Отговори
# 675
Голям интерес има към проекта "Нищо няма да ни се случи", 1 милион преглеждания за 2 дни. 🤗 Не случайно бързат да го пуснат.

# 676
Добро утро! 🫶

Сигурния източник съм го блокирала отдавна, супер лъжец, чиято цел е да трупа последователи и в Х , и в инста! По времето на Ялъто все пишеше, че е ходил на сета и довечера в инста например, на стори ще пусне снимки, но все не пускаше или някоя нова лъжа измисляше! Абсолютен палячо!

# 677
  • София
Добро утро, сетът на Мерт е бил до късно снощи

# 678
Здравейте, момичета
Пожелавам хубав петък Simple Smile

# 679
  • Яко в Матрицата...

Дали снимките ще свършат скоро? Simple Smile Че да видим дали Мердо ще пропусне сезона, или и той ще ни изненада с проект по тв...

# 680
Според мен ще се върне януари -февруари най-рано
Може Дисни+ да излъчат ВВО по-рано и докато го изкоментират какъв любовник е,  таман ще дойде  Grinning
Да не се окаже изненадата в любовните сцени от друго място Grinning Че там има 3 кандидати Едва ли са ги наели да  играят ролята на храста Grinning

# 681
  • София

Дали снимките ще свършат скоро? Simple Smile Че да видим дали Мердо ще пропусне сезона, или и той ще ни изненада с проект по тв...

По дните, които пишеха излизаше, че ще свършат преди 10-ти октомври.

Не знам толкова ли е трудно да се разбере, че е много вероятно Мерт да е взел този проект за да докаже, че не само с Афра му се получават разни неща. Справка - старите теми и колко се е писало, това не са СейФер, а АфРам. Това е голяма обида и за Афра и за Мерт.

Нека и двамата снимат разкрепостени сцени, актьори са да му се невиди.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 11:20 от MysteryG

# 682
Здравейте, момичета!😊

Аз нямам съмнения, че Мерт ще изиграе любовни сцени по най-добрия начин, ако сценария го изисква. Сигурна съм, че и да нямаха връзка с Афра по време на Рибарчето, пак щяхме да видим такава игра от негова страна, защото просто е много добър актьор.

Мистери, съгласна съм с теб, че е много обидно и за двамата да се коментира, че са играли по този начин, защото са имали връзка в живота. Време е да докажат на всички, че това не е така.

# 683
  • Яко в Матрицата...
Ако разкрепостените сцени са логични, всичко е наред. Те не ме вълнуват. Да, ще е хубаво да има химия между партньорите, но сценарият е по-важен. Два сезона се нагледахме на пропиляна химия, така че... Sunglasses

Все още нищо не знаем за сценариите на нито един от сериалите. Тези две-три изречения в ПР съобщенията не са досатъчни. А и ако знаехме за какво иде реч, за какво да гледаме. Само ни подгряват.

# 684
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хелоууу

Аз също мисля, че дори Мерт да приключи снимките по BBSO до средата на октомври, едва ли ще започне да снима проект за тв по-рано от януари . Ма няма да се разсърдя ако ме опровергае в предположенията ми

И определено с две ръце съм ЗА това да играят с други партньори, било то и разкрепостени сцени . Актьори са все пак!

# 685
KrasiAnna, искат, не искат Мердо е номер 1! 🧿
Поздравления за Сезин от Гюлчин! ✌🏻

# 686
  • София
Афра е коментирала последния пост на Дирен

"Бебето ми"

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 17:39 от MysteryG

# 687
Здравейте ! Kissing Heart
Мерт сигурно ще го гледаме в нов сериал чак след Нова година,нооооооо ако ни изненада и сега хич няма да е лошо.Обаче все пак съм се настроила да е от новия сезон ,а сега ще  гледам с голям кеф  Афито в "Аби" и ако пуснат и "Нищо няма да ни се случи "   до края на годината ще е супер. Simple Smile

# 688
Сет, ден 39. Като гледам остават 2 седмици снимки и финито.

# 689

Красота  Flowers HibiscusHeart Eyes  Flowers Hibiscus

Скрит текст:
И малко класацийки Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт