Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 80 426
  • 460
  •   37
Отговори
# 435
ИВ
Сякаш очакван развой в Сделка или не в ИВ.
Димитър си замина.
Най-гладните (Ради и Йоана) –нахранени.
Дечо – на дебелариум.

Спасени са двете търсещи реванш жени (сюжетната линия трябва да се продължи).
Коеджикова ще отмъщава на Карина. А и не само - dido2k го писа, а и от Туджаров съм го чувала - да следим внимателно за подсказки от самата продукция. Случайни реплики няма - блатната заема мястото на изпратената на блатото. Ако е капитанка – става капитанка. Каква по-добра възможност от тази Коеджикова да триумфира 2 пъти - капитанка на зелените и отмъстена (Карина на Блатото).
Същото важи и за Александра. Само на Деси излъчиха синхрон, когато става ясно, че Александра ще ходи на Блатото: "Аз не харесвам Александра". Това пък откъде дойде? Е, сега ще си дойде на мястото - Сапунджиева отива на блатото, а подценяваната Александра става капитанка на Завоевателите. Simple Smile
Интересното е, че при такъв развой в една и съща седмица ще имаме нови капитани и на трите племена. Дали няма да им спретнат една битка и Александра да се озове на диванчето тази седмица. 🤔Wink Защото диванчето никога не лъже!
Няма ли вариант да прати Томислав или Георги на блатото?

# 436
И да изпусне шанса да е капитан? Кога, ако не сега. Wink

# 437
Ще стане доста интересно с тръгването на доктора и сдушването между Траян и Дино.

# 438
ИВ

Значи ако погледнем и хронологично,жълтите са в Изолатора в шестата седмица там са Шопа,Николета и Радостина,т.е Александра надали праща Шопа.
Изглежда ми много логично за Сапунджиева,особено като ми припомни за синхрона дето дойде от нищото.
Но за нея поне знаем,че със сигурност ще се върне.
Капитанската битка е страхотно предположение,защото не знаем дали ще има кастинг битка в Събота.

# 439
Йоанна влиза ли в племе?

# 440
Йоанна влиза ли в племе?

По принцип на снимките изглежда близка със сините и със сигурност ще има още една женска битка,дали кръстове или баланс,но е по-вероятно Радостина да е спечелила,така че за момента по-скоро не е влезнала.

# 441
  • софия
Втора капитанска за една седмица?

Ама що не  - в тоз различен сезон всичко може Joy
Говориха някъде, че все пак ще има класическите кастинг битки. Може би почват от тази събота.
Горките победители - блатни 2026 Joy

# 442
Е нали казаха, че няма повече кастинг битки. В самия епизод го чухме.

# 443
Е нали казаха, че няма повече кастинг битки. В самия епизод го чухме.

За Класичека кастинг битка имам предвид,няколко играчи вече споделиха,че са участвали

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 04:37 от Kratos7

# 444
Йоанна влиза ли в племе?
Ако влиза, трябва да е до 27.07., защото тогава хареса пост на Мартин в ИГ. 😁

Може и класическа кастинг битка да имаме. Промото за След игрите е заснето на 12.07. В него участва и Светлин. Така и така е отскочил до Дуранкулак, защо да не потича малко по Арената. 😁
И все пак - писах го вече, за 3 седмици трябва да отпаднат 5-ма.

Явно разрив във взаимоотношенията има не само между Гордиенко и Ръждавичка (наблюдения на 2 потребителки), но и между Пекин и Коеджикова.
Скрит текст:

Най-близки в племето - Лъчо, Дино и д-р Петров:

ПП Забравих да благодаря на всички, които ми разясниха как работи ИГ❣️ 🤗
Скрит текст:
Години наред отказвах да си направя профил в социалните мрежи. Преди 7 години си направих такъв в ИГ заради Юлиян Златев, а миналата година във ФБ заради член на екипа на Игрите... Направо съм ходеща реклама на ИВ. 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 10:37 от Bilyana14.

# 445
А дали е възможно, ако доктора отпадне утре на битка, да го пратят в тази нова, невиждана досега локация, която трябва да има ролята на изолатора от миналата година? Въпреки че изолатора миналата година се отключи след затварянето на вратите на блатото, доколкото си спомням..

# 446
ИВ

Мисля, че е рано за такава локация, ако въобще има. Но... знае ли човек. Функцията на подобни локации е да пази интересните участници (при които може да има развитие в... сериала. 😊).

Сякаш по-ясни стават участниците на тези снимки.
Аз бих ги подредила от ляво надясно така:

Калин (висок, слаб, с леко кривички крачета)
жена - вероятно Гордиенко (на височината на Калин, широкоплеща почти колкото него)
Лапунов (широкоплещ с кукуригу 🤣)
Ръждавичка - дребна, фина
Алекс - гологлав
Наталия

Траян
Иван
жена - Коеджикова (тъмна коса, с размерите на Дино, широки бедра)
Дино
Чикагото (широкоплещ, поза, коса, леко прегърбен, явно се е сприятелил с Дино и Траян)
Пекин

Какво мислите?

Коеджикова ми се струва толкова искрена, че на моменти не се усеща, че в думите ѝ може да се търси спойлер.
Скрит текст:
Относно Йоана и развитието ѝ в Игрите. Коеджикова не е сложила и себе си. Когато я попитаха защо, започна със заучените фрази тип аз вече съм победител.

Очаквам скоро Пекин да я бутне под влака:

# 447
Не мисля, че е Пекин, щом я нарежда сред тези, които според нея заслужават да са на финал.

# 448
ИВ
Коеджикова сигурно ли е, кой мрази? Simple Smile
Биляна 14., благодарности за анализите и най-вече за перфектното комбиниране на информацията която си открила и това което ни подават от продукцията. Тук в тази тема е много по-интересно от предаването.
Както си писала, може наистина да извъртят нещо, ако станат трима нови капитани след разместване и изпращане на двама на блатото /Сапунджиева и Карина/. Калин, Александра и Коеджикова. Първият печели предимство за териториалната, а третият си заминава. А и днес е петък. По новите правила може да им спретнат нова капитанска битка. Simple Smile

# 449
ИВ

Здравейте, от време на време следя групата тук, но досега не съм писал и си направих специално регистрация да попитам, ако някой има повече инфо относно съндъчетата и наградите в тях.

Досега не съм видял да се коментира това тук, но има разни информации, че са таблети/екрани и ми е много любопитно наистина ли са таблети или лед екрани, whatever, които се манипулират или е конспирация и са си листчета.

На вчерашния съвет с блатните точно както си ги мислех, те точно така се паднаха, перфектно като по сценарий Grinning Попринцип математическата вероятност за това сигурно е под 1% хаха и ми стана доста любопитно дали има намеса или не.

Ако има някой запознат или с информация, ако може  да даде някакво инфо ще съм благодарен.

Общи условия

Активация на акаунт