Търся електронна книга - 53

• 14 901
  • 133
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , търся Дейвид Гогинс - Не може да ме нарани. Видях, че качвана преди, но линка е изтекъл.

# 91
Благодаря за усилията Ви, но защо не го качите в Моби или друг сайт. В замунда се изисква регистрация, тегли се торент и т.н.

# 92
Здравейте, търся "Разказвай с мен" на Хорхе Букай.

kleoh2o2@abv.bg

# 93
Дейвид Гогинс - Не може да ме нарани

Машинен превод PDF

https://dox.abv.bg/download?id=4368e7d6d1

# 94
Не знам дали е удачно тук да си задам въпроса, но горе-долу има някаква връзка с темата. Изтеглих си на телефона един учебник и искам да го изпратя от абв-то до служебната поща с цел да го изпринтирам. Обаче ми излиза съобщение, че файлът не може да бъде прикачен, защото надвишава лимита от 25 МБ. Какво да направя, важно ми е да го имам на хартия? Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 95
Не знам дали е удачно тук да си задам въпроса, но горе-долу има някаква връзка с темата. Изтеглих си на телефона един учебник и искам да го изпратя от абв-то до служебната поща с цел да го изпринтирам. Обаче ми излиза съобщение, че файлът не може да бъде прикачен, защото надвишава лимита от 25 МБ. Какво да направя, важно ми е да го имам на хартия? Благодаря предварително Flowers Hibiscus
Примерно: Използвайте ресурс като GoogleDrive, Mega или Dox и изпратете само линк на пощата си
ПС Всъщност, защо не го свалите отново на устройството, което има принтер?!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 15:34 от БезДелник

# 96
Аз търся един абзац от една статия в сп. Биограф бг. 163 , интервю с Горан Брегович. Става дума за децата му , какви интереси имат и как са се развили в свои посоки без да усети защо и как . Нещо такова беше. Ако някой го има да го щтракне ? Само това ми трябва, не цялата статия.

# 97
Примерно: Използвайте ресурс като GoogleDrive, Mega или Dox и изпратете само линк на пощата си
ПС Всъщност, защо не го свалите отново на устройството, което има принтер?!

Ще пробвам първия вариант. За втория вариант на служебния компютър имаме защита и не ми позволява да го свалям /в случая го свалям от фейсбук и на служебния компютър нямам достъп до него/.

# 98
Случайно на някого да му се намира 'Трябва да поговорим за Кевин' Лайънел Шрайвър?

# 99
“Как работи животът” на Андрю Матюс дали се намира в ел. вариант?

# 100
  • Euskal Herria
Само аз ли не мога да отворя линка, даден от Безделник в пост 86?

# 101
Само аз ли не мога да отворя линка, даден от Безделник в пост 86?
Линк 86 е връзка към по-стара моя публикация, където има линк към Мега
“Как работи животът” на Андрю Матюс дали се намира в ел. вариант?
Ето, така отговарям и относно Андрю Матюс

# 102
  • Euskal Herria
Безделник, може и при мен да е проблема. Излиза ми това:

Виждам, че е линк към бг-мамма:

Просто никога досега не ми се е случвало (конкретно в тази тема), затова попитах.

# 103

Архивирайте файла. При архивирането , задайте му да раздели файла на части по-малки от 25 MB  и го пратете с няколко имейла. На служебния компютър съберете всички файлове в една папка, кликнете на първия файл и разархивирайте.

# 104
и аз нямам достъп до архива на ана . секюрити опции разни според мен или други ограничения. извън страната го достъпваш, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт