🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 164
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Много се смях с Шермин снощи. Скъса се да повтаря колко е ограничен Краси и как трябва да му обяснява значението на тази или онази дума, а после реши, че това, което й чете, той сам го е написал Joy
И Краси горкия три пъти се препоти от притеснение, че ще му се смеят приятелите, защото ще чете Шекспир на жена. Тези са си идеални един за друг - наистина са типичната балканска двойка Joy

# 1 891
Емили на мен поне ми е забавна, докато Анка от Дубай направо ми идва да счупя телевизора като я чуя и снощи като каза, че Красимир излъчва мъжка енергия си викам е не, Даниела номер две няма да слушам и заспах .....обаче тая Шерминка като е захапала тоя не пуска, дано Емчето и сподели как търсиха прах за пране, че да и увисне оперираното носле.

# 1 892
На мен Емили също ми е по-забавна.
Шерминатора е неслушаема просто. Като си отвори устата направо ми става зле.

# 1 893
Мен не ме дразни Габи. Хапе си ги добре и не се взима насериозно. Във втори сезон здраво прекали, но сега се ядва.

Шерминатора е най-бруталната. Все едно котка, която си мисли, че е лъв - ръмжи и мърка, ама само мишките я взимат насериозно. 😁

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:22 от Lilly_85

# 1 894
Забелязвате ли как във всеки формат , има едни такива персони , които са сигурни , че някой от участниците , ще бъде много мразен и недолюбван от публиката, и веднага се задействат , да го хранят . Явно очакват да се превърнат в герои , на негов гръб

# 1 895
  • София
Аз забравих да похваля Дениз. Не знам каква метаморфоза е претърпяла това момиче от миналото й участие до сега, но няма нищо общо с преди и то в положителния смисъл. Много красива, свежа, приятна, усмихната и умерена е станала. Само ме е яд, че се залепи за Виктор - мисля, че с някой, като Калоян би си подхождала повече. Виктор ми се струва доста неприятен, като човек.

# 1 896
Значиии не съм виждала модел без грам усет към стила, лекар расист и момиче без грам мозък, дори Елвира от Диви и красиви в сравнение с Емили е професор😅😅😅

# 1 897
Мен не ме дразни Габи. Хапе си ги добре и не се взима насериозно. Във втори сезон здраво прекали, но сега се ядва.
Ще прекали и сега, има време, това е само началото.
И Дениз си е същата, вече изсъска, просто за сега се удържа за повече, а и поводи няма.

# 1 898
Значиии не съм виждала модел без грам усет към стила, лекар расист и момиче без грам мозък, дори Елвира от Диви и красиви в сравнение с Емили е професор😅😅😅
Половината се обличат, сякаш са намерили дрехите в кофата. Аз ли не съм в час с модата…

# 1 899
Ще прекали и сега, има време, това е само началото.
И Дениз си е същата, вече изсъска, просто за сега се удържа за повече, а и поводи няма.
И аз мисля, че е същата, само се прави на света вода пред Виктор, нали е вече психолог, трябва да се държи по- почтено,  не като типична кифла, искам това искам онова, а и това  място вече е заето от Шерминка искам това, искам онова...  😅

# 1 900
Според мен топ двойка ще са Шерминатора и Джан Микеле ли какъв беше Joy Той с марковата чантичка под ръка и в скута му Шерминчето, ще са топ Joy

# 1 901
А какъв е проблемът на мъж с чанта?Откак се помня мъжете носят, не всички, но не е нещо ново.
Дядо ми носеше, баща ми имаше куфарче.
Снощи заспах, докато го гледях.Нещо много тъпо се очертава с тези безсмислени сцени на едни и същи хора.

# 1 902
То не е чанта като обичайните мъжките чанти, ДХ3, ами е някакъв гигантски клъч, който стои странно. Какво толкова ще набута в такова чантище мъж? Laughing

# 1 903
Дениз съскаше срещу Гърдева, напълно нормално, тя онази е ненормална. Сигурно и мен би ме извадила извън кожата ми.

Ох, вече ми е жал за Краси, хахах

Емили хич не ме дразни, по-скоро ми е малко неудобно да я гледам

# 1 904
Да, гигантски клъчове се носят, ММ има и в него събира папка с документи, което му спестява да носи две неща в ръце: чанта и отделно документите.Има малък лаптоп, който също прибира, много са удобни даже.

Общи условия

Активация на акаунт