🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 022
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 145
  • here and now
За какво е права? Че са рязани и кърпени и имат комплекси?
Ооопс, Емито май е с връзки, още един кат за нея....

# 2 146
Изглежда симпатяга новия

# 2 147
За какво е права? Че са рязани и кърпени и имат комплекси?
Ооопс, Емито май е с връзки, оше един кат за нея....
Защото Натали е мишка. Нямаше да имам нищо против ако беше си казала право в очи какво мисли, не като насрана "ама тя е хубава, ама аз съм Питър Пан, мяу мяу, аз така си питам защото съм като дете..." . Аман от Янчета, да ходи да четат двете Ан от Грийн Гейбълс.

# 2 148
Лили е черна перла, мулатка, само в лицето не е ок, но такава беше и Прешъс Уилсън от Иръпшън, навремето. Когато дойдоха в България преди много години и изпяха Уан уей тикет, на всички мъже им изтекоха лигите по нея. Прекрасно тяло, в лицето...е....Но ето човекът за Лили - полу-азиатец. Мулатка и полу-азиатец.

# 2 149
Габи пак старите номера от 2ри сезон май върти!
Кво захапа Натали безпричинно 🤦‍♂️
Този новия изглежда по-ок от някои други.

# 2 150
Негроидната раса наистина е известна със силно развитата си мускулатура както и, че имат гърлен глас, тя затова така и звучи по-мъжки.

# 2 151
Новият и Хуан Пабло ще се сдърбат. Втория как реши да размърда цицорка в синхрон да покаже колко е напрегнат.

# 2 152
Новият май няма да е така семпъл (горе) като голяма част от участниците .
НО! Е с потник! не одобрявам мъже с потници!

# 2 153
Новият май няма да е така семпъл (горе) като голяма част от участниците .
НО! Е с потник! не одобрявам мъже с потници!

Този е много як. Като ги подпука с юмруци...и веднага налетЕ на Шарменчето, Краси сега ще се вбеси веднагически.
Да видим как ще го отиграят.

# 2 154
Ауууу Джани  🚩🚩🚩🚩🚩

# 2 155
О, Боже!!! 😂😂😂 Лъвове, плячки?! Къде сме, при пещерните хора?!? 😂😂😂😂

# 2 156
Новият наежи доста от мъжкарите вътре.
Много собственически вече настроени спрямо избраните девойки.
Но на този пич много не му пука. Неговата дума е дисциплина. Повтори я няколко пъти.
 Дано поразговаря с Емили.

# 2 157
Тая па Микеле…🤦🏻♀

# 2 158
Той си бил сложил ръката зад нея, значи била негова. Добре че не е тръгнал да я препикае - като гледам как искат да си маркират територията.

# 2 159
Тушев защо пък се намесва? Да остави куклите си да играят. Който разбрал, разбрал. Зрителите много добре знаят какво е казал Пенко по темата за различията.
Не ми хареса да чувам само глас, да се покаже, ако има да чете  на някой конско. Участниците щяха да го изговорят всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт