💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 37 594
  • 938
  •   42
Отговори
# 915
В анкетата опцията, че Гергана ми е безразличеН ми хареса Joy

# 916
В интерес на истината Наталия си е минавала винаги трасетата и не е бавила отбора на отборните битки.
тя действа на олимпийският принцип - важно е участието.
ако си с нея в един отбор няма да ти е радостно, че сте последни, въпреки че тя е минала трасето, но вместо за 5 мин. го е преминала за 25.   игрите са състезание, а не представление. на състезание най-бързият печели.

Ако няма замяна, повечето мъже и жени ще са по-бавно от нея, защото или няма да има компонент, или ще искат наказание.

# 917
  • Буркина Фасо
И защо слагат на 190 см. баскетболистка мятане на топка на 4 м? Другите две момичета автоматично нямат шанс.
и е така, и не е така. по същата логика може да се каже за трениран плувец и за човек страх го от водата, за гимнастик (Дунев) минаващ на халките за отрицателно време и такива "трупчета", които на втората халка се изпускат. предната седмица трябваше да минават през автомобилна гума. Теодора едва се промъкна поради по-едрото си тяло. другите бяха с предимство пред нея като по-кльощави.

# 918
Дааа, това с Давид - Ралица пак иззлобя. А иззлобя защото много ги жегва нещо като не става по техния сценарий. Което веднага ме кара да се замисля доколко са случайни изборите на сандъчетата.

Второ и много важно, извинявам се ако вече е писано -- Как си обяснявате тази камера която снима Давид призовавайки да гласуват за него. Малко като скрита камера сякаш?  Дали не я носи някоя къртица?

# 919
И защо слагат на 190 см. баскетболистка мятане на топка на 4 м? Другите две момичета автоматично нямат шанс.
и е така, и не е така. по същата логика може да се каже за трениран плувец и за човек страх го от водата, за гимнастик (Дунев) минаващ на халките за отрицателно време и такива "трупчета", които на втората халка се изпускат. предната седмица трябваше да минават през автомобилна гума. Теодора едва се промъкна поради по-едрото си тяло. другите бяха с предимство пред нея като по-кльощави.

Но все пак имаше шанс да се провре, а в случая с тая топка и 4те метра шанса за Гергана и Наталия беше 0.

# 920
Дааа, това с Давид - Ралица пак иззлобя. А иззлобя защото много ги жегва нещо като не става по техния сценарий. Което веднага ме кара да се замисля доколко са случайни изборите на сандъчетата.

Второ и много важно, извинявам се ако вече е писано -- Как си обяснявате тази камера която снима Давид призовавайки да гласуват за него. Малко като скрита камера сякаш?  Дали не я носи някоя къртица?
Аз не гледах много внимателно как е заснето, ама съм убедена, че ако е знаел за камерата, нямаше да го каже на съотборниците, не е толкова тъп.

# 921
Радвам се че русата кифла е вън.Наталия обаче е зловеща.С този изцъклен поглед и смях .Излезнала е като от филм на ужасите.Не подкрепям отбора и как всички се нахвърят върху нея,но и ги разбирам до някъде . Просто с държанието и ,може би найстина това си е тя и в реалния живот ,но е плашеща и доста дразнеща.
Аз само едно не разбирам защо номинират Калин всеки път.Толкова сс прости.Тоя Чикагото  е рядко прост човек !
И още нещо.Опитах се да харесам Павката като водещ,но просто не става.Димо какъвто и да беше  просто му се получаваше ,и в лафовете и във всичко.И сега като застане до Ралица която за мен винаги е била по слабата от между нея и Димо положението става трагедия.Гледам един Владимир Карамазов по другата тв еми направо ги слага в малкия си джоб .

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 11:12 от *Ани*

# 922
  • София
Откога пък да се самопредложиш за гласуване срещу теб е грях?! И ако беше поискал да излезе, когато Ралица попита нямаше ли пак да му ръси сол на главата? Има неприятни образи и дразнители този сезон, но най-голям такъв за мен е водещата. Предполагам е по сценарий, но въпреки това ми опротивя. Голям зор, че бил заел мястото на някой, който повече искал и тн. Ами тези кифли, дето избраха да са вътре по-малко заслужаваха от някои момичета на блатото. И как обидно нарича вече племето не победители, а обитатели.

# 923

Не съм фен на инфантилната Наталия (макар и да смятам, че поведението ѝ по-скоро е свързано с някакво психическо разстройство, нека я нарека инфантилна). Почвам и аз да мисля, че това със сандъчетата е абсолютно нагласено чрез насочване – „Ама вземи сандъчето на....", „Ама смени си сандъчето“...., но преди да дойде редът на Наталия, отвориха едното сандъче и се елиминира всякаква възможност тя да смени своето именно с него. Те искат тя да остане като дразнител. Недоумявам как този асоциален индивид може да общува с деца!

# 924
  • София
Одобрявам даването на 50 гроша на втория завършил, стига да се дават на всички, а не само на някои... Това е положително и го предпочитам пред опцията да бъдат изпращани на блатото...

# 925
Одобрявам даването на 50 гроша на втория завършил, стига да се дават на всички, а не само на някои... Това е положително и го предпочитам пред опцията, да бъдат изпращани на блатото...
То това дразни най-много в това шоу. Липсата на правила еднакви за всички. Но така е било и така ще бъде. Чест, воля, доблест, сила, ама докато не се сблъска със сценария.

# 926
Логиката е лесна . Даваш всичко от себе си , колкото можеш , до краен предел. Имаш дух за продължаване -продукцията те уважава и ти дава малки козчета , ако вижда , че си несправедливо набеден. Нямаш хъс , лигавиш се - не ти е мястото там . Конското е за отказване на бъдещи играчи , без воля , които много искат само да се покажат от каприз

# 927
За мен по-голям дразнител от Сашо няма!
Не стига, че е неподготвен, ами е и страхлив. Пред отбора едно говори, пред камерата обратното. Точно тогава се личи колко дребна и завистлива душица е неосъществения капитан. Завижда на Наталия, че въпреки всичко тя си минава трасето, а не като него да виси на въжетата и да се отказва след втория опит.
Състезателите може да не харесват Наталия, но е много грозно да й се лепят етикети от рода на "Ку-ку" и " кукумицин". Не се знае след време тия младоците, дали няма да са по зле , когато станат на нейните години.

# 928
Е да де, ама дори само от това, което ние виждаме, тя си е кукумицин. А представи си какво виждат другите като са по цял ден с нея! А и май не са и казвали директно, че е кукумицин. Пък това, какво си мърмори под нос Теодора докато е сама в морето е различно нещо.

# 929
Аз се опитвам да не се дразня на продукцията! Опитват се да поддържат интереса вече 7-ми сезон!
В крайна сметка може в първата седмица да е било заложено вторият от елиминации да отиде на блатото, понеже после беше битката на Траян и Мирослав и двамата влязоха в игрите.
Тази седмица вторият пък взима 50 гроша, другата може третият да отиде на блатото, вместо да го изгонят директно! И това го има последните години....

Общи условия

Активация на акаунт