НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 45 130
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
За ТУ-София, откриването е от 10 сутринта и същия ден в 13:45 ч. започват лекциите. На сина групата е разделена на 2 подгрупи и още не се знае в коя от двете ще е и как ще са разпределени часовете. Хубавото е, че в събота и неделя нямат занятия и в четвъртък или изобщо няма да има часове (освен 2 часа спорт) или имат 2-3 часа само.

В 11.00 че ще имат второ откриване по факултети.
И при синковеца ще има часове, в които ще са на групи и ще са през седмица.

# 331
  • Някъде в Европа...
AIR,  това не са най-веселите седмици, ще чуеш и за тях.. текущия контрол е в 7 ма и 14та, курсовите проекти се задават в 7ма и се предават в 14та..
Скаридка, не ме разбра..развеселих се, защото си го написала много сладко, а не защото се съмнявам в написаното от теб..Аз съм със съвсем различно образование и нищичко не разбирам от тези технически специалности, нито мога са оценя трудността на предметите, които се изучават...

При нас денят на откриването е неучебен...

# 332
# 333
  • Благоевград
За ТУ-София, откриването е от 10 сутринта и същия ден в 13:45 ч. започват лекциите. На сина групата е разделена на 2 подгрупи и още не се знае в коя от двете ще е и как ще са разпределени часовете. Хубавото е, че в събота и неделя нямат занятия и в четвъртък или изобщо няма да има часове (освен 2 часа спорт) или имат 2-3 часа само.
Коя група е твоят син? Как се ориентира в програмата? Съкращението "лб" не разбрах какво означава, отдолу има легенда и пише "лу" лабораторни упражнения, та това "лб" според мен е грешка?! А спортът как го избират, защото моят син искаше баскетбол, но ми казва че няма възможност за избор. Дали е закъснял с избора?

# 334
Коя група е твоят син? Как се ориентира в програмата? Съкращението "лб" не разбрах какво означава, отдолу има легенда и пише "лу" лабораторни упражнения, та това "лб" според мен е грешка?! А спортът как го избират, защото моят син искаше баскетбол, но ми казва че няма възможност за избор. Дали е закъснял с избора?
В 43та група е. Относно спорта, бяха обявили, че от 17ти септември стартира записването. Часовете по спорт трябва да са съобразени със свободните часове в седмичната програма, а заемането на местата за различните видове спорт става по реда на записването. За всеки спорт пише колко налични места има и колко от тях са вече заети, колкото по-късно влезеш да се записваш, толкова по-малък избор имаш. Предполагам, че "лб" е за "лабораторни упражнения".

# 335
СУ са публикували минималните балове от допълнителния прием (което много ме учуди, защото в последните години не се публикува публично тази информация, освен ако не се подаде заявление по ЗДОИ).
Класирането е без квоти - мъже и жени се състезават заедно.

Скрит текст:

# 336
# 337
Днес е откриването на учебната година в ТУ - София. Пожелавам на всички студенти много успешна година и дано да се чувстват добре в специалността, която са си избрали и за която са се борили Simple Smile

# 338
Здравейте, извинявам се, ако темата е объждана вече. Може ли някой да ми каже как стои въпросът с медицинските прегледи и направленията? Ние сме от Варна, а синът ми учи в София. Благодаря предварително.

# 339
Gloksinia  синът ми не учи в София, но все пак - запазихме ЛЛ в нашия град. Веднъж се наложи и като я помолих за електронно направление не отказа, но ме предупреди, че ще е сериозно лечението
 Накарах синът ми да  се прибере и беше на венозен АБ, наложи се и допълнителни изследвания да правим. Толкова добре го познава и е безпогрешна в преценката си. Всички зависи обаче и от ОПЛ.

# 340
  • Благоевград
Днес следобед трябваше да излязат резултатите от изпита по английски език в ТУ, имате ли информация къде?

# 341
Вие сте го подкарали сериозно вече, а ние сме на друга вълна. Посрещах гадже французойка от азиатски произход.
Момичето пристигна седмица, след като той се върна. Не знам как я намери за три-четири дни престой:)
Много е екзотична, сладурана е. Подозирам, че няма да му е лесно да влезе в учебен режим.
С осмокласника пък ни се се стовари някаква ужасна гадост на главата, буквално на главата. При него  почна един гнездови косопад, който в началото мислехме, че е от машинка, с която го подстрига негов приятел,  а се оказа -автоимунно -алопеция ареата. Ужасно сме притеснени.
Татко е бил така в 7 и 8 клас, после никога не му се е появявало, на 76 си има коса. Но може да се развие по много начини  .

# 342
Все пак се консултирайте с още лекари, контактува с много животинки, може да си е банално гъбично или друго, от животните има много такива зарази с гнездовиден косопад.

# 343
Днес следобед трябваше да излязат резултатите от изпита по английски език в ТУ, имате ли информация къде?

В профила в е-студент на синковеца няма оценка. Днес са питали - казали са им, че в понеделник, като им започнат лекциите по език, ще им ги кажат.

# 344
Включвам се с въпрос за спорта в СУ, благодаря предварително. Задължителен ли е и ако да как стоят нещата, ако студент е в отбор с картотека към съответната федерация. Може ли с документ от спортния клуб да се освободи от присъствие?
Успех и незабравими студентски години на всички!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 07:08 от Дю

Общи условия

Активация на акаунт