Хайде на театър - 17

• 5 552
  • 141
  •   3
Отговори
# 135
# 136
  • София
Подарявам два билета за “Виновният” в Народния театър, за 20 септември (събота), 19:30ч. Купени са от промоцията през лятото, но няма да можем да ги ползваме. Ако някой ги иска да ми пише на лични.
Редактирам: Билетите са дадени.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 22:45 от Rouzi

# 137
Открих сезона с романтичната комедия "Балдахинът" в ТБА. Много ни хареса - и на мен, и на приятелката, с която бях. Това е представление, преминаващо през различните фази на едно 50-годишно съвместно съжителство - от невинната младост, през тежестите и катаклизмите на зрелостта, до старостта. Представя реалистично любовта с всичките й нюанси, конфликти, неминуемото изхабяване с годините, компромисите в името на поддържане на семейството, родителството. Действието се развива от края на 19-ти до около средата на 20-ти век и играят три актьорски двойки. Имаше ужасно смешни моменти, на които публиката изключително се забавляваше, а други бяха много вълнуващи и се просълзих. Заслужава си и препоръчвам, като особено интересно може би би било на тези с дългогодишен стаж в брака.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 00:58 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 138
Малък градски театър Зад Канала вече имат програма за октомври и сякаш от 15.10 ще играят постановките си на собствена сцена.

# 139
  • София
Виждате ли нещо интересно в афишите на театрите за 18-20 годишни за тази вечер?
Чудя се за тази Убийствена комедия, Хаос не ми изглежда подходящо, нещо друго? Има някакъв Без гаранция в Театро зад канала, но не съм сигурна - някакви отзиви?

# 140
Младежкия са пуснали програмата за ноември. Има места за Гетсби Simple Smile

# 141
https://youtu.be/gxhlRexUy-M?si=dEF9toFLjzTSNf6d Деян Донков и Ана Кошко говорят за пиесата " Последният час на Мерелин Монро " . Деян отново показва голямото си его . Колкото и да е добър актьор , като човек ми е крайно неприятен . На Ана почти не и се чу гласа , а ми беше интересно нея да я чуя , все пак тя е с главна роля в пиесата .

Общи условия

Активация на акаунт