🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 54 081
  • 1 721
  •   58
Отговори
# 1 620
Джан Микеле пресоли манджата с изхвърлянето на чашата и тук ще има сценична драма.
Красимир е насила вкаран в калъпа на алфа мъжкар и жени като Шермин се опитват да го надграждат до олд мъни и прочее алфа изисквания. Той няма да влезе в калъпа като истински Водолей ( и не е в състояние да влезе, де).
Хени и Симона ми харесват повече от изтърканите образи в двойките.
Виктор и Дениз са много стабилни като модел - общоприет.

# 1 621
Въобще не харесвам назобени тела, като това на Микеле. Лъхат ми на кекавост и слабост. Повечето мъже с такива тела, които познавам, са абсолютни неспособни да извършват физическа активност и падат като талпи. Хич не ми е привлекателно.

# 1 622
Микеле е един истински представител на зодия Лъв. Сега ще почне демостративно да се сърди и тропка с краче като не му се случват нещата по негов мерак.

И аз съм фенка за сега на Емили! Grinning

# 1 623
Микеле е един истински представител на зодия Лъв. Сега ще почне демостративно да се сърди и тропка с краче като не му се случват нещата по негов мерак.

И аз съм фенка за сега на Емили! Grinning
Зависи как Габи ще реагира. Лъвът е много всеотдаен към жената, в която е влюбен. За разлика от Водолея Красимир, той ще направи всичко за да задържи жената, която е избрал.

# 1 624
Въобще не харесвам назобени тела, като това на Микеле. Лъхат ми на кекавост и слабост. Повечето мъже с такива тела, които познавам, са абсолютни неспособни да извършват физическа активност и падат като талпи. Хич не ми е привлекателно.
Ако има намесени стероиди, са силни, но неиздръжливи. Например без проблем могат да вдигнат нещо много тежко, но не могат да го задържат дълго и реално един неназобен мъж с по-малко мускулна маса ще свърши по-добре работата.

# 1 625
И аз съм възмутена от Джан Микеле, не само че е грозен, но и груб. В един момент пред бара той хвана Габриела за главата и се навираше в нейното лице, за да ѝ обясни нещо, ужасно поведение. По-късно тя му каза, че не е свикнала с такива неща, но не мисля,че той въобще я чу. Ако бях на нейно място, аз щях да му хвърлим чашата в лицето. Тоя трябва да я носи на ръце ,че въобще го е погледнала.

# 1 626
И доФторчето и дон Пабло окапаха като зрели круши на игрите - толкоз за стероидните мъжкари.

# 1 627
Мен ме кефи Емили как им се дупи на всичките, закача се, защото знае, че никой няма да и се нахвърли сексуално ако тя не иска, провокира а им фантазиите ( все пак са мъже и имат физически допир с жена, няма как да нямат сексуални мераци - човещинка, стои ли се на сухо - млади хора).

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 20:56 от mauigirl

# 1 628
Микеле няма как да пусне коса, та той е плешив отгоре и затова се е обръснал целият. Личи как му лъщи темето.

# 1 629
Леле, тея близнаци, които са и близнаци, страшна бомба сътвориха, ще побъркат всички в този детски лагер, много правилно са ги подбрали тях. Дори Г- жа Камък се накокошини като ги видя и ми се стори, че забелязах признак на живот в нея, невиждано! Хубавци са си, да. Сега да вкарат и няколко нормални жени.
Този пък, облещения, голям познавач, не напразно е толкова облещен значи, веднага с Краси заобсъждаха Пате-ка колко струва.  Ехх, тея новобогаташи, всичко знаят!
Микеле…ми не мога, хора, смешно ми е с тази изсипана чаша, връщах го сума пъти и всеки път избухвах в кикот, е няма такава глупост! Габриела и тя го изгледа изумено, а той се наперил като петел на бонище и сигурно пак  мърда с дясната гърда под хавайката 😂😂😂  И как се скара на единия близнак, че барът им не е изкуствен, а съвсем си е истински. Което, в интерес на истината, и аз не знам как пък му хрумна на близнака, кое му е изкуственото? Голям глупак е Микелето, ще избяга момичето заради малоумните му изблици. Щом тя, която си трае и не прави впечатление на мрънкаща жена, а на доста пасивна, му направи забележка, и му каза, че я плаши, трябва да се вслуша от първия път, ама надали. Има още да учи. Каза му, че не й харесва, излага я той нея, после явно още неща ще се случват, защото той се чуваше как казва, че тя го излага него. Излагат си се взаимно, но заради него. Шермин нещо му държеше тон и беше права, по това, което показаха поне. Ще видим. Микеле хвана Габриела за лицето, за да я “успокои”, след като тя му направи забележка да не се държи като…себе си.
Краси заслужава медал за търпението и непукизма си!

# 1 630
Красимир е галфон от класа и медал не заслужава. Не заслужава и медал Шермин, която демонстрира повърхностен егоцентризъм, та чак ми писна да й слушам глупостите и претенциите. То е очевидно, че двамата няма да ги бъде като двойка.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 15:37 от Hastar

# 1 631
Близнаците са малко като Хуан Пабло и Габриела: Единият тръгва да говори, а вторият авторитарно си слага ръката на рамото му и с усмивка казва, че брат му не прав.
Значи сте го забелязали. Много грубо отношение,  всъщност всеки един описва противоположни черти от това, което показват като комуникация помежду си.
Дописвам след изчитане на натрупаните страници:
Много отделено внимание за името на Анна,  Шармин или както се е обявила госпожицата. Никак не ми се интересна. Не съм я гледала в предишното издание, не я следя никъде. Не ми допада като излъчване, няма и стойностен излаз. За това и питам с какво образование е и на какво ниво са претендираните езици. Дениз ми харесва визуално и като държание, Виктор е странен. Има разностранна информация за него из нета. Със сигурност не е глупав мъж. Близнаците ми се струва да идват от добро и заможно семейство.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 16:13 от CandyY

# 1 632
Микеле е много противно момченце. Набито гномче на анаболи.

# 1 633
Първо изкараха мъжете с най-големите недостатъци – за да се посмеем и възмутим как изобщо съществуват такива екземпляри около нас. Сега остава да се появят нормалните мъже – интелигентни, образовани, млади и красиви, но такива едва ли са се явили в кастинга на ЕргенАт!

# 1 634
Стига де, и тук имаме сравнително адекватни, макар всеки да ме дразни с нещо. На мен тия близнаците са ми много съмнителни с това "Питайте жените от Пловдив за нас". Боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт