🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 56 787
  • 1 762
  •   39
Отговори
# 1 680
Чак пък похвално.. Може да се страхува, може да се харесва с малък бюст (че даже и стегнат). В лицето вече се вижда повяхналост, а е доста млада все още..

# 1 681
  • Варна
Къде видяхте Виктор, че прилича на лапнал тийнейджър?

Доволно си плете кошницата и той. Схеми в главата има 100.

В лице е минал и подминал тийнейджър. Има си бръчки и още как.

# 1 682
Този е такава свекърва! Мрънкач, капризен и със странни навици вероятно.

# 1 683
Дениз изглежда повяхнала от начина на живот, който е водила. Всичко е изписано по лицето…

# 1 684
Абе, вие сякаш сте ѝ светили, че от леглото не е излизала и заради това повяхнала.. Впрочем не разбирам какво точно имате предвид в това повяхване, но подозирам мъже в програмата.
Само да се изкажа, че по думите на моя близка/светла да е паметта ѝ/, която беше завеждащ отделение, свързано точно с женското здраве, за женския блясък на кожа и излъчване, огромна роля играел оргазмът, не самият секс даже, а точно усвоената женска  кулминация.
Та по тази логика  на  уважавано медицинско лице, Дениз трябва да цъфти.
А вие повяхнала, та повяхнала...
Може да чете нощем, аз на това поне отдавам нездравословния си тен.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 21:13 от проксима

# 1 685
Не мога да повярвам какво заклеймяване и тесногръдие цари все още по нашите ширини. Не знам какво толкова е направила Дениз, не ме и интересува, това си е нейният живот, но това, което показва в момента, на мен ми харесва. Нито е повехнала, нито има претенции, нито се държи като "лека", със сигурност има акъл в главата много повече от не малко от жените вътре и е сред най-адекватните и естествените в поведението си. Ако наистина има някакво минало (едва ли е сериен убиец) и има осъзнаване, само мога да й стисна ръката и да я поздравя.

# 1 686
E то и вие не сте й светила та да знаете, точно колко оргазми е имала. 😂

____

Аз имах предвид под повяхнала, че начина на живот е изписан по лицето й - заведения, не спане, обикаляне на ляво и дясно, това изтощава и на нея й личи. Не съм говорила конкретно за мъже, но и това да си платена и да те подмята този и онзи, със сигурност не е толкова лесно колкото си мислят, преди да започнат.
Между двете й участия има 4 години разлика май, а разликата е фрапантна.

# 1 687
Не е зле Дениз, много си е добре даже. Все пак е на 31, няма вече жълто около устата. Има момичета на по-малко от нея и по-зле изглеждащи. Просто порасна и тя, вече е жена, не момиче.

# 1 688
Е как ще са на едно ниво! Сега нека сме обективни. Съгласна съм, че и двете имат бая навъртян километраж, ама едната ще се разпадне скоро, какво не ѝ е ремонтирано?! Прилича на пластмасова кукла и то нуждаеща се от спешна поправка. А Дениз все още като сложи грим направо става красавица. Да не говорим, че едното същество тартанисва едни и същи тъпотии непрекъснато и е спряла направо, докато другата мисли все пак за бъдещото си оцеляване със собствени сили, ако не намери достатъчно качествен мъж до себе си, който да я спаси от това да се изхранва сама. А нищо чудно да е достатъчно независима и да иска да си докарва доходи и ако намери. Дори едно време като беше по- различна, продаваше собствените си дрехи, за да има някакви доходи. А сега е инвестирала в някакво развитие.

# 1 689
Дениз демонстрира някакъв умствен напредък, но визуално ми е като от м@халата. Няма грам класа в тази жена с и без грим. Всичко е заучено и лесно се прокрадва истинският манталитет на моменти. Пресметлива е, не споря, и се опитва да го играе обрана. Но и тя е като Шермин: Едната търси "валидация" колко е красива, а другата намила колко нямало значение с колко дядовци е спала. Сори, но реанимация няма при "мозъчн@" смърт.

# 1 690
Красив, богат, ерудиран, интересен и осъзнат мъж никога, ама никога не би бил с Ш. Не знам тя от коя вселена пада 😄

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 21:51 от Brighter

# 1 691
Аз не съм писала, че външно са на едно ниво, а по-скоро интересите им, “професиите” и другите им занимания.

# 1 692
За едната знаем, че е спала с един дядо, за другата всички предполагаме, че е повече от един. Малка разлика ли е?

# 1 693
И на мен Дениз не ми изглежда похабена. Гледах, гледах, но нищо такова не видях.

# 1 694
Красив, богат, еродиран, интересен и осъзнат мъж никога, ама никога не би бил с Ш. Не знам тя от коя вселена пада 😄
ЕрОдиран би могъл.

Общи условия

Активация на акаунт