🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 57 624
  • 1 771
  •   55
Отговори
# 1 695
# 1 696
И на мен Дениз не ми изглежда похабена. Гледах, гледах, но нищо такова не видях.
Аз даже я намирам за много хубава.

# 1 697
А къде го снимат всъщност предаването с тези каменисти плажове?

# 1 698
А къде го снимат всъщност предаването с тези каменисти плажове?
Емили каза, че на Екватора.

# 1 699
# 1 700
Дениз е хубава, няма спор. Но си личи, че повяхва, основно, като се усмихне. Кожата е почнала да се свлича, според мен доста рано.

# 1 701
Дениз си има минало (богато) и колкото и да иска да го изтрие с гумичка, няма как да стане.
Аз също я навирам за амортизирана и повехнала, а е само на 30. Начинът ѝ на живот е оставил дълбок отпечатък върху лицето ѝ.

# 1 702
Дениз е хубава, няма спор. Но си личи, че повяхва, основно, като се усмихне. Кожата е почнала да се свлича, според мен доста рано.
Като си над 30 е нормално кожата да започне да се отпуска и вече да се появяват първите мимически бръчки. Покрай мен има доста 30 годишни и не се сещам за нито една, която да няма малко “повяхване” (ако така ще го наричаме) при усмивка или правене на някаква гримаса. Леонардо Ди Каприо неслучайно си ги подбира все под 25. 😂

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 22:25 от Lilly_85

# 1 703
Дениз си има минало (богато) и колкото и да иска да го изтрие с гумичка, няма как да стане.
Аз също я навирам за амортизирана и повехнала, а е само на 30. Начинът ѝ на живот е оставил дълбок отпечатък върху лицето ѝ.
Aко тъй работеше светът... Миленка какво ли минало крие. А леля Лени???? Хем сте против корекциите, хем сакън да видите натурални признаци на стареене.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 22:24 от RoseofVersailles

# 1 704
Шермин си живее в собствения си филм, в което няма лошо, но става досадна с егоцентризма си. Дениз не е глупава. Емили е интересен персонаж и се надявам да остане още. Само се чудя Лили какво прави там (някои твърдят, че не си пада по мъже). Може пък и от там да произлезе нещо интересно. Пенко ми изглежда много самотен и затворен.

# 1 705
Това, че някои сме против корекциите не означава автоматично, че ще забравим и миналото на Дениз. Да не говорим, че това няма нищо общо.
Всички повяхваме и остаряваме. При Дениз просто е доста по- забележимо, особено на фона на нейни връстнички, които са водили друг начин на живот. И не, не става дума за корекции.
Може момичето да не знае какви адекватни грижи да полага (естествени), може да не ѝ се занимава или да не забелязва промените. Но това е тема на друг разговор.
Ставаше дума не за корекции, а че Дениз изглежда доста повяхнала за възрастта си.
Няма как да кажа, че е свежа и ОК за годините си.
Но! Това не означава, че не ми допада естественият ѝ вид.

# 1 706
Това, че някои сме против корекциите не означава автоматично, че ще забравим и миналото на Дениз. Да не говорим, че това няма нищо общо.
Ама какво толкова е направила Дениз, че трябва да не “забравяме”, “прощаваме” и т.н. Нито е измамила, нито е откраднала, нито е убила. Спала е с някакви чичаци, изпатила си е, взела си е поука и се опитва да си продължи живота. Аз бих ѝ казала браво, защото повечето жени с такава история никога не излизат от дупката (нямат и желание).

# 1 707
  • София /Абсурдистан
Дениз изглежда някак си смирена или примирена и според мен си е седнала накрая на четирибуквието.

# 1 708
Аз лично нищо няма какво да ѝ прощавам ва Хайлура. 😀 Но и няма какво да се прави на света вода ненапита. 🥴 Даже ако забравим за миналото ѝ с чичаци, от които определено търсеше изгода, поведението ѝ в Първия Ерген беше отвратително. Но то там така или иначе един нормален нямаше.
Сега, за много хора подобен модел на поведение  е в реда на нещата. За мен не е и това, че е естествена (към момента) няма как да промени мнението ми за това, което е била преди.
Дениз изглежда някак си смирена или примирена и според мен си е седнала накрая на четирибуквието.

И на мен така ми изглежда. Дано!

# 1 709
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.
Ами не е. Дениз поне се е изучила, има диплома. Не си е съсипала главата с безброй пластики, и няма евтини импланти в сисите. Иначе е мъжемалечка, да. По това си приличат.

Общи условия

Активация на акаунт