прилича ми на някой, но от дни се мъча да се сетя на кого...

# 1 009
Емили се опитва да го играе на “топло-студено”, обаче не й се получава изобщо…
А освен Неделчо няма кой да й се хване на акъла

# 1 010
Красьо не издържа на високоинтелектуалния разговор с Ема 🤣🤣

Обаче Неделчо й се връзва яко. Решил е да играе нейната игра. А самата тя е много странна птичка - не съм сигурна дали това поведение е преднамерено, или наистина е изклискала легена. Ако е второто, не съм сигурна, че е студентка по право. Обаче какво се чудя, в днешно време право, медицина и икономика записва и куцо, и сакато. Светът е тръгнАл яко по нанадолнището.
Моля ти се, онази с натъртеното "ррр" беше юРРист. Пък щеше да поръчва биячи.

# 1 011
Все едно гледам Офисът Joy

# 1 012
На Габи дори няма да ѝ се наложи да се напъва за розата на НиделчУ, тя Емито ѝ свърши цялата работа 🤣

# 1 013
В Емили има нещо обаче, преекспонира простотията, не ѝ знам историята, обаче ми прилича на човек провали на по-късни години, който е имал някаква малка основа преди падението.

# 1 014
  • София
Балоните на Шарминаторката са ужасно виснали, като на някоя лелка. Така е като не турга сЮтиен.

# 1 015
Ох, нИделчо 11 пъти повтори колко е забавен. Нещо като на Шермин петте езика…

# 1 016
Сетих се на кого ми прилича Емилито... На смачкана Мария Силвестър Grinning

# 1 017
Краси да внимава. Да не му се случи нещо. Че косата му и без друго оредява. 😂

# 1 018
Краси да внимава. Да не му се случи нещо. Че косата му и без друго оредява. 😂
Заслужава си го. Мутричка. “Тъкиъ клипуве имам”…

# 1 019
Емили е яко луда, но и Неделчо ме дразни. Сто пъти повтаря, че е забавен. Умря циганката... С тоя отвратителен глас Ниделчу хич не ми е забавен.

Краси много възмутен и обиден, но май в тъмното Емили го изненада хаха.

Общи условия

Активация на акаунт