🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 67 442
  • 1 922
  •   2
Отговори
# 465
Шермин: носът ми е малък, гърдите ми са големи... Защо ги пипа тогава? Логика???
Защото мозък липсва.

По-скоро комплексите са в повече. Веднага наплю новото момиче, че била грозна. Вярно, поредната хилуронка, но е доста по-добре от ловешкото туркинче.
Забележете как реагира Лили: оцени новата, така говори уверената жена. Между Лили и Шермин един Балкан разлика.

# 466
Шерминката побърза да си маркира "моя мъж" и бързо прати новата с Петко.. Grinning Grinning
Айде, Краси, ти си.. Wink

# 467
Аз виждам прилика между новата и Габи Бланко.

# 468
Жената с девствен колан, а мъжът ще се доказва с пари и с бройки, записвайте си ги тия работи
Пълни глупости. Друго си е да правиш клипчета и да ги продаваш + помощите от 12 деца в Германия. 😎

# 469
Оф, още една цунала котлона! И над тая прекрасност се вижда отсянка на мустак...Мъжествена жена! А маман Шермин веднага се заема с насочването на новата към определен мъж. Валентин дали няма да се пробва...за някой късометражен филм?

# 470
ГО ВО РИ!!! Докторът говори с жена насаме! 🥳

# 471
Само не разбрах мъжът ако има много бройки стойностен ли е или само към жената са тези изисквания да е девственица.
Е, как, не може да има по-стойностно от Крисчън Грей уона би с татус на издран гръб, който върти бизнес с виагра шоколади... Андрю Тейт.

# 472
ГО ВО РИ!!! Докторът говори с жена насаме! 🥳
Абе, той по-добре да си мълчи… 😂

# 473
  • у нас
Пепито пак вдървен. Говори й на вие.

# 474
Ох, не мога, доктор Пи как се спича, когато започне да говори с нова жена 😁😁😁

А, тука някой спомена, че Шермин  приличала и се държала като Маман - е, е, ето!!!

# 475
Пепи, Фелипа, не мога... ушите ме заболяха от каканиженето с тоя мазен тон на тая кукумявка Шърмѝ!

# 476
  • here and now
Доктор Пи изобщо не я одобри....

# 477
Като го гледам този Пи… Се чудя… На някоя от вас харесва ли ѝ такава талибанска брада? Защо мъжете го правят?

# 478
Пенко първо ще си хапне и след това ще ходи на среща. НЕ МОГА! Joy 

Добавям в отговор на въпроса на Лили: не, изобщо не ми харесва.

# 479
Ще има да чааааака Пепиту 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт