Отговори
# 270
Джанъм , ти си майсторка в това няма да скромничиш. Blush  Хубава балада и текст  с гласът на Меди. Тази екрана дизи   двойка ти е сол в раната. ❤️‍🩹
Чувствам халвата от 80 санта ама не искам да я ям ей такова чувство е...

# 271
Ослепях ,но свърших добре ,че не си играх с букви този път. Надявам се да ви хареса пускам го при Вас ,че ме подкрепяте безрезервно след 1 г. правя клип на двойка на българска песен - Меди / Любовта на живота ми...

Диди, страхотно е видеото! Майстор си - признали сме те!
Аз не зная нищо за актьора, с който си партнира Съла.  Нея съм гледала в "Наследство" заедно с Халил. Бяха страхотна екранна двойка и много си химичеха.

# 272
Доукан е на 29г от Анкара зодия рак е родени сме на една дата -астрално братче ми е ❤🔥
Завършил е унито Бейкент с актьорско.🥹
Много жизнен и приятен човек знае какво иска живял е като куфарче до смъртта на баща си дете на разведени родители
Кетче го препоръчва за ролята на Фатих където преди това са снимали филм заедно
Когато имаше повод са се удря шамар на героя му беше казал че го е направил и даже и други хора като са искали и също го в правил. Със Съла са на контра заради най -вероятно реалните отношения чак не е искала да се целува с него втори сезон но после са се оправили  в Кан от страна Доу в дошло извинение.Доукан качи кила заради прием на кортизон от притеснение косата му и брадата му почнаха да капят.
Има куче Лайка. Приятел е на Озан Долунай имат общи снимки от почивка заедно. И много ми харесва персонажа му щото наистина има какво са се мисли над героя му от детето на мама тръгна и стана зъл и после почна да се избелва и расте по негов начин. Много добри сцени с Баръш Кълъч имат чичо му е я сериала.Темата за загубата на баща му тв и до днес винаги като става дума очите му стават като палачинки. 😭
Има по малък брат и му е обещал да му е като баща той в Германия с десет години разлика от втория брак на баща си.
Пресата не го обича особено бъркат го с героя му а кучетата го посрещат на улицата на два крака.Не се срамува да го каже казва че бил човек затова че е биел котка на улицата.

Лайка 😍

# 273
Диди, благодаря за подробното инфо за Доукан. Мислех, че е по-възрастен, а се оказа младок. Интересна биография има.
Да сложа Алмеда, че тя много активна напоследък за сметка на маминия сладур.
Но се е погрижила за нас - фотнала е крачетата на наш Толга да се знае, че във фитнеса е с него.

# 274
Еми може да не съм поспала много ама това са нейните крака.🤣
Моля иначе 🫠

# 275
Еми може да не съм поспала много ама това са нейните крака.🤣
Моля иначе 🫠
Дидиии, как ми развали удоволствието да се порадвам на крачетата на Толга...
Много големи ми се видяха маратонките и веднага реших, че е маминият сладур.
Ето и продължението на Lale Devri:

# 276
Ужаси няма ли с Йешим 😪 ако няма са пробвам аз да направя 🫣

Общи условия

Активация на акаунт