🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 186
  • 2 653
  •   3
Отговори
# 2 085
На тия в Диви и красиви още не ги знам, тук ги научих... Ергенът просто има друго въздействие. Екипът на Тушев си знае работата.

# 2 086
  • София
Смея се доста с този епизод, харесва ми. Виктор и Дениз са ми сладки заедно, дано да им се получи.

Емили.. е просто бисер след бисер.

Габитата също ми допадат.

# 2 087
Отдавна са казали, че сексът не е повод за запознанство. Емили е над нещата, някакви си имена там.

Габи Бланко на колко години е?
Има горна блефаропластика вече.

# 2 088
За пети път гледам Ергенът, какво ли не видях,  но не съм очаквала, че това шашаво шоу ще ме накара да се превивам от смях. Всяка серия.

# 2 089

24 постоянни 😂

# 2 090
Не помня от кога не съм се смяла със сълзи. Няма такива образи .

# 2 091
Смея се доста с този епизод, харесва ми. Виктор и Дениз са ми сладки заедно, дано да им се получи.

Емили.. е просто бисер след бисер.

Габитата също ми допадат.
И аз много харесвам Виктор и Дениз, обаче и при Габриела и Хуан Пабло се усеща химмия, нищо че прилича на батка, не се държи като Красимир.

# 2 092
Отдавна са казали, че сексът не е повод за запознанство. Емили е над нещата, някакви си имена там.

Има горна блефаропластика вече.

Не знам за блефаропластиката, обаче скоро ще трябва да прави и бразилско дупе, че това нали вече го счупи...

Дано да не развалят хубавия продукт нататък, до тук ми е супер! Ще видим какви образи ще вкарат, дано шоуто да продължи в същия дух.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 23:17 от Janelle

# 2 093
Кратко резюме на епизода до момента:

1. Доктора потроши Габи - мъкна я по камъните, за да й каже 2 думи. Мнооого се смях с тях
2. Недялко я замъкна, за да си изпроси роза. Много елементарно и прозрачно беше
3. Виктор стратегически заведе Дениз и я целуна, точно преди церемонията. Хич не му вярвам на този човек
4. Шемрин - той не е "по-добъра", говоря 5 езика, обиколила съм света........ Някой брои ли колко пъти ще ги повтори тези неща до края на предаването? И този изхлузен кичур, който й е увиснала от преждата на главата, няма ли да вземе да го оправи вече?
5. Емили - не е нужно да си знаем имената, за да ме мачка по плажа, да ме маже с масло и да ме целува. Важното е да сме живи и здрави Joy

Връщам се да ви изчета

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 00:44 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 094
Пенко: "Ако искам да преплувам Атлантическия океан, какво ми трябва - плавници!" Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Не мога да спра да се смея. Това го каза, по повод, че Габи не си е взека обувки за пясък, ами с тия токове!

От Лили очаквах повече, дано го прави заради себе си, не заради Габи. Имам предвид убежденията кой е по-подходящ за Натали.

# 2 095
  • у дома...
Май в първият сезон, при влизането на девойките, една падна от раз на шпагат. Мислех, че няма как други нещо да ме разсмее така. Е излъгала съм се.

# 2 096
На фона на скучния сезон на Н.Н. това си е направо прайм ТВ.

# 2 097
Дали за Пенко ще има златна роза 😄

# 2 098
Шерминката да си беше залепила косата по-добре. Разнася тоз кичур отзад, не за друго,но не й отива на емпатията и петте езика 😄

# 2 099
  • софия
Райна не ми е любимка, но трябва да призная, че се справя 100 пъти по-добре от Наум.
Еее не е трудно! Беше опротивял на всички, маниерен и превзет!
Наистина такъв пън като Пенко трудно се намира!!! Как отиваш в такова предаване като ти липсва елементарна  галантност!
Е мили е ясна, ми тя така и не се труди да им помни имената-да върви опашката..
 Blush
И хайде стига плюли. Харесвам двете двойки. Аз Петър и още отначало го харесах, Виктор също е нормален мъж. Как да кажа ясно - такъв тип мъже може да коментираш като човешко същество. За разлика от ИВАЙЛО Blush

Общи условия

Активация на акаунт