Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 79 554
  • 455
  •   71
Отговори
# 420
ИВ

Ако Томи влезне при сините ще изпрати Гордиенко на блатото

Чул те Господ!

Дано! 🙏

За жалост Томи влезна при жълтите,което е учудващо за мен
Всички "блатни"ги пращат при жълтите,за да може да почервенее племето,и жълтото да изчезне,и може би след това ще изчезнат и зелените,и преди обединението остават червени и сини.Радостина,и тя влиза при жълтите.

Нали имаше спойлер, че жълтите изчезват и на тяхно място се появяват червените, но впоследствие пак пожълтяват. Ако е така, дали връщането към жълтия цвят не е последица от пазаруването на Томи?

# 421
ИВ

Чул те Господ!

Дано! 🙏

Всички "блатни"ги пращат при жълтите,за да може да почервенее племето,и жълтото да изчезне,и може би след това ще изчезнат и зелените,и преди обединението остават червени и сини.Радостина,и тя влиза при жълтите.

Нали имаше спойлер, че жълтите изчезват и на тяхно място се появяват червените, но впоследствие пак пожълтяват. Ако е така, дали връщането към жълтия цвят не е последица от пазаруването на Томи?

Да се чудиш направо,Томи е на резиденция,защо ли му е да ходи да пазари храна?А ако е наказание с отложен старт,то тогава защо закопават жългите ,като до сега ги бутаха?

# 422
  • Буркина Фасо
някъде се мерна  под-, над- или страничен каст  със зъбаря и Ваня.

# 423
Зъболекарят е в на кафе. Вчера пуснаха подкаста с Ваня.

# 424
  • Stockholm
ИВ

Чул те Господ!

Дано! 🙏

Да се чудиш направо,Томи е на резиденция,защо ли му е да ходи да пазари храна?А ако е наказание с отложен старт,то тогава защо закопават жългите ,като до сега ги бутаха?
[/quoА направи ли ви впечатление, че изобщо не беше гладен след толкова време глад? Взе си шейк и плод. Един гладен човек напада хладилника. Според мен продукцията търси подходящ момент, за да го дисквалифицира публично. В момента им е нужен.

# 425
Е, Томи като отиде в резиденцията, наистина не изглеждаше гладен, но от друга страна нещо обясняваше за захранването след продължителен глад, нещо подобно беше, не слушах внимателно. Той Жоро Шопа каза нещо такова. Така че липсата на апетит може да се дължи на друго захранване - отвън, или пък както било правилно.

# 426
Моят човек все пак твърди, че е видял Александра вчера - да не би да се откаже сама ?

# 427
  • Буркина Фасо
по това време може да видиш всички. игрите свършиха и се знае победителя.

# 428
Къде я е видял?

# 429
На важното диванче

# 430
Моят човек все пак твърди, че е видял Александра вчера - да не би да се откаже сама ?

Тази вечер на съвета на червените, Ралица ще вади сандъците с късмети. Може да е изтеглила късата клечка за у дома.

# 431
Кой отпада утре?
Ако за Алекс  и Чикагото е вярно, че стигат напред трябва да е от зелените или?

# 432
Е нали уж Томи ще го изгонят,защото е купувал храна.Това кога ще е или не е било истина
Аз залагам, че е победил и след победата му изкарват картите на масата и го дисквалифицират. А в племената ще влезе този, който е на второ място.

хахах много точно предположение Simple Smile

Ще му набият канчето, след като вече е победил силни Wink

# 433
Доктора отпада утре. По метода на изключения и спойлери за места на бъдещи играчи и техните отпадания. Или утре последния на блатото или е отпаднал. Може и да се получи нещо смесено, не се знае.

# 434
ИВ
Сякаш очакван развой в Сделка или не в ИВ.
Димитър си замина.
Най-гладните (Ради и Йоана) –нахранени.
Дечо – на дебелариум.

Спасени са двете търсещи реванш жени (сюжетната линия трябва да се продължи).
Коеджикова ще отмъщава на Карина. А и не само - dido2k го писа, а и от Туджаров съм го чувала - да следим внимателно за подсказки от самата продукция. Случайни реплики няма - блатната заема мястото на изпратената на блатото. Ако е капитанка – става капитанка. Каква по-добра възможност от тази Коеджикова да триумфира 2 пъти - капитанка на зелените и отмъстена (Карина на Блатото).
Същото важи и за Александра. Само на Деси излъчиха синхрон, когато става ясно, че Александра ще ходи на Блатото: "Аз не харесвам Александра". Това пък откъде дойде? Е, сега ще си дойде на мястото - Сапунджиева отива на блатото, а подценяваната Александра става капитанка на Завоевателите. Simple Smile
Интересното е, че при такъв развой в една и съща седмица ще имаме нови капитани и на трите племена. Дали няма да им спретнат една битка и Александра да се озове на диванчето тази седмица. 🤔Wink Защото диванчето никога не лъже!

Общи условия

Активация на акаунт