Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 19 174
  • 473
  •   1
Отговори
# 360
Циклогест дават ли го в аптеките без рецепта,  тъй като мислех , че имам останал в повече и не взех рецепта от лекарката?

Да, със сигурност! Скоро си бях вземала.

# 361
Здарвейте, вярно ли е че се спират трансферите от тази седмица, защото правят обновяване на отделението?

# 362
  • Sofia
Здарвейте, вярно ли е че се спират трансферите от тази седмица, защото правят обновяване на отделението?

Да, през декември няма пункции и трансфери. Започват да действат отново през януари.

# 363
Да, вярно е, ще преглеждат само репродуктивните.

# 364
  • София
Даже мисля, че процедурите са спрени още средата на м. Ноември.

# 365
  • Sofia
И аз бях останала с впечатлението, че по-отрано не правят процедури.

# 366
На 21.11 беше трансферът ми в болницата , казаха ми , че да края на ноември ще има процедури .
Момичета , знаете ли как да откажа час за проф.Михайлова . Беше за днес 18:50  , но тя ми е отговорила по email . Не ми дава в приложението опцията за анулиране на посещението . Къде да звънна ?

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 11:03 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 367
  • София
На 21.11 беше трансферът ми в болницата , казаха ми , че да края на ноември ще има процедури .
Момичета , знаете ли как да откажа час за проф.Михайлова . Беше за днес 18:50  , но тя ми е отговорила по email . Не ми дава в приложението опцията за анулиране на посещението . Къде да звънна ?
Сигурна ли сте, че в секция "Предстоящи посещения", под информацията за съответния преглед няма бутон "Анулиране"? Ако наистина няма звъннете на кол центъра.

# 368
Намерих бутон анулиране , но ми дава , че няма връзка със системата . На кол центъра мога да запиша час само за репродуктивен специалист . На телефона на имунологията ми казват , че вече записването за часоне при Михайлова става само на регистратурата или онлайн 😁

# 369
  • София
Намерих бутон анулиране , но ми дава , че няма връзка със системата . На кол центъра мога да запиша час само за репродуктивен специалист . На телефона на имунологията ми казват , че вече записването за часоне при Михайлова става само на регистратурата или онлайн 😁
Обикновено звъня на тези телефони 02 441 79 70 или 0882 193 970

# 370
Изберете записване на час при репродуктивен, за да ви свържат с оператор и им обяснете😉

# 371
След взимане на биопсия кога са разрешени полови контакти?

# 372
Пуснах АМХ и резултатът е малко над 3, започваме подготовката за документите. Само дано и при мъжа ми резултатите са добре.

# 373
Момичета, ендометриалната имунологични биопсия излиза ли в профила и ако да за колко дни? Нещо не успяха да ми отговорят от регистратурата ще вида ли когато е готова или не, а трябва да коментирам с лекарката и другите ми резултати, които вече са готови.

# 374
  • Sofia
Здравейте. Вчера бях на консултация с Михайлова и ми беше пуснала допълнителни имунологични изследвания в тяхната система са: А1 в периферна кръв. Доколкото разбрах се пускат при склонност към аборти.
Видях в системата че има някакъв резултат, но не мога да разбера какво значи. Някой дали ги е пускал да може да каже?

Това много високо добре ли е, зле ли е? Не знам какво се очаква като резултат.

Общи условия

Активация на акаунт