🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 14 692
  • 535
  •   11
Отговори
# 495
bof4eto, аз вече споменах, но за мен беше интересно как и прокурорката, и Динчер се интересуват от личния живот на Ешреф и Нисан.
Прокурорката влиза в темата за Ешреф и Нисан от гледна точка на власт и контрол. Тя вероятно иска да разбере дали отношенията му с Нисан могат да се използват в съдебна или морална плоскост, като слабост, уязвимост, дори като изнудване. За нея това е  един инструмент.
Динчер, обратно, влиза в личното пространство на Нисан. Там натискът е интимен и психологически- дали тя е готова да признае не само пред другите, но и пред себе си, че Ешреф е центърът и.
И двете линии изглеждат независими, но се допълват в полза на историята.
Ешреф е поставен в ситуация да защитава любовта си.
Нисан- в ситуация да я изповяда.
Ако ги съберем, това  ще са като две огледала, в които всеки от героите е принуден да се види такъв, какъвто е наистина.
И може би точно тук ще е „падането на маските“ .

# 496
Динчер много ясно заяви,че отмъщението му е и към двамата ,не само към Ешреф,но и към Нисан,заради която е убит баща му.Той със сигурност ще опита всичко да се сближи с Нисан и ще използва всеки удобен момент.Щом и Танер Румели описва героят си,като луд и зъл,представям си още какво ще видим.Относно прокурорката - според мен рови и заради Чийдем,иска да си изясни картината,да е наясно с играчите и взаимоотношенията им ,за да знае кои лостове да натисне,когато иска да ги манипулира.
Със сигурност ще последва някакъв тип отдръпване на Нисан .Виждайки прегръдката им с Ешреф - тя не го е обгърнала с ръце,ръцете са и отстрани на тялото му - говори за дистанция.

# 497
О, да, Динчер определено мрази и двамата. Но първо ще ги раздели и после атакува.

# 498
От няколко дни се каня да ви споделя за тези награди.
https://form.jotform.com/Kristal_Geyik/kristal-geyik-odulleri-ad … jDrbbC5YW3oEGxSdA
За тях могат да гласуват само студентите от университета.

Имаме номинации за:
Eşref Rüya

Чаатай Улусой

Неджип Мемили

Демет Йоздемир

Серенай Саръкая

Надявам се, че ще грабнем някоя от тези награди!

# 499
  • AMS

Благодаря за преводите и коментарите!!!

# 500
Това с Нимет, че умря го изключих съвсем. 😂
Със сигурност като приключи ще го изгледам целия от до. Един маратон на Ешреф Руя ще ми дойде добре. Някой знае ли за колко епизода се говори да е втори сезон?

# 501
Lale, няма такава информация.
Да се надяваме, че ще изкарат максимално дълго! Hands Pray
Още снимки от 16 епизод

# 502
Честно се надявам да са повечко,че после Чачо ще мине под радара и кой знае след колко месеца ще захване нов проект.Нищо не се чува и за "Сънливеца" - наистина ли ще е само по кината,както някой тук беше писал или ще и по платформите.Чачо подписа за 2 филма,ще видим кога ще е вторият.Впрочем не се следват с Елчин в ИГ .Въобще около "Сънливеца" - всички спят зимен сън ,та ни остава Ешреф.

# 503
Скоро срещнах тази публикация
Скъпи #camoo Бей, докато с нетърпение очакваме излизането на "Uykucu" , има ли нещо, което можеш да споделиш с нас за предстоящия филм? Месец на излизане, жанр, снимки от BTS? Единственото нещо, което знаем досега, е, че героят Чаатай има мустаци Joy
Всеки малък детайл ще бъде високо оценен. Благодаря!

Също така, четох, че може би в началото на 2026 та ще е по кината.
Надявам се, че ще можем да го видим на някоя платформа.
Честно казано, в последните години не можем да се оплачем от Чаатай- непрекъснато работи и ни радва с проект, след проект.
Не искам това да свършва!

# 504
Да се надяваме,че ще се появи някъде,където ще можем да го гледаме.Не вярвам да съм напреднала толкова по турски език за да разбера какво се говори без превод ,иначе - ей го къде е Истанбул - колко му е да отидем на едно кино.Joy

# 505
Добро утро, в Eşref day!

Тази сутрин четох разказа на рускинята Дарина, която води групи на разходка Истанбул. Вчера са били в хотела на Ешреф, но снимките са били в къщата, където живее Ешреф.  Тя обяснява, че да се срещнеш с него е много трудно, желаещите чакат до среднощ. В случая едно момиче от нейната група е решило да чака и е успяло да се снима с Чаатай.

Дарина, обаче уточнява, че това чакане не влиза в нейните задължения и тя не чака с тях. Както и не поема ангажименти за срещи и снимки с актьори и не взима пари за това.
Всичко е въпрос на късмет.
Били са и в района на кулата Галата, успяли са да зърнат Чачо за секунда, преди да влезе в колата. Казва, че истeрията е голяма, много хора стоят и чакат и крещят Eшреф аби, Ешреф аби!
Силни емоции предизвиква с ролите си Чаатай Улусой!

bof4eto, права си, ей го къде е Истанбул! И на кино, и на театър, да гледаме Аслъхан можем да отидем. Kissing Heart
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:11 от NeZ_9

# 506
Добро утро, момичета!
С усмивка и кафе посрещаме октомври!
Нека да ни донесе здраве, радост, късмет и сбъднати мечти!

Тая година много фенове успяха да се докоснат до Чаатай. Ами, някой от нас я влачил краката😉 бяхме пърите, нещо такова имаше.

Без значение колко е късно или колко е уморен, той никога няма да каже „не“ на фен. Винаги остава уважителен, приятелски настроен и очарователно срамежлив с тях. Ето защо е обичан от хора от всички възрасти. ❤

Щастлив и успешен месец!
Скрит текст:
Момичета, ако искате да направим един октомврийски Истанбул, аз Без туй планирах

# 507
Да отбележим началото на октомври и да си пожелаем още включвания, като това
https://www.instagram.com/tv/CVd1fWGgXjM/?igsh=OXFqbm41amdjOXU2

Защо имам чувството, че, когато Ешреф казва, че е малко старомоден, Чаатай има предвид себе си?  Wink

Честит октомври! Flowers Fallen LeafFlowers HerbFlowers Fallen Leaf
Скрит текст:
Ели, с най-голямо удоволствие, но аз май направих моите 90 дни в Турция за тази година. Neutral Face

# 508
Здравейте,

На мен в тези снимки ми останаха очите.

Пак този поглед на сладко лабрадорче. Този път тъжно.

# 509
От Канал D

Ново попълнение в Eşref Rüya

КОЯ ВСЪЩНОСТ Е NECLA?

Неджля, изиграна от Ебру Дестан, която се срещна с публиката в проект след осем години, още от първата сцена даде знак, че ще играе важна роля в историята като единствения човек, който знае всички тайни на Хайдар. Феновете на Ешреф Рюя започнаха да обсъждат коя всъщност е Неджля, която привлича вниманието с красотата и загадъчното си поведение. Каква роля ще изиграе Неджля в пътешествието на Ешреф Тек, ще стане ясно в следващите епизоди.

Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, Eşref Rüya, подписан от Tims&B, е в Kanal D всяка сряда с нови епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт