Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 19 946
  • 494
  •   3
Отговори
# 480
  • Sofia
Аз също последната си я направих при репродуктивната. Предната я пусках при редовното ми АГ, ама не виждам причина да правя обиколки, при положение, че и без това имам редовни прегледи в клиниката покрай процедурите.

# 481
  • София
И аз не съм имала проблем както е писала Firebird26. Репродуктивната си ми пуска редовно цитонамзка и микробиология.
Напълно споделям мнението на Rouina91. От както съм пациент на МБАЛ Надежда не ходя при друг АГ за проследяване. Струва ми се ненужно, при положение че тук мога да проследя всичко, дори и рутинни неща.

# 482
  • Sofia
На мен са ми взимали и репродуктивните и проследяващите. Докато ползвах Надежда, репродуктивният си правеше всичко.

# 483
  • София
Здравейте,
Може ли мнения за д-р Кайрякова?

# 484
  • Sofia
Здравейте,

Не съм нейн пациент, но по-скоро мнението ми за нея е положително. Имала съм кратка допирна точка с нея и ми хареса отношението й. Тя извърши първата ми инсеминация, понеже беше уикенд и е била дежурна в този ден. Беше много мила и подробно ми обясняваше какво прави. Тъй като лятото сменихме първоначалната ни репродуктивна се колебаехме точно между Кайрякова и Чапанова. Ако са ви разпределили при нея, мисля, че няма да съжалявате. От нейни пациенти също съм чувала положителни мнения.

# 485
  • София
Аз също имам положително мнение за нея. Взимала ми е биопсии, прави ми подготовка за трансфер миналото лято докато д-р Чапанова беше в летен отпуск. Обяснява много подробно, което също ми направи добро впечатление.

# 486
Още един добър отзив и от мен за д-р Кайрякова. И аз бях при нея по заместване. Млада, нахъсана, старае се. Не претупва нещата. Обяснява подробно всичко. Трябваше да ми вземе биопсия и през цялото време ми се извиняваше, че ме измъчва. И моят съвет е да й се доверите, ако са ви разпределили към нея.

# 487
Аз съм нейна пациентка и съм доволна. Потвърждавам всичко написано от другите момичета - много е мила и обяснява всичко подробно. Освен това смятам, че има индивидуален подход, което също е важно. Препоръчвам я.
Здравейте,

# 488
Някой с впечатление за добавките, които назначават за подобряване качеството на яйцеклетки/фоликули и т.н? Започнах прием и много ми се иска да знам, че би имало положителен ефект. Благодаря

# 489
  • София
Кои добавки? Аз приемам FH Pro по препоръка на репродуктивната лекарка. В самото начало ми даде избор между тях и тези на д-р Стаменов. Наваксах дефицити с тях, за друго не мога да кажа колко са ми помогнали. При мен обаче има и фактор възраст.

# 490
Някой може ли да ми каже след цветна снимка на тръбата чака ли се и колко? Или може да започнат опитите веднага?

# 491
Кои добавки? Аз приемам FH Pro по препоръка на репродуктивната лекарка. В самото начало ми даде избор между тях и тези на д-р Стаменов. Наваксах дефицити с тях, за друго не мога да кажа колко са ми помогнали. При мен обаче има и фактор възраст.

Да, тези на д-р Стаменов конкретно ме интересуват, т.к започнах прием. Пия ги разбира се, просто силно се надявам да не е просто за вътрешно спокойствие,че взимам нещо, а наистина да имат ефект. Мерси

# 492
  • Sofia
Здравейте, след 2ри неуспешен трансфер вече се замислям да коментирам с репродуктивната да направим биопсия. Не мога да се ориентирам какво значат, показват и изследват тези биопсии? Примерно каква е разликата между ИМПО+ и Имунологичната? за микробиологичната е ясно и нея със сигурност ще искам да направим, но не мога да се ориентирам в разликата при другите както и какво изследва Имплантационен потенциал има ли смисъл от него?

# 493
Импо е за имп. прозорец.
Имунологичната - имунологична.
Импо+ е техният таен патент - пак имунологична, но някаква тяхна си формула.
Предвид, че си в контакт с Михайлова и тя вече там знае какво прави Импо+, питай и нея какво мисли.
За мен Импо+ е глупост, но това е мнение на база, че никой не ми обясни (защото е тайна) какво точно изследва и някак на око измислиха терапия за нея и нямаше успех.
Сега като е Михайлова там, ако има нещо смислено в тая биопсия, тя ще каже и ще може да тълкува.
А и съм казвала вече, че аз имах идеална имунологична и най-лошият резултат на Импо+, което някак ми се струва противоречиво и съмнително.

# 494
Аз съм правила и двете.  До колкото знам имунологичната дава информация за броя имунни клетки, а импо+ - какви са тези клетки (агресивни или спокойни). Според мен направи и двете (ако имате възможност, защото са скъпи). Репродуктивната ти може да иска и двете изследвания за цялостна картина.

Здравейте, след 2ри неуспешен трансфер вече се замислям да коментирам с репродуктивната да направим биопсия. Не мога да се ориентирам какво значат, показват и изследват тези биопсии? Примерно каква е разликата между ИМПО+ и Имунологичната? за микробиологичната е ясно и нея със сигурност ще искам да направим, но не мога да се ориентирам в разликата при другите както и какво изследва Имплантационен потенциал има ли смисъл от него?

Общи условия

Активация на акаунт