🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 54 290
  • 1 722
  •   31
Отговори
# 1 605
Поведението на Микеле си го обяснявам с това, че до сега не е имал до себе си толкова красива жена, като Габриела. Затова и подскача така срещу всеки влизащ мъж. И с Ву реагира по същия начин. Много добре знае, че тя привлича погледа и, бе доста мъже биха били привлечени от нея. Вижда се много добре в огледалото, знае на какво прилича и му е ясно, че такава жена, трудно ще издържи дълго с него. Освен, ако не направи нещата по бързата процедура (сватба и деца), за да я върже. Което вярвам, че му се върти в главата. И да, вярвам, че е влюбен в нея. Даже мисля, че е много по-влюбен, отколкото признава и показва.
На мен Микеле не ми е грозен. Има хубави очи и усмивка. Ако пусне коса и оформи брадата различно, ще изглежда съвсем прилично… И малко да намали стероидите, че е почнал да се деформира. Явно от тях го избива на агресия. Не един или двама мъже са полудявали в следствие на боцкането и дори са свършваши в затвора.

# 1 606
Аз не казвам, че Микеле е грозен. Съвсем обикновен мъж си е - нито красавец, нито крайно отблъскващ. Нито богат, нито беден. Но определено не е мъж, който хваща окото, както са примерно близнаците или дори Ву. Затова и така реагира при тяхната поява - защото това са мъже, които веднага се забелязват от жените, още, като влязат. Всички видяхме как реагираха момичетата вчера. А пък Лили и Хелия така превъзбудиха при появата им, че започнаха да се хилят истерично, като луди.
Просто мисля, че е мъж с много, много комплекси, което го прави много несигурен. И от там най-вероятно са идвали проблемите му с жените през годините. Една красива жена със самочувствие, която с лекота привлича мъжкото внимание, трудно би се задържала с него за дълъг период. И да, ако приема разни стероиди, това допълнително му пречи в общуването

# 1 607
 Няма значение каква е причината зад поведението на въпросния Микеле. Въпросът е, че не може да се контролира и това се вижда все по-ясно, а оттам крачката до физическото насилие е много, много малка.
От това, което се вижда като промо за следващия епизод, нещата стават все по - зле. Микеле тотоално се е самозабравил и се дави в комплексите си (почти буквално). Направо принуди Габриела да влезе в басейна, ако бяха навън басейна можеше да е кола, прибавяме  висока скорост и инцидента е готов.

# 1 608
Надкастите къртят и днес:

# 1 609
Дали пък не е възможно някоя дама да е имала отношения с един от близнаците? Тушев обича такива предистории. Ще внесат интрига и сеир Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много ще се радвам този плоския нисък и плешив ragazzo да го ядосват по-добре изглеждащите от него, това му супер болезнено място.

# 1 610
Микеле в този си вид не бил грозен!?
Ако преди снощната случка ми е бил, да речем меко казано грозноват, след нея вече ми е отблъскващо грозен.
Противно човече.

# 1 611
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дали пък не е възможно някоя дама да е имала отношения с един от близнаците? Тушев обича такива предистории. Ще внесат интрига и сеир Stuck Out Tongue Closed Eyes

Има вече такъв storyline с Емили и Красимир — не вярвам да има още от същото. Други сценарии ще наблегнат.

# 1 612
Микеле има супер тяло, което няма как да се оспори. Но е нисък на ръст. В профила му във ФБ има снимки от пубертета, още тогава е бил модел и е правил някакви фотосесии.

В Надкаста Туджаров намеква, че Микеле е познавал близнаците, по пловдивска линия. Отпреди предаването. И не се понася с тях.
Туджаров знае много неща, но няма право да издава и затова коментирането му е доста заобикалящо, хипопетично и ... хем той се мъчи, хем нас ни мъчи, хахаха

# 1 613
  • Melmak
Моля ти се, хубаво тяло… стероидите от кога са хубаво тяло?

# 1 614
Габриела за мен няма никаква вина, че си е паснала с Микеле и имат общи интереси, теми на разговор и също някаква тръпка се е заформила, затова че на по- късен етап (10 дена) този мъж си показва истинския характер и тя тепърва научава какъв човек е той всъщност. Тя тепърва ще реагира на това и вероятно няма да се задържи с такъв човек, особено ако има и подкрепящи и заинтересовани родители.
Другото Габи за мен е много неприятно момиче, неуверено и несигурно до степен да напада другите за най-малката критика или коментар на база външен вид, с маската на направена кифла.. всъщност нея никой не я е нападнал или обиждал, но тя винаги е готова да атакува. И като чуя Калоян как казва, че това е най-чистия и искрен човек с голяма душа...съм wtf.. да, тя душа има, но е дълбоко заровена под хиляди комплекси и изисквания. 
Според мен Габи си направи голяма услуга със спасяването му, защото той е добро момче, покрай него и тя е по-мила, да не кажа добродушна, но не мисля че много мъже щяха да я изберат, защото не са вкарали достатъчно хора от типажа на Краси, които според мен са й таргета. 

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 15:38 от BobbyDyl

# 1 615
В Надкаста Туджаров намеква, че Микеле е познавал близнаците, по пловдивска линия. Отпреди предаването. И не се понася с тях.
Туджаров знае много неща, но няма право да издава и затова коментирането му е доста заобикалящо, хипопетично и ... хем той се мъчи, хем нас ни мъчи, хахаха
Ахааа, значи затова Микеле побесня толкова? Да не би един от близнаците да е откраднал някое негово гадже? Ако е така, дано развият историята - ще стане цирк. 😁

# 1 616
Не може да говорим за "вина", ама тя твърде бързо му пристана и му се врече...
Е, добре, близнаците познавал, а Стоян? Щото и той като влезе, пак  се държа идиотски - закани, заплахи, нервничене...

# 1 617
Уф! На последната снимка ми изглежда като едни евтини пепелници,  дето имаше на времето по панаирите - череп, не помня отгоре или челюстта се е отваряла, за да си изтръска човек цигарата.
Бял, гладък череп с издадена напред долна челюст.
 Джан в случая  последователно доказва теорията на съотечественика си Ломброзо за физиономиката.

# 1 618
  • Варна
джанката ми е грозен от ден първи, особено в профил.
Прилича на влечуго

# 1 619
  • София
Джани Родари е абсолютно токсичен, отвратителен насилник и психопат! Габриела трябвало да каже "Приятно Ни е", защото явно щом е с него, вече не е самостоятелно човешко същество. И го излагала, защото била поздравила новодошлите или защото си е позволила да говори с мъж, различен от него? Направо съм в потрес! Това момиче трябва да се дистанцира от него възможно най-скоро, вместо да търси оправдания за поведението му. Видя предостатъчно тревожни неща.
От Шерминатора вече ми кървят ушите, като развалена плоча е - 5 езика, много интелигентна, 48 кг... И пак отначало. Опитва се да сугестира Красимир, че ги заслужава всички тези неща, за които претендира, обаче той е тъпа Люлинска кратуна, в която не влиза нищо, пък и и му е през Патек Филип-а за нейните претенции. Joy

Емили понякога прихваща сигнал от кораба-майка, но в 90% от времето е извън обхват. Животът й:
Ден 1 - Влюбена съм в Неделчо.
Ден 2 - Но какво пречи да препера набързо с Красимир.
Ден 3 - Не понасям Неделчо.
Ден 4 - Влюбена съм в Ивайло, Валентин или както там му беше името.
Ден 5 - Аз съм в шок, никой не ме е обиждал така, за мен Валентин е мъртъв.
Ден 6 - Краси, хайде да си поиграем, искам да те усещам.
Ден 7 - О, Валентин ми даде роза, мигновено забравям всички обиди, пак съм влюбена в него.
Определено не е скучно в нейния свят. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 22:27 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт