🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 58 989
  • 1 799
  •   55
Отговори
# 1 785
Е, не е казала, че е праведна. Каза му, че не се срамува, но че е жена с минало. А той и той според мен ако беше с толкова високи ценности нямаше да продава виагра шоколади и да си татуира тия резки по гърба. Но то нали само жената е длъжна да държи висок морал...

# 1 786
Кметският син и на мен ми е няколко идеи по- женствен от средностатистическия  мъж.

# 1 787
На мен Орлин ми е типичният млад мъж, който не е имал кой знае какви отговорности. Не ми прилича на гей, не ми е женствен, просто има вайб на студентче, макар да е на повечко годинки. Просто не е имал как да натрупа опит. Това с тая мъжественост ми идва в повече.

# 1 788
Не знам Дениз какво и къде е снимала, но определено ми допада повече от в с1. Аз там не я харесвах, не заради друго ами заради обидите "изрод", "грозна", "стара" към Александра. Обаче сега като я слушам и по някакви подкасти бегло са ми попадали откъси, в които е говорила - ами супер си е. И си мисля, че ще излезе доста добър терапевт от нея. Донякъде точно защото е минала през различни ситуации в живота. Хубавото е, че на този етап не изглежда истерична и егоманиачка (нещо, което пък малко сякаш важи точно за Алекс за съжаление) и би могла да изслушва и разбира различен тип хора, с които говори.
А Виктор с тези татуирани следи от камшици по гърба, не съм сигурна колко е неопетнен. Въпреки че може и други неща да символизират... Не съм сигурна той обясни ли реално?

# 1 789
Александра си показа характера в другите формати , на живо си е същата неприятница . Не одобрявам поведението на Капитонова и Дениз , но го разбирам .😅

# 1 790
Не я съдя, всеки си избира пътя в живота, но Дениз (както и голям процент от участничките, та и от предните сезони) са си платени според мен.
Затова са ми на едно ниво със Шермин (пак уточнявам, не става въпрос за външност)

# 1 791
  • Варна
Изгледах надкаст със Симона, обаче тя толкова много говори, че не запомних какво каза 🤣🤣🤣

Криси и Петър - негласен бизнес съюз.
Не ги вижда заедно навън Дениз и Виктор.
Лили и Хени се познават, но това май го каза Неделчо.
Не е сетила по никакъв начин Лили да е на другия бряг или би.
Каза за нея, че е хлъзгава и играе стратегически.

Доста си е говорила с Емили, харесва я. Смята, че е интелигентна, странна. Няма да се изненада, ако Емили играе, изгражда предварително обмислен образ и подхлъзне всички.

Доктор Пи - не.

Каза, че вътре Краси и джанката били нещо като тартори.

Дано не съм объркала нещо, че тя говори ли говори, направо се загубвам в думи 🤣🤣🤣

# 1 792
За съжаление съм убедена , че Емили не играе , според мен си има отклонения.

# 1 793
  • София /Абсурдистан
Дениз и да се срамува, няма да си го признае.
Всичките мацки там искат да станат инфлуенсъри и търсят известност, затова са и влезли. А Емили си е с отклонения, да, то си и личи. Какъв прокурор ще бъде, не ми се мисли.

# 1 794
  • Варна
За съжаление съм убедена , че Емили не играе , според мен си има отклонения.
Всъщност не отрече, че няма отклонения, но не използва тази дума.

Все пак смята, че има "потенциал" да изгражда обмислен образ.

# 1 795
Онлифенс не беше ли само онлайн платформа, насочена към разни откачалки с много странни фетиши (като напримерда душат носени чорапи, бельои т.н.?  Дениз с какво се е изявявала там?

# 1 796
Емили не е за спешна помощ... Това не е спешно състояние. Във ФБ още в началото някой беше писал, че е била приемана в лечебно заведение. Нямам представа дали е вярно и не ми се разглсяват слухове, но предполагам, че е посещавала лекари/терапевти. Поне така се прави, ако близките ти забелязват притеснителни неща или имаш трудности да си изпълняваш ежедневните дейности и нужди. Най- малкото, ако действително е нападнала/удрила своя съученичка със сигурност е водена при психолози и професионалисти. Хората с психични заболявания/разстройства, в зависимост от тежестта им, дори когато си изпълняват лечението, не са на 100% това, което повечето хора намират за  "нормално".

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 20:39 от BobbyDyl

# 1 797
Онлифенс не беше ли само онлайн платформа, насочена към разни откачалки с много странни фетиши (като напримерда душат носени чорапи, бельои т.н.?  Дениз с какво се е изявявала там?
Не.Разкрепостени жени се показват голи ,с вибратори и други играчки или БДСМ атрибути .Правят шоу и се плаща за това.Или пък само перверзни голи фотоси.

# 1 798
Аз знам, че има такива, които дори голи не са и е само еротика. А има и някакви хора, които тотално несексуални неща правят там, но не в България. Тя и Лили Иванова се е снимала в плейбой.

# 1 799
И нещо скандално. В последния епизод на "Къщата на инфлуенсърите" Виктор Русинов обсъжда ергенките от неговия сезон. Как били "разплути мастии", как трябвало да се вижда много малко от венеца и т.н. , след което тази 3-минутна част от епизода е изрязана и файлът подменен. Всъщност трябваше да се публикува още в петък, но излезе с денонощие закъснение. Продуцентите не дадоха обяснение защо се бави епизодът, не пуснаха нито стори, нито рийл, нито ФБ, нито ИГ, нито ТТ, а обикновено казват, ако има технически проблем. В случая не казват защо бавят епизода.
Беше публикуван в събота в 19.00 ч., с времетраене 2 часа и 31 минути. Коментарите заваляха, в Надкаст бяха потресени от това изказване на Виктор.
Днес епизодът вече дълъг 2 часа и 28 мин. Три минути изрязани.
Но ето, че се намери добра душа, която си е свалила епизода, преди да е клъцнат.
И публикува въпросното видео с изказването на Виктор.

В задачата се пита: кой има интерес тази сцена да липсва от епизода и така спешно да бъде изрязана?

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт