🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 7 592
  • 281
  •   3
Отговори
# 255
Гери, и аз го започнах, на 36 та минута съм, но не бързам. Wink

Приятелите на Ешреф- Гюрдал, Мюслюм, Фарук, Ърмак чувстват огромна празнина в живота си, без Ешреф.
Той категорично отказва да продължи с тях, съветва ги да гледат себе си и да изградят нормален живот за себе си. Оставил им е пари.
Но те не знаят как...В живота им има една голяма празнота.
Освен това Гюрдал е много гневен и не иска парите му, а него, приятелството му, това да бъдат рамо до рамо във всичко.
Но в гнева му прозира и мъката и това, колко много му липсва Ешреф.
Зашото Гюрдал, Мюслюм, Фарук, Ърмак- те не са просто приятели, а хора, чиято съдба е била неразривно свързана с Ешреф.
Докато той беше до тях, имаха посока, смисъл, дори в хаоса и опасността, чувствоха сигурност.
Сега, дори когато им оставя пари и свобода, те не знаят какво е нормален живот, защото никога не са го имали.
Гюрдал изпитва най-силната емоция.
Гневът му е фасада, зад него стои огромна болка и безпомощност.
Когато казва, че не иска парите, а Ешреф, той всъщност признава: „ние не знаем как да бъдем без теб“.
Гюрдал е готов да се скара, да се ядоса, само и само да накара Ешреф да разбере колко много му липсва. Това е гневът на човек, който страда от загуба.
Ешреф от смоя страна смята, че като се отдръпне, ще ги предпази и ще им даде шанс да започнат отначало.
Но не осъзнава, че за тях „нормален живот“ не е възможен без него, защото той е тяхното семейство, тяхната опора, техният лидер.
Това е още един от вътрешните конфликти на Ешреф. Да, иска да ги спаси, но с действията си ги оставя изгубени.

Смъртта на Афра ще бъде повратна точка, шок, който ще изтръгне всички от илюзията, че могат да продължат разделени.
А за самия Ешреф това ще е едно напомняне, че „нормалният живот“ не е лесно достъпен за хора като тях.

# 256
Момичета,привет Heart

Лале това е снимка с ИИ,напоследък в мрежата феновете се развихрят,а и е много лесно да се направи.Пускаш двете снимки и то ти прави една,заедно.Даже можеш да уточниш дали са прегърнати,дали се целуват-абсолютно всичко което ти хрумне.

Гери Нали всичко плаща продуцента.На няколко пъти споменават - ще го видиш като гледаш епизода,че е вложил много пари в Нисан,но ще се бъркат във всичко.Хранене,напитки,дрехи,връзки - във всичко.Явно Динчер разбирайки за взаимоотношенията на Нисан и Ешреф е избрал Нисан ,като оръжие срещу Ешреф.Всяка болка за Нисан е болка за Ешреф и негова "победа".Ако се продължи линията - Той е изгубил баща си,но самият той не е пострадал.Тук може да иска да навреди на Нисан,но без да закача Ешреф.Ще видим.

Направи ми впечатление момента с телефона - дотолкова дори на Кенан няма доверие та му взе телефона /може би да не го запише / и тогава заговори за новата сделка и оферта.Според мен Кенан вече се чувства използван,без значение въпреки че беше до него и до голяма степен Кадир дължи успеха си на него.И аз очаквам в някакъв момент Кенан да го предаде.
Кадир компенсира това,което му липсва отвътре със външни символи / говорили сме преди за себестойност и добавена стойност/ - при Кадир това много ясно личи-той трупа символи на властта- но той сам си каза.Вие не видяхте моята важност Joy Не че има какво да се види де.

Според мен основният проблем на четворката е ,че нямат цел.Нито един от тях.Носят се по течението.Те са типа хора,които са ок с изпълняването на заповеди,но те самите не могат да водят.За времето ,в което Ешреф е в затвора те не са намерили смисъл за себе си и не са продължили напред-просто чакат и чакат Ешреф въпреки ,че са обидени.В момента ,в който той ги викна те бяха на линия.Имат още проблеми помежду си за разрешаване най вече Гюрдал ,но дадоха ли им цел - хукнаха.

Аз обаче няма как да не спомена ,че Чаатай определено харесва ретро коли,както в Ичерде с червеното камаро,сега с кадилака - фъстък.И с двете коли го дават да следи ,е как ми кажете няма да видиш ако те следи тази кола ? Че чак Кадир пита намерихте ли Ешреф ,а в задното стъкло се вижда ъгъла на фъстъка.Кой ще тръгне да следи някой с толкова набиваща се на очи кола-ама ей на JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 17:41 от bof4eto

# 257

Чаатай- както винаги, с телефон в ръка. Grinning

От официалния акаунт на Eşref Rüya в Инстаграм

„Ще станем свидетели на много големи промени в живота на Нисан и тези промени ще ни позволят да видим различна страна на нейния емоционален свят.“

"Този сезон историята на Чийдем става малко по-дълбока. Всъщност ще има развития, които биха могли да се считат за обратна реакция за всички нас."

„Мотивацията е на върха си. Силата на сценария и ентусиазираната работа на екипа през новия сезон са това, което ме вълнува най-много.“

„Сценарият, с който ще се сблъскаме в новия сезон, разбира се, е най-голямото ми вълнение. Също толкова любопитен съм, колкото и публиката, за отговора на този въпрос.“

"Много изненади и обрати очакват публиката. Мисля, че няма да могат да се откъснат от екрана дори за минута. Сценарият е пълен с приключения, драма и екшън."

"Динчер Бурсай е човек, който ще повлияе на хода на историята и ще промени баланса. Очаква ни сезон, пълен с психологически игри."

„Мисля, че този сезон зрителите на Ешреф Руя ще се насладят на любов, задънени улици, обрати и завладяващ екшън.“

„Хареса  ми образът на Хъдър, защото той  е един от ключовите точки в отговорите. Големи изненади очакват нашата публика.“

Е, нашия пак липсва, но не сме учедени. Wink

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 18:32 от NeZ_9

# 258
Нези, нашият си пише на телефона.

# 259
Нисан и Джерен на снимачната площадка, но предполагам, че това е от по-рано.
И двете са в черно.

# 260
Не е мое наблюдение. Аз само направих скрийншот.
Първата снимка е на Ешреф, втората на Сарп.

Явно ръцете на докторите трябва да са в джоба.

# 261
Ха ха, да, така си ходят. Grinning
Още нещо исках да пиша.
Втория сезон на Eşref Rüya ни поднесе изненада -прокурорката се оказа майка на Чийдем!
Очевидно разделени от години, с болезнено минало и недоизречени думи, но напрежението между тях е осезаемо. Въпросът е, ще се превърне ли тази среща в сила за Чийдем или в още едно изпитание? И дали майка и като прокурор ще бъде пречка за Ешреф… или неочакван съюзник?
Защо имам чувството, че тя има пръст в освобождаването му...
Освен това, появата и поставя Чийдем в особено деликатна позиция, защото личното и професионалното се преплитат. За Ешреф тази връзка може да се окаже както пречка, така и възможност. От една страна, майката като прокурор има силата да усложни неговото положение, от друга,  ако миналото
и с Чийдем я накара да направи компромиси, това наистина може да промени баланса на силите.
Имам предвид следното.
Прокурорката като институция е символ на закона и правосъдието -тя има власт, която може директно да повлияе върху съдбата на Ешреф (например да поддържа обвинения срещу него, да го наблюдава, да създава пречки в опитите му да започне нов живот). В този смисъл тя е потенциална заплаха.
Но в същото време тя не е „чисто“ институция ,тя е и майка на Чийдем. А миналото им е белязано от дистанция, студенина или дори някакъв разрив. Това прави връзката им сложна. Ако прокурорката изпитва вина, ако търси начин да се доближи до дъщеря си или да поправи отношенията им, тя може да се окаже готова на компромиси. Например, да си затвори очите за някои постъпки на Чийдем,
да не преследва Ешреф толкова строго, ако вижда, че Чийдем е обвързана с него,
да използва властта си по начин, който не е изцяло обективен.
С други думи, балансът на силите се променя, защото вместо прокурорката да бъде еднозначен противник на Ешреф, личната и история с Чийдем може да я направи непредсказуема- понякога враг, друг път неочакван съюзник.
Но може да е точно обратното- враждата им с Чийдем да е толкова сериозна, че тя да иска да и навриди. Но не останах с това впечатление, особено от страна на майката.
Само не разбирам защо избраха две актриси с такава разлика в ръста, да играят майка и дъщеря. Не,че е невъзможно, но все пак. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:42 от NeZ_9

# 262
Нези Прокурорката моментално набеди Ешреф,дори не се поколеба,въпреки че той нямаше вина в случая.Тя навърза точките,че Чийдем е свидетелствала да го пуснат,той е излязал и хоп вече има труп и тогава Чиидем и каза,че живота е пъен със случайности.По-скоро ми се струва ,че ще се опитва да озапти дъщеря си и няма да и позволява да си разиграва коня,като в първи сезон,а това ще доведе до нови разриви между тях.На мен ми беше интересно,че тя изведнъж остана сама - Кадир и каза,че ако му се мотае в краката ще я убие,още повече че директно заплаши Ешреф - съответно тя ще тябва да вземе мерки,какви не се знае.Психопатката може да реши всичко.Фигурите върху дъската започнаха да променят позициите си.Според мен Кенан и Чийдем могат да ни изненадат.Вероятно този сезон най-голяма болка Ешреф ще изпита от Нисан,а тя ще бъде манипулирана от Динчер... все още се чудя кой беше в психиатрията и каква работа имаше Фарук там...
Както се разбра и актьорите разбират сценарият за следващият епизод,след като заснемат предишният.И те са на тръни ,като нас Joy

Сарп ми е любимец- записах си целият сериал Icerde и си го качих на флашка - друго си е да гледаш Чаатай на 43 инча JoyJoyJoy

# 263
Понеже в момента гледам и виждам разни работи, които ми правят впечатление. Реших сега да пиша защото после сигурно ще го забравя.

Семейството на Ешреф на масата си обясняваше, че нищо не правят, но беше по-скоро, че им е скучно без работа.

Сестрата на Нисан разбра за излизането на Ешреф мнооого преди Кадир. Срамота.

# 264
Ох, Нези направо ме разби за ръста!😃
Знаеш ми височината, ама децата ми са високи. 🤪
Аз мисля, че майката ще е сътрудник на Чийдем. Майка е! Каквото и да е имало между тях, майката винаги е готова да прости. Някой беше казал:" Бог не може да е навсякъде затова е измислил майките ". Още повече става въпрос между майка и дъщеря. Направо не искам и да си го помислям, че ще ги гледам една срещу друга, въпреки, че се усещаше напрежение.  Ще видим в "Eșref Rüya" какво ни готви сценариста.
Като гледам Чачо с телефон в ръка (не, че не го видях с телефон в ръка на живо) интересно ми е кога чете репликите си от скрипта, как се концентрира в ролята си, като при първа възможност е на телефона. Според мен е мулти- функционален с голям капацитет.
Колкото до снимката, която съм качила тая сутрин незнам от къде копирах. Аз всъщност не видях Демет на живо, нямам си на идея за реалният и ръст, но според мен е възможно да истинска.
На следващата снимка виждам двама мъже с почти еднакъв ръст но се разминават с нивото на колоната част на панталоните. Чаатай иначе е с дълги крака, а панталона му е дъбок.

Иначе и двамата са красиви мъже.
Нашият в черно е супер, не че в бяло не е божествен, явно Ешреф ще така. Нито един път не го дадоха по къси гащи или по пижама, май и в затвора беше с тези дрехи. За разлика от Нисанче- тоалети, прически, но я разбирам, жените сме така.😉

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 23:00 от eliet

# 265
Ели, да, аз казах, че не е невъзможно, но все пак са актьори, можеше да изберат някоя по-висока. Това разбира се е в кръга на шегата. Hug
За снимката с Демет- монтаж е. Взети са две отделни снимки.
Напоследък наистина стана много модерно да се правят такива снимки с ИИ, но аз не съм им привърженик.
Ето още една такава

Вече започвам да се съмнявам,че и тази снимка е истинска, защото така е не го видяхме онова селфи. Wink

Целия X  е пълен със снимки на Чаатай с кого ли не. Само с Аслъхан не са се сетили да му спретнат една. Grinning
Също в  Х се разхостранява снимка на Демет,  която Чаатай бил харесал.
Не,че има нещо лошо, ако го направи, но всъщност Чаатай е харесал пост в официалния акаунт на Eşref Rüya,  в който са снимките на всичките му колеги,  които споделих днес, по-рано.
Всъщност Чачо може и скрипта да си чете от телефона, кой знае.
Гери, "семейството " не е същото без Ешреф. Те са като осиротели без него. Въпреки че, всеки си е намерил някакво занимание, животът им изглежда празен.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 09:08 от NeZ_9

# 266
Минах срещата на Нисан и Ешреф. Той ѝ каза, че и той съжалява, че никога няма да я обича най-силно. Искал е да я постави на първо място но не е успял. Според мен в момента той изобщо не мисли за Руя, но в първия момент ако се появи шанс да я срещне, ще остави Нисан. И тя вече е сигурна, че тази заплаха е много по-реална от това, на което се е надявала. Беше му бясна, че ѝ е разбил сърцето. Но още по-бясна ме беше, че отново е на самоубийствена мисия и смъртта му ще я довърши.

Странно ми е, че тя искаше да е популярна и хората да знаят песните ѝ, но сега се дърпа от това да е следена на всяка стъпка. Има противоречие.

Чийдем отново има надежди, че той ще бъде с нея. Нищо че казва друго. Там фантазията и манията са надделяли над реалността.

# 267
Добро утро с Терминатор Тек

Гери, аз още не съм стигнала до тази сцена. Ти от къде гледаш? Playtube или Нерон?
При Нерон забелязвах доста несъответствия в превода. Още не съм стигнала до сцената на пейката. Ще видя и там как е преведено.
Понякога някой дребен детайл изкривява целия разговор.
По-късно ще коментирам и другите двама нови герои. Wink
Желая ви прекрасен ден!

# 268
Здравейте,

Нези, аз гледам от Нерон. Предполагам, че винаги има разминавания в превода. Но е по-добре от автоматичен в ютюб. А в ютюб вчера като погледнах още не бяха качили серия. Сигурно се застраховат, че ще я гледат по телевизията или на Прайм. Ако имаш предвид какво съм цитирала, не е дословно.

Минала съм половината филм. Трудно го гледам, че все ме прекъсват или съм много изморена. А искам да му се насладя. Някой беше казал, че тези два часа и половина минали неусетно. Аз ще си призная, че на мен ми идват твърде много, за да ги гледаме всяка седмица. А кат те ги снимат и успяват да се подготвят толкова професионално ми е загадка.

Габи е качила два поста в инстаграм, с коментари на негови учители. Едното май е учителя му по бокс. Другото е преподавателката по актьорско майсторство. Преди време съм разглеждала профила ѝ. Впечатли ме, че е подготвяла Мили Боби Браун. Тя участва в stranger things. Дъщеря ми много ги харесваше. Мисълта ми е, че той е бил подготвян от едни от най-добрите преподаватели в Холивуд. Момичето май имаше Ейми. Много топли думи са казали и двамата. А никой не ги е карал. Това е един турски актьор, който може никога да не стигне световна слава. Но са го харесали, видяли са нещо в него и са го споделили. Става ми хубаво. Защото е казано без помпозност, без изхвърляне и всякаква звездност. Мда. Той не е примадона и хората не се налага да го ласкаят, за да се чувства добре. Само да го обичат.

Тази шапка как не се съсипа?

# 269
Щях да пиша за Хъдър, но ще го оставя за после.
Ще използвам поста ти, Гери, за да донеса това, което Gabi е споделила в румънската група. Може би за новите момичета ще е интересно.

"Днес видях публикация на Лори Ловли в официалния ѝ Instagram акаунт и си спомних за Чаатай...
През ноември 2017 г. Чаатай Улусой беше в Лос Анджелис, където вземаше уроци по актьорско майсторство при учителката по актьорско майсторство Лори Ловли.
Писах и на Лори Ловли, учителката по актьорско майсторство на Чаатай от Холивуд, на публикацията ѝ с Чаатай, ето така... „Чаатай... Моят хамелеон, моят многостранен актьор, най-добрият! Бравооо! Той е невероятен актьор!“ и тя отговори, толкова мило от нейна страна! Публикувам и това, което Лори Лайвли ми написа!

„Габриела, вярно е... Обучила съм много талантливи актьори и той е наистина изключителен!“
Тя също отговори на други фенове за Чаатай по мил начин, ще ви дам само няколко скрийншота, но можете да отидете на нейната страница и да прочетете там: Потърсете публикацията от 2 ноември 2017 г.... https://www.instagram.com/lorilively/reel/Ba-n26KAi1x/
,,Благодаря ви, че ни направихте толкова щастливи! Латинска Америка обича Чаатай! Той изглежда щастлив! Благодаря ви!"

Лори Лайвли: Той е (щастлив)! И е толкова хубаво да се види колко много хора го обичат!"

Въпреки това, бях натъжена да видя фенове на други актьори в тази публикация, посветена от Лори изцяло на Чаатай, с молба техните любимци да бъдат приети и обучени от нея. Смятам го за груба липса на уважение както към Лори, така и към Чаатай...

Какво казва Лоpи Лoвли днес, 20.09.2025, в Instagram:
Хората често питат как станах треньорът, който съм днес.
Моят отговор е: В продължение на десетилетия поставях клиентите си и техните възможности над всичко в живота си. Отменях пътувания, вечери, срещи и безброй филмови вечери. Работех, когато бях болна и изтощена, когато не можех да ям или да спя. Правех всичко възможно, за да им отварям врати, когато и както можех. Подтиквах ги да бъдат най-добрите си през цялото време. Вярвах в тях, когато те самите не вярваха в себе си. Използвах житейския си опит - успехи и неуспехи - за да им помогна да преодолеят съмненията в себе си и изтощителните нерви. Прилагах психологията на бизнеса, за да им помогна да се представят, да печелят, и те го правеха.
Моите клиенти постоянно са надминавали хиляди конкуренти от цял ​​свят, за да успеят на най-високо ниво. Те са работили с едни от най-великите режисьори, продуценти, сценаристи, шоурънъри и колеги актьори в нашата индустрия. Те са получавали номинации за награди „Еми“, „Оскар“, „Избор на критиката“, „Златен глобус“ и „Грами“ - и дори са спечелили няколко.
Упорита работа. Талант. Късмет. Време. Честност. Истина.
И правилният човек, който да ви помогне да стигнете до там.

Приблизително по това време той взема уроци по бокс с Брайън Маккомб във Fitfatboy в Лос Анджелис.
Какво казва за Чаатай...

fitfatboy: „Днес се сбогувах с един страхотен приятел @cagatayulusoy. Толкова ми е тъжно да го видя да си отива, но се радвам, че се е върнал при приятелите, семейството и страната си.“ За по-малко от 3 месеца си намерих приятел за цял живот. Никога не знаеш къде можеш да намериш страхотно приятелство, така че винаги дръж отворен ум и сърце. Много се гордея с моя приятел, Чагатай. Той ще направи невероятни неща догодина, знам го! Запомнете това име, Чаатай Улусой.“

На следващата година Чаатай се появява в Netflix с „Защитникът“ в продължение на 4 сезона и Брайън не сгреши, казвайки: „Запомнете това име, Чаатай Улусой“. Той беше първият турски актьор, който откри поредицата от актьорски проекти на тази глобална платформа, където имаше договор от 2018 до 2024 г., когато се завърна към телевизионния сериал DIZI."

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 11:08 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт