Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно участието в гласуването за рисункa от форума?
Какво е съдържанието на предложената тема за номиниране на рисунка от форума?
Какви са мненията относно заглавието на темата за номиниране на рисунка от форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно участието в гласуването за рисункa от форума?
-
Какво е съдържанието на предложената тема за номиниране на рисунка от форума?
Предложената тема за номиниране на рисунка от форума включва предложения за заглавие и текст, като се обсъжда идеята за по-конкретно и провокиращо заглавие. Освен това се предлага организирането на кръгли маси в различни градове, за да се увеличи участието и да се разгледа въпросът с местната власт.
-
Какви са мненията относно заглавието на темата за номиниране на рисунка от форума?
Има различни мнения относно заглавието на темата за номиниране на рисунка от форума. Някои предлагат по-конкретни и провокиращи мисли заглавия, като „Гласувайте за любимата си детска рисунка“ или „Изберете детската рисунка, която най-много ви харесва“, докато други смятат, че предложеното заглавие е подходящо, особено в раздела „Клюкарник“.
-
Какви са плановете за организиране на събитие във Варна?
-
Какви са условията за получаване на семейни помощи в Германия и Австрия?
За срок се уговорихме средата на май.
Някъде в пощата имаше и 4-те документа, които им се дават, написани като за сдружението, без отчета, които нямаше как да го оформя предварително, но пък има фОрмата.
мисля, че не е лошо да си подготвим скоро нещата за снимки, тъй като и монтажа ще отнеме време. Бившия ми шеф обеща да ми качи една програма за монтаж, така че ако не намерим друг вариант ще се опитам да го направя сама, но ми трябва и режисьор
Мисля, че желаещи за участие няма да липсват в близнашкия 

Мисля си, че трябва да предложим сумата за майчинството да не се определя от депутатите със закона за бюджета, а да е процент от заплатата по трудов договор на майката от преди да излезе в майчинство. Ето това можем да борим тази година