🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 49 336
  • 1 623
  •   103
Отговори
# 1 590
Като чета за майката на Шермин, разбирам защо тя е толкова интернационално настроена по отношение на мъжете. Всички мъже са ТОП, само българите не ставали. Каквато майката - такава и щерката.

# 1 591
Тя все се оплаква, че Краси не я питал как е расла между 3 религии, как е животът в Израел, имало война и бла бал бла... Ама Туджаров я е разпитвал на тия теми, той го призна в Надкаст и тя много е философствала на тема "политика" и твърдо защитавала Нетаняху, смятайте.  Да си фен на човек, отговорен за военни престъпления, геноцид  и престъпления срещу човечеството, за смъртта (съвсем съзнателно и умишлено) на толкова много хора, половината от които деца...  Това си е някаква девиация. Аз с такива хора не бих общувал изобщо. Но Анчето си е облъчена като цяло.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:13 от diziler

# 1 592
Новите хора идват, имаме големи надежди, но не се оправдаха (засега).

Стоян и Лили заобиколиха вратата.

Натали с този Орлин се загуби като личност в къщата.Ще ми се да прочета биографията му, може ли линк?

Виктор има голяма памет - пита Дениз как са я наричали гаджетата -  Котка, Зайче и т. н.  И записва в RAM бройките.

# 1 593
Шермин пише, че е женско име. И като се потърси в Гугъл, всички резултати, които излизат, са на жени. Проверих дали има мъжка версия на името и отговорът е “не съвсем”. Има Шерхан, Шерзад… Може би е преобразувала едно от тях на Шермин.

Точно така. Само женско име със значение на щастие на арабски.
Предполагам, че това ѝ е турското име за вкъщи, а иначе ползва българското Ана.

# 1 594
  • Melmak
Много я жалите тая бижутерката, ама как търпяла Микелето. От ден едно се лепна за него, а сега.. леле, той какъв е?!
Такъв е, какъвто изглежда, а тя не е на 15 да е първия, с когото излиза. Много умряла котка ми е тая Габриела, ни я чуваш, ни я виждаш, като тръгне да каже 2 думи.. не я и разбираш, защото има брутален дефект в говора. Момиче, Любен Дилов-син успя, и ти можеш!

Близнаците супер, много се радвам, че вкараха свежа плът. Ти да видиш, ледената кралица Кристина може и да не е толкова ледена. Като ги видя ии очичките ѝ светнаха.

# 1 595
Ох, какво е това с шапката дето е на стола докато Габриела и Джан си говорят? Да не слагат чучела да изглежда, че има още някой?

# 1 596
Онази old снимка на Шърмѝ с коментар във ФБ 🤣
Скрит текст:
И като класна дубайска принцеса 😁
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:54 от DiaMia

# 1 597
Кметицата, пардон Натали само спинка през деня, сигурно е обърнала деня на нощ с тези танци по нощите в 33. Габриела е мнооого красива , но говорния дефект наистина е голям, дано и тя не започне свой подкаст , че тогава…

# 1 598
Валентин е абсолютно дъно, цяла седмица го доказва. Чак ми дожаля за Емили. Тя щастлива, че са се "сдобрили". Той - "Не мога да я понасям тая". Ясно е, че и даде роза само за да си гарантира същото и от нея, и да остане още малко на почивката.
Трудно ми е да преценя тази ситуация, защото Емили вятър я вее на бял кон… Но подозирам, че прие розата и започна пак да се натиска на Валентин, за да предизвика реакция в Красимир.

Между Калоян и Габи виждам химия, особено по време на розораздаването. Габи се изчерви и гласът ѝ стана много мек.
Между двамата с тази  различна енергия, очаквам много да си допаднат. Някак Калоян успява да успокои това торнадо Габи. Тя когато е с него е толкова спокойна, лежерна, усмихната и някак усеща, че се случва нещо с нея. Виждам едно смирение при Габи. Доверие има вече между тях.

# 1 599
Ох, какво е това с шапката дето е на стола докато Габриела и Джан си говорят? Да не слагат чучела да изглежда, че има още някой?
През цялото време изглеждаше като мъртво пиян костюмар, гледах дали диша и помръдва.

# 1 600
Между двамата с тази  различна енергия, очаквам много да си допаднат. Някак Калоян успява да успокои това торнадо Габи. Тя когато е с него е толкова спокойна, лежерна, усмихната и някак усеща, че се случва нещо с нея. Виждам едно смирение при Габи. Доверие има вече между тях.
Съгласна съм. Биха били прекрасна двойка, защото ще се балансират. Той ще я приземява, а тя може да му вдъхне малко живец. Но за съжаление имам усещането, че няма да се задържат дълго.

# 1 601
ШерминЪ е влязла в предаването, за да обяснява(на Габа) защо не може да си избере БГ мъж.
Цяла България ,ИСраелЪ и Дубай я съжаляват. И с право Laughing

# 1 602
Поведението на Микеле си го обяснявам с това, че до сега не е имал до себе си толкова красива жена, като Габриела. Затова и подскача така срещу всеки влизащ мъж. И с Ву реагира по същия начин. Много добре знае, че тя привлича погледа и, бе доста мъже биха били привлечени от нея. Вижда се много добре в огледалото, знае на какво прилича и му е ясно, че такава жена, трудно ще издържи дълго с него. Освен, ако не направи нещата по бързата процедура (сватба и деца), за да я върже. Което вярвам, че му се върти в главата. И да, вярвам, че е влюбен в нея. Даже мисля, че е много по-влюбен, отколкото признава и показва.

# 1 603
От Шермин вече яко лъха отчаяние. Едно на ръка, че ако беше толкова умна, за колкото се пише, щеше на първия час там да е преценила, че Краси не е мъж, който ще седне да води дълбоки разговори и второ - ако беше свикнала да е толкова ухажвана и обгрижвана и ако имаше толкова кандидати, на същия този първи час щеше да му е била шута. Никоя жена със самочувствие не би се молила на мъж за внимание.

Джани ли е, Микеле ли е, не ми се коментира, обаче Габриела е по-виновна, че го позволява. Още при влизането на Стоян трябваше да сложи край. На моменти имам чувството, че има повече дефицити от Емили.

# 1 604
Шермин обаче не е потрес преди операциите , Габи и Калоян са ми сладки.
Емили вече ми е досадна .

Общи условия

Активация на акаунт