Клиники в Истанбул- тема 20

• 21 889
  • 510
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви за отговорите. Бихте ли ми изпратили координати?

# 496
  • София
+359885384488 +90 534 747 44 88 Това са телефоните на Айля,на мен също тя ми беше координатор

# 497
  • Варна
Извинете, че се намесвам, но Айля не е ли служител на Мемориал?

# 498
Не, Айля е външен координатор, който работи с различни болници/лекари. Със сигурност има и директен вариант за връзка с Башар, но аз не го знам.

# 499
За кой лекар става въпрос?

# 500
Значи добрите ми отзиви за ембриологията в Мемориал, за др Шахин, за др Михайлова в Александровска, за Генетичната ембриология в Майчин дом не сте чела? Ами какво сте чела точно и какво ви дава право да ми държите сметка за споделен опит различен от вашия?

Stefania.sd - става въпрос за Йоздамар в Бахчеджи, който Айля ми препоръча, знаейки много добре, как въпросният претупва. Всичко разбрах късно за съжаление и по най-трудният възможен начин с последствия за мен.

# 501
Здравейте, включвам се отново в темата. За съжаление първият ни опит е неуспешен и лекарите не успяха да ни помогнат, защото не се откриха сперматозоиди. Но живот….все още ни е криво и си страдаме за новината със съпруга ми, но още на летището към България решихме, че въпреки болката, продължаваме напред. Ще пробваме с донорска сперма и, ако е писано, ще станем родители. Понеже отново ще ме очаква стимулация в близките месеци, а от този опит ми остана около 600 от Gonal-f 900 и една неотворена инжекция Cetrodite, та да питам дали имат някакъв срок на годност (съхранявам ги в хладилника, както ми казаха лекарите)? Gonal-ът съм го отворила на 25-26.01.2026, ако има значение.

# 502
Съжалявам за случилото се и от личен опит знам, че неуспехите и трудностите болят и натоварват. НО е нелепо и детинско да обвиняваш координаторката, която не е медицинско лице, нито е по някакъв начин квалифицирана да ти препоръчва лекар - тя организира срещата, ти си си взела решението да продължиш с него. Абсолютно навсякъде има претупващи лекари, ето аз вече съм при трета лекарка, за първите двама има и добри отзиви - при мен нещата бяха под всякаква критика. Не знам къде го съдиш този лекар, но освен ако няма някаква процесуална грешка е почти невъзможно да го осъдиш, а и да има - те си ги прикриват.

# 503
В такъв случай е добре т.нар. координатори да не правят изобщо никакви препоръки след като са некомпетентни. Реалността обаче е друга, защото те си изкарват заплатите от въпросните препоръки. След като са неуки, следва, че ще пратят двойки там където им е най-висока комисионната, разбирайки, че те други познания и критерии те нямат. Очевидно не сте и чели за точният случай, така че да припомня как Айля лъже https://www.bg-mamma.com/?topic=1457592.msg49003630#msg49003630
Аз имам неуспех и в друга болница при друг лекар с друг координатор но тях не съм тръгнала да съдя, нали? Там разговаряхме нормално, коригирахме процеса и продължихме.
А мисленето, че съда не работи като институция е това, което ни е докарало в това примирение и апатия. Седят си хорицата пред кабинетите по 3 часа, плащат си като попове, експериментират си върху тях и после като даже споменеш нещо малко в един форум и скачат 2-3 на главата ти. Ами за това няма да се споделя и за това ще сме на това дередже.
За съдебният процес ще разкажа като му дойде времето, сега само ще получа още омраза. Бъдете спокойни, съпричастни и добри Hands V

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 06:21 от Sahara_2087

# 504
  • София
Аз имам неуспех и в друга болница при друг лекар с друг координатор но тях не съм тръгнала да съдя, нали? Там разговаряхме нормално, коригирахме процеса и продължихме.

#В друга тема плюехте и по друг координатор,нещо от сорта ,че са некадърни некомпетентни(ама явно сте изтрили коментара) Съдете който искате и ще чакаме развръзката.

# 505
В такъв случай е добре т.нар. координатори да не правят изобщо никакви препоръки след като са некомпетентни. Реалността обаче е друга, защото те си изкарват заплатите от въпросните препоръки. След като са неуки, следва, че ще пратят двойки там където им е най-висока комисионната, разбирайки, че те други познания и критерии те нямат. Очевидно не сте и чели за точният случай, така че да припомня как Айля лъже https://www.bg-mamma.com/?topic=1457592.msg49003630#msg49003630

Прощавай, че ти го казвам, но наистина звучиш по детски. Ти знаеш каква е работата на координаторите, ползвай ги за услугите, които предоставят. Отговорността да вземеш решение при кого да се лекуваш е твоя, не на човека, който организира срещите. Много е просто - хареса ли лекаря, искаше ли да се лекуваш при него? Твоя отговорност? Не ти ли хареса? Ами пак твоя отговорност, че не си проучила варианти. Ако аз ти го бях препоръчала във форума, аз ли щях да съм ти виновна? Какво значение има кой каква препоръка прави, още повече сама казваш - на комисионна били - ами ти тея неща не ги ли съобразяваш?

Не ми се иска да звуча заядливо, защото знам, че страдаш, и затова ще си замълча вече. Но ако и към лекаря обвиненията са ти като към момичето, няма да стигнеш далеч. Да не се окаже, че после и адвокатите са те излъгали да ти вземат парите, а шанс за успех в това дело не си имала.

# 506
Здравейте отново, Sahara,
Колкото и да не желая да ви отговарям, идва момент, в който просто трябва да се изкажа, за да се види и другата страна на монетата.
Защото, като ви чета, виждам, че си пишете каквото ви изнася и публикувате това, което ви отърва, но при мен тези номера не минават.
Ако ще споделяте екранни снимки, не е редно да избирате само удобните за вас части. Всички разговори и детайли са тук.
Напомням, че вие се свързахте с мен още през август и аз ви казах ясно, че не е разумно да сменяте клиниката само заради координаторите.
На хората по групите вече им омръзна да четат моето име – хайде вече да се спрете.
Като толкова ви е болно от мен, имате ми контактите – обадете се, за да се разберем веднъж завинаги.
Извинявам се на всички за неприятната дискусия.
https://drive.google.com/drive/folders/1hfobnu0ziLrwG-b6o72DnOSEiNQd0DMG

# 507
Не разбирам защо постоянно някой се плюе по групите??? Възрастовия фактор е един от най-важните и абсолютно никой не е виновен за нашите проблеми! Айля за мен е един изключително добър и заинтересован човек, всеки има мнение и е свободен да го каже, но не и да петни име, което не е виновно за нашите избори и проблеми!

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 10:05 от Moni442

# 508
Момичета, не съм много с опит в групите, но понеже не си виждам един коментар, който оставих, а смятам, че може да е полезно за някоя от вас, та ще  го напиша отново. Остана ми Gonal-f около 600 (може и да е малко повече), който е отворен на 25-26.01. Подарявам го, ако на някой ще му влезе в употреба, иначе ще трябва да го изхвърля скоро. Живея в София и предаването ще е лично. За страната- не знам как стоят нещата със съхранението, докато се получи по куриер.

# 509
Забранено е в бг-мама подаряването/продаването на лекарства. Трябва да сте получили лично съобщение. Пак ще ви изтрият. Пробвайте с някоя фб група за инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт