Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 73 504
  • 423
  •   14
Отговори
# 405
  • София
Няма да му се размине на Ивайло, язък за прическата. Шопа няма да пропусне да го разкара чрез приятелчето си Томи

# 406
  • BG-DE
Ами източникът не е много сигурен, защото не знаел кой точно клонинг е Simple Smile) изглеждали еднакво , та може и някой от ББ да е Simple Smile
Днес в "На кафе" като коментатор на ББ беше миналогодишната участничка Беба, тя също е джукеста и слаба та може нея да са видели 🙂

# 407
Ааа, ясно. Дано не е била Алекс, за да има шанс за Иво. Много ще ме е яд да си тръгне преди Шопа, който е адски анти.

# 408
ИВ

Ако Томи влезне при сините ще изпрати Гордиенко на блатото

Чул те Господ!

Дано! 🙏

За жалост Томи влезна при жълтите,което е учудващо за мен
Всички "блатни"ги пращат при жълтите,за да може да почервенее племето,и жълтото да изчезне,и може би след това ще изчезнат и зелените,и преди обединението остават червени и сини.Радостина,и тя влиза при жълтите.

# 409
ИВ

Ако Томи влезне при сините ще изпрати Гордиенко на блатото

Чул те Господ!

Дано! 🙏

За жалост Томи влезна при жълтите,което е учудващо за мен
Всички "блатни"ги пращат при жълтите,за да може да почервенее племето,и жълтото да изчезне,и може би след това ще изчезнат и зелените,и преди обединението остават червени и сини.Радостина,и тя влиза при жълтите.

Да обаче в клипчето от 25ти виждаме,че още са в жълтия екип.Единствения вариант е да са станали червени буквално за 1 седмица и тогава Шопа да отпада,а Томи да го изгонят,ама ме съмнява при положение,че и Радостина става жълта пак са повече червени.
Колко още блатни би трябвало да влезнат,миналата година 8 ли бяха общо?

# 410
  • София
Лятото не им стига червената боя (някакъв калъф я беше изкупил всичката да си боядисва оградата) и така пропадна тази иначе добра идея. Инак от продукцията много искаха Павката след битка да казва: "И победителите в днешната битка са победителите" ама ядец. Joy

Сега малко по сериозно, първо от Нова пак издадоха кой е пратен на блатото SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 411
ИВ

Сладко! 🤣
Най-големите спойлеристи (ако има такава дума) са те самите. 🤪

А възможно ли е тогава невероятното предложение на Ралица да е свързано именно с Александра и нейните 50 гроша... 🤔

# 412
  • София
ИВ
А възможно ли е тогава невероятното предложение на Ралица да е свързано именно с Александра и нейните 50 гроша... 🤔
Не ми се вярва, ако имаха днес съвет на блатни, щяха да го напишат в анонса. По скоро виждам Ленорката да се опита да изгори аНюлета на ръждичката, но това е само предположение от моя страна.

Аз правих едни други сметки:
В момента на блатото са 6 калпака, и тази седмица един от тях ще си тръгне. След това до разпадането на зелените има още 4 седмици и ако през първите три от тях отпадат по 1 на седмицата от блатото, за накрая биха останали само двама. Така че ми се струва много скоро да видим един (поне) отпаднал на елиминация и пратен на блатото вместо вкъщи (може би някой от "фаворитите") - така ще се нагласи бройката.

И имам друго усещане, че "големия обрат" на съвета от анонса ще се окаже да върнат да са по двама номинирани Joy

# 413
ИВ

Това ми попадна в Тикток, не знам значи ли нещо:

# 414
Коментирахме го вече. Ники Дойнов казал "финалисти и победители". Вероятно Ръждавичка е финалист, което е много широко понятие.

# 415
  • somewhere near the sea
ИВ
По Нова тв сутринта анонсираха гостуване на доктора в съботното предаване. Сгафиха явно, защото елиминационните битки са довечера.

# 416
Ееее много тъпо.
И всичко това ,защото от продукцията спасиха лудата Наталия И Сакатенко 🤬
Дано е било за Лъчезар

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:50 от me_for_president

# 417
  • BG-DE
Анонсираха гостуването на доктора зъболекар Лъчо, този който напусна по медицински причини.

# 418
ИВ
По Нова тв сутринта анонсираха гостуване на доктора в съботното предаване. Сгафиха явно, защото елиминационните битки са довечера.

Може да става въпрос за д-р Манчев?

# 419
  • somewhere near the sea
ИВ

Може да става въпрос за д-р Манчев?
Да, май за него става дума. Не чух добре.

Общи условия

Активация на акаунт