🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 56 736
  • 1 762
  •   47
Отговори
# 1 515
  • Сф
С всеки изминал епизод се впечатлявам все повече и повече на Емили. От всички сякаш тя има най- добър изказ, говори правилно, разнообразни думи ползва, не накъсва и ъка. Има доста потенциал в нея, въпреки всичките й дефицити.

Нямам търпение за следващия епизод, буквално пуснаха двам вълка в тихото стадо и те почват да обикалят и опитват да си дръпнат плячка. Голямо попадение ще се окажат близнаците.

# 1 516
Близнаците ще разместят двойките. А как ще ги различаваме? Еднояйчни са?

Аз ги различавам. Единият (този с бежовата риза) е много по-хубав от брат си Grinning Обаче не им запомних имената. Направо хвърлиха бомба с това влизане. Объркаха плановете на много момчета в къщата. А Микеле, като гледах на промото, от зор да се докаже какъв мъжкар е, ще се изложи още повече

п.п. Връщам си думите назад от днес относно Микеле. Страшно се изложи това момче. Габриела буквално 1 дума си е разменила с тези момчета и взе 2 бучки лед, и този превъртя. А, като започна да се хили, докато си слагаше очилата, приличаше на абсолютен психопат. Ще се радвам, ако Габриела го смени с някой от близнаците. Този не я заслужава

# 1 517
За мен този с жълтата риза е по-симпатичен от другия 😀

# 1 518
Свеж полъх са братята… Крумови ли бяха?
Как всички мъже се наежиха само! Веднага им изскочиха комплексите и несигурността, която ги гризе нон- стоп. Яли пък Микеле, Петър и Жоро Игнатов.
Краси какво обсъждаше часовниците? Мъдро извади статистиката, че 80% били ментета. Иначе и за цената им веднага стана дума- около 30 хиляди. Не разбрах само за коя марка иде реч.

# 1 519
Не знам дали продукциата подстрекава това поведение на Джан Микеле, но  ще кажа евала, че го показват за да видят всички млади момичета как изглежда отстрани насилието и какво не трабва да позволяват. Моментът когато изхвърли питието на Габриела, а после и поиска ръката, а тя я даде беше просто уникален. И гнусната му тържествуваща усмивчица...много поучителен момент.

Да, момента беше много ключов.

Близнаците са симпатяги, а на фона на останалите мъже изпъкват още повече.

# 1 520
Той се държи така, защото ТЯ му позволява. Тук няма как да мине оправданието от реала, че от страх го допуска. Миналият му изблик даже ѝ хареса.
Петър пък как се кефеше, че като видяла конкуренция, Криси омекнала. Ха да го видим пък него в конкурентна среда, за разлика от нея не успя да запази самообладание и се размрънка.
На бургаския батка направо облак е легнал на мутрата, видимо е, че с извинението си плаща престоя. Тушев го е строявал на килимчето.
Емили ми е все по-неясна перде ли е или играе роля. Толкова нормално и нежно говори с Краси, постави бързичко Лили на място, а после романтични бръщолевеници с батката, дето я гледа само периферно...
Новите са хубавци, ще видим като почнат да говорят и действат доколко ще са фактор.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 00:51 от usmihni_mi_se

# 1 521
Офф, този Джан Микеле е много зле. Сега се сетих на кого ми напомня - онзи прокурорски син от Перник, който се правеше на голям бияч и в едно интервю приятелката му разказа как я е тормозил и какви високопарни тъпотии й е говорил от ревност.

Та така... Че на всичкото отгоре той този Джан не го прави това и защото е много влюбен в Габриела, а защото го е страх, че навън ще му се подиграват, че тя не го уважава и си говори и с други хора. Всичко прави за пред камерите и да се прави на голям мъж - отврат.

Симона не беше кофти като характер май. Жалко, че толкова бързо отпадна. А и имаше хубави очи и тяло - не беше както те я изкараха. И тази Шермин какво се радва на простотиите, които са наизлезли от устата на Красито за външността на жена. Много са обратното на сложни и двамата. Като гълъбчетата от Монако са малко.

Единият от близнаците беше приятен и земен. Другият много го прекъсваше и не ми хареса. И той се усеща като някакъв въздух под налягане.

Емили и Валентин вече са ми скучни.

# 1 522
Джан Микелето е изтъкан от комплекси, направо го бие тока.

# 1 523
Само да поясня - Габриела не си размени и 1 дума с близнаците, след като се представиха и каза "Приятно ми е". Не е казвала наздраве - само си подаде чашата, за да й сложи единия от двамата бучка лед. След това пак я подаде, за да й сложи още една. Това беше. Поне по това, което излъчиха.

# 1 524
Аз само не разбрах Шермито какво образование има и какво работи на 27 г. за да си позволява Дубай освен 48 кг и 5 езика нещо? Френски знае ли? Май е спряла на 15г в развитието си.

# 1 525
Аз само не разбрах Шермито какво образование има и какво работи на 27 г. за да си позволява Дубай освен 48 кг и 5 езика нещо? Френски знае ли? Май е спряла на 15г в развитието си.

Има сертификация като дегустатор на дубайски шоколад. Какво странно има?

# 1 526
Дегустатор на дубайски, ама май не шоколад, а нещо друго…

# 1 527
Дегустатор на дубайски, ама май не шоколад, а нещо друго…
На НУЙ

# 1 528
Симона е свястно момиче- мила, изразява се добре, не се натрапва. Тоя Пенко можеше добре да си изкара с нея - изглеждаше на първата среща,че имат общи неща- спорт/фитнес и храненето като начин на живот.. поне това хванах.. обаче нямало тръпка, нямало пеперуди... Боже Grinning
Стоян Ву ми изглежда готин, не се е изложил за сега и избра Хени? Те казали ли са си две приказки въобще? Симона, която тича по нз си колко км и е дисциплинирана, явно не го впечатли ... Ако харесва пък Лили или Кристина какво чака въобще? Тези хора казват, че търсят едно, а се ориентират към съвсем друго, почти не дават шанс да се опознаят с някой друг.
Кристина ми се стори, че хареса Стоян на срещата им, но ще си стои при Петър, много интелигентния... забавен е, но аз не го намирам за много сериозен или искрен.
Шермин добре че е решила да се пише Ана, защото до сега прочетох поне 100 варианта на Шермин кое от кое по-смешни.
Тя също грам няма желание да е с Краси, ама как ще върне пръстена и ще се преориентира.. по-добре да стои и да мрънка как не е питана за нея като личност, ухажвана,  пък в любов се обяснили на другите 'парцалеси' wtf?, а тя е по-по- най и не получила същото.. върни пръстена и отиди при някой друг например.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 01:30 от BobbyDyl

# 1 529
Симона е свястно момиче- мила, изразява се добре, не се натрапва.
Да не я бъркаш с някоя друга? Симона обиколи Пенко, Стоян, Валентин и там още някой беше - на всичките се молеше да ѝ дадат роза и чак им стана неудобно. Според мен затова в крайна сметка остана без нищо. Мъжете не обичат отчаяни жени. Да не говорим, че вече беше дала заявка, че харесва Красимир.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 01:34 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт