🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 702
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 100
Натали се очакваше да даде роза на Орлин, по-близки си бяха, какво всичките са шокирани
Габи ме изненада че даде роза на Калоян, очаквах че ще даде на Неделчо!

# 2 101
Браво на Габи Бланко. Неделчо много се издъни, беше си обидно, ела да те разходя да ми дадеш роза.

# 2 102
Само да посмее да не спаси док

# 2 103
Само аз ли не понасям Дениз? Такова натягане: то не бе Виктор 1, НБУ, ДПС... Прави ми лошо впечатление как душеха с Кристина и двамата безлични младежи около Емили. Това, че Емили не си е добре, а манякът е по-семпъл не значи, че трябва да им се подиграват по този клюкарски начин. Не отговаря на претенциите й на голяма психоложка. И на нея и на ШерминЪ ролята на гранд дама не им се удава, фалшивее.

# 2 104
  • софия
Е остана тоя чук! Angry

# 2 105
И ето защо ни излъчиха расистките му изцепки.

# 2 106
Само да посмее да не спаси док

Спаси го. То се и очакваше, все пак има и продукция, която до момента се справя повече от отлично. С малко пари извади добър контент.

# 2 107
Какви жестове направил докторът за Габи, че той си приписва активи, а тя отиде в графа неблагодарници!?
Пенко лаладжийстваше срещу Лили, а тя го спаси.

# 2 108
Казах ли ви, че ще извръткат Неделчо! Няма какво да прави там хлапето.

# 2 109
Алл доктор пи и той едно говори и друго прави

# 2 110
Габи е пич!

# 2 111
Яд ме е за Неделчо. Исках джапанката Пенко да си ходи.

# 2 112
Непопулярно мнение, но Габи и Калоян по някакъв начин си отиват. Той може да ѝ помогне да се пообере, а тя да го отрака.

# 2 113
Тя Габи го шипва с Натали Grinning

# 2 114
Лили е луда, Пенко лекарчето расист я обижда на етнос зад гърба и, дава му роза и я приема отчаян!
Е, защо Лили да е луда, като Пенко я обижда зад гърба ѝ? Тя откъде да знае?

А тук може да има и продуцентска намеса - няма да изпуснат кринджавия доктор още на първата церемония.

Общи условия

Активация на акаунт