🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 146 996
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Кой ли ще си тръгне пръв? Утре малко сменяме посоката, да не омръзне на зрителите. Филипа и бижутерката почти не ги дават, иска ми се да се разгърнат и техните образи.

# 1 831
Бижутерката има много мъжки глас. За Филипа остана ли някой?
Свободни са Неделчо и Пенко.
Дж-Микеле ми се видя мн. нисък до Неделчо. Пък и Шармѝ е заета. Габи ще вземе к'вото остане.
Лили ще се насочи сигурно към Калоян, но какво ще си говори с него? Тя нарочно мълчи. От немай къде италианеца може да и пасне, но не външно.

Редът на даване на розите ще е от решаващо значение.

# 1 832
Този Краси ми е много забавен, а и той искрено се забавлява в предаването и с Шермин според мен 😁😁😁

# 1 833
Филипа е с Йовицата

# 1 834
Филипа е с Йовица, Бижутерката с Хуан Пабло май има игра, но нещо не ги дават.  Иначе Дениз и Кристина с Виктор и Петър бяха седнали семейно да пускат бургазлията по пързалката. Ама са си хубави двойки, така като ги гледах един до друг, особено Дениз и Виктор, но и Кристина с Петър не са лоши заедно.  Незлобливо си му се подиграха, ама то кой не би.

Габито пак ще показва зъбите, ама ми е интересно да видя защо, преди да я съдя. В смисъл тя се държа грозно с Пам, ама самата Пам е толкова противно същество, че кой знае как го е провокирала. Тя Габи няма капацитет да води интелигентен спор, но не значи, че е непременно в нея вината и тук. Натали е доста престорена и няма да се изненадам, ако наистина е надробила някоя каша.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 00:13 от RoseofVersailles

# 1 835
Чакам моделъ да пита Емили "Къв тий силикона - Циризит или Бизон?"

# 1 836
Тогава остават Габи, Лили  и Калоян, Пенко, Неделчо.

Май Пенко ще го отнесе. А ако Лили случайно го избере него, ще си тръгне сам!

# 1 837
Той каза, че били естествени Grinning Grinning Grinning Grinning Той трябва с Анито да се вземе, тя си мисли, че Краси пише сЮнети, тоя вярва, че тия либеници са дар от майката природа...

А дали цялото това нещо с расистките изцепки на Пенко го оставиха само защото Лили ще му даде роза и тоя тъпак ще го играе занапред, да го разобличат. Всички знаем, че Тушев много обича подобни игри.

# 1 838
Добре, ако някоя дама и мъж едновременно останат без рози?
И двамата ли са аут?

# 1 839
Габи  как настройваше Лили да вземе Йовица и да остави Филипа без гадже. Лили пък каза, че не прави така.

# 1 840
Много се съмнявам да знае какво са Церезит и Бизон. 😁

# 1 841
  • София
Калоян изглежда свестен, ама с този завален и апатичен тон прилича повече на човек след тежка нощ, отколкото на ухажор. Никаква искра и живец няма в него.

# 1 842
  • София
И аз много се забавлявах на простотията, то друго не ни остана. Като започнем от подигравката със снимането на клип, баш с тези герои от комикси. Малко е жалко, че ни ги предлагат всеки път, но няма как да изпуснат тези образи. Допускам, че Емили може и да е в роля, но Вальо си е автентично прост.
Странна ми беше кърпата на Кристина, не следя модите и не знам актуално ли е това, но не ми хареса.
В ситуацията около Натали се чудя Орлин сочи сърцето, а Калоян мозъка или обратно.

# 1 843
В ситуацията около Натали се чудя Орлин сочи сърцето, а Калоян мозъка или обратно.
Орлин е сърцето. Нали си говориха как и двамата се занимават с изкуство, пък разговорите с неартистични хора били сиви и скучни, бла бла. По тази логика финансистът Калоян е скучен.

# 1 844
Накрая ще се окаже, че всички ние пред екрана сме жертви на неповторимия актьорски талант и чар на Мистър Наргиле. Толкова е клет, че сам си задава въпросите сигурно.
Скрит текст:

И на мен ми е интересно към кого я тегли сърцето на Натали. Калоян хваща окото, но всичко приключва, когато си отвори устата. Много инертен, пасивен и леко инфантилен ми идва на мен.

Общи условия

Активация на акаунт