🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 552
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 110
Има няколко момчета, които не различавам.

# 1 111
Може и да е нагласено всичко.
Нещо такова ми изглежда историята на Емили и мухълчо...

# 1 112
  • Варна
Това момиче Шармин си живее в някакъв измислен свят . Няма ли близки , които да и кажат как изглежда от страни поведението . Външния вид не обичам да коментирам , тя не е виновна , че така се е родила, но честно аз ли само не разбирам тази нейна красота и не мога да проумея на какво би могла да е модел .
Записа с Емили и Красимир все си мисля, че не е това, което изглежда .
Попадна ми тази статия . Аз не я помня от предния ерген
https://kliuki.bg/kliuki/skandalni-razkritiya-za-silikonkata-s-v … di-ergenat/218583

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 07:43 от Анет

# 1 113
На Красимир думите и действията му нямат никаква координация. Обикновенна тъпа мутра. А тази Емили наистина е дъното. Чудя се дали ще им го излъчат на другите за да разберат какво е станало или?

Шермин как убедително говореше на Габи, колко Красимир не понасял Емили беше меко казано смешно 😂

То едното не пречи на другото. Аз обаче не разбрах поредността на случващото се. Случката с прахът за пране , преди или след дейтинг срещите става

# 1 114
Думите и действията на Краси Лихваря изобщо не се разминават. В смисъл: типични са за индивиди, които искат да чукнат дадена особа, но по никакъв начин не искат да бъдат свързвани с нея. Нещо като - привлича ме за секс или пък лесна е, защо да не я оправя, но не я искам до себе си, срам ме е, защото другите сопола си няма да хвърлят върху нея и ако знаят какви ги върша ще ми падне рейтинга.
Т.е. знам какъв парцал е, но не ми пречи на пи$ката Stuck Out Tongue Winking Eye, важното е другите да не знаят.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 18:50 от Джаста Праста

# 1 115
Защо мъжете да не може да са по двама на легло, а жени по две и повече е ок?

Красимир с нормална жена няма шанс, личи че само с труженички е трупал опит, сега и на тях си залита в предаването.
Новата не е нищо особено, а играта беше тъпа. Този Йовица, на всички ли ще се лепи, голям смешник.

# 1 116
  • София
На мен Йовица ми е малко като карикатура, не в лошия смисъл. Чудно ми е как толкова много го харесват. Може би защото изглежда добряк. Иначе и аз не разбрах мляскането на микрофоните преди или след плюенето по Емили е било.

# 1 117
# 1 118
На мен ми се стори, че случката беше след плюенето по Емили.
А тя как хубаво си говореше и се изразяваше, когато му обясняваше, че търси прах за пране, със сложни изречения, съвсем адекватно и нормално.
Според мен всичко е поза при нея и е с цел да стане известна тип Златките и да си намери спонсор.
От Красимир съм потресена, първо я плюе, а после...

Как пък нито 1 хубав и секси мъж не вкараха??
Повечето са такива дечковци и в лице и в тяло, че и по акъл, не бих ги погледнала.

Засега харесвам Филипа и Йовица.
Виктор също ми допада, но ми падна в очите, че избра Дениз, която също е платена..
По външен вид ми харесва и младото синеоко момиче, забравих ѝ името.

Шермин също ми е приятна. 😁

Докторчето е откровенно тъп, милия. И вулгарен (в разговора му с Краси), прилича ми на турчин или ром? Някои от тях едвам с 3ки изкарват медицина и отварят кабинети по родните села..

Нигерийката в тяло е топ, в лице хич.

Неделчо бил диджей от 12 годишен! 🤣🤣🤣

ПП Ергенът ми е Бай Брадър

# 1 119
Голям криндж на пръв поглед, но реално нищо неочаквано. Емили, за мен, има някакви дефицити, но в крайна сметка е пълнолетна, не е под запрещение и може да участва където иска и да прави каквото иска. Явно и родителите й не могат да окажат кой знае какво влияние, баща й бил бивш футболист на ЦСКА.

Йовица и новата Лили са си лика прилика - и при двамата има липсващ зъб на едно и също място Grinning Бе как е възможно да влизаш в тв шоу, да се фръцкаш с разни визитки колко си як и в устата дупка - тц, тц, тц.
Лили не ми допада визуално никак. Тялото й е хубаво, но там генетичната линия е силна. Обаче лицето - аз съм пас определено. Може би ми допадат най-вече момичетата без брутални корекции.

Шерминаторката е такава карикатура. Много висок стандарт има, ама само за пари говори. Какви олд мъни бълнува това момиче, тя не осъзнава ли къде е??? Честно казано не познавам нито един човек с наистина добър материален статус, който да звучи като гладно куче и само да повтаря - пари, самолети, имоти. Това е някаакъв страшен комплекс. И жените в Израел не знам на какъв пиедестал са, но бая си седят вкъщи и не си развяват г*за и силикона навред.

Кефи ме как са вътре в къщите са наблъскани като сардини - походни легла, разтегателни диванчета и миндерчета.... голям Рай, голям лукс.

# 1 120
Здравейте !
Гледам предаването на пресекулки , за това не претендирам всичко да съм видяла или разбрала , но дали само на мен ми се струва ,че новото цветнокожо момиче е момче ? Rolling Eyes Направиха ми впечатление големите ръце и дебелия врат .Но може и да се филмирам , просто вчера прочетох ,че щяло да има транс ...
Връщам се да ви прочета коментарите .

# 1 121
И за мен е с момчешко тяло, типично за нейните географски ширини, изненадвам се че тук се определя като топ. Да си стоят с македончето, еднакво нечистоплътни изглеждат.

# 1 122
Снощи пропуснах нарочно и много се радвам! Но, и много ви благодаря, смях се на някои коментари с глас! И, много бързо ми свършиха лайковете...и аз ще съм пас, любопитна бях да видя кой ще участва, но ще го следя с темата и вашите реакции. А, и с над- аут- и другите кастове- сега поне им се отваря много работа JoyStuck Out Tongue Winking Eye Определено конкурентното предаване повече ми харесва....

# 1 123
  • Варна
Аз останах с впечатление, че първо беше спешната и належаща нужда от прах За пране и после беше плюенето и заплахите срещу горката среднощна перачка.

Тая Емили и аз се чудя и се лутам - биполярна ли е?!? Първия ден е първа на парада, втория ден все едно я няма.
Казва едно, на действия друго.
Роля ли играе?!?! Но за едната роля, да свириш на кавал, чак пък толкоз, в прайм тайм.
Постоянно флиртува с камерите...

Пули се като невменяема, аха да й паднат батериите, но на синхрони е в пълна кондиция 🤣.

Мутрата Красимир ми е пълен отврат.

Новата Лили абсолютно не ми харесва. Има нужда от ринопластика. Да изпили малко връхчето ще е достатъчно. Очите ми са само в носа й, особено като се усмихне, заради това не забелязах, че имала липсващ зъб.

По принцип избягвам да казвам, че някой има нужда от някакви корекции, но когато персоната е със завидно самочувствие, сърце не трай да изпляскам мнението си 🤣

# 1 124
  • Варна
На Анчето сисите виснали до пъпа като на баба, косата отвратителна нискокачествена прежда, тя не се ли вижда отстрани ??
Красимир противняк с трите си думи в речника и той.

Общи условия

Активация на акаунт