КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 4 833
  • 123
  •   14
Отговори
# 90
Относно изрязаната сцена - вчера пуснах епизода, чух само частта за "разпльоканите мастии", но реших да догледам днес. Днес продължих, откъдето съм гледала, но някак не ми направи впечатление, че не продължава с Божана и Виктор. Чудех се в Надкаст колко неща съм изпуснала.
По принцип Къщата не правят такива манипулации, да не се е размрънкал някой от БТВ, че Виктор си нарушава договора?

# 91
И аз май приключвам с гледането на сезона.
Реално след 1я сезон нито един не съм догледала. Втория сезон ми го развалиха Ивка Бейбе и псевдо моралистите от "не-коалицията". Третия сезон го развали постоянното бутане и връщане на Жоро, Хаха и г-ца Кисело мляко. Тази година като гледам има повторение на втори сезон - още една "не-коалиция".
Точно довърших втория сезон на британското Traitors и мога да кажа, че там имаше повече искрено поведение, отколкото в КнИ.

# 92
След последните сторита на Стефани, която е гадже на Весо още повече започвам да подкрепям Грозденка. Нямам думи колко отвратителни хора са това. Абсолютни насилници. Все едно са в Русалки или там каквато друга тъпотия снимат с Божидара. Потрес и такова дъно. Евтини заплахи и обиди в инстаграм и това от възрастни хора. Не им е Грозденка проблема на тези всичките.

# 93
Въпросните сторита на Стефани, които са споменати и по-горе:

Съжалявам, но това вече не е нормално. Ако ще и Гроздето за цялата си самоличност да лъжеше, не заслужава подобно отношение и думи.

# 94
Мда,те правят така,че Грозденка да изглежда по-приемлива пред тях.

Викито 'що е толкоз' пр..баща му с право го нарече Джони Браво,пък за всички с по-малки сестри или братя,които сме били принудени да гледаме CN покрай тях,знаем,че това не е комплимент.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 08:03 от Морана

# 95
Въпросните сторита на Стефани, които са споменати и по-горе:

Съжалявам, но това вече не е нормално. Ако ще и Гроздето за цялата си самоличност да лъжеше, не заслужава подобно отношение и думи.

Съжалявам, че не мога да скрия горното, за да не става дълго, но съм от телефон.

Стефани има нацистка татуировка отзад на врата, орел отдолу със свастика, не очаквайте много от нея. Харесвах я в тикток (много преди да стане толкова известна) до момента в който не видях татуировката. Веднага я отследвах. Не ме интересува кой как си изкарва парите, но такива неща не прощавам и за мен хора с такива символи по себе си са дъното на утайката. 21 век сме, има лазери, има начин и да се покриват с други татуировки. Ако е грешка, може да се поправи, но явно не е. Памеца също има такава татуировка. Това ме отблъсна окончателно и от него, когато я видях. Неговата пък е на гърба. Ако не беше умишлено, тези хора нямаше да си правят татуировки на такива лесни за скриване места.

# 96
Стефчето да ходи да троши коли пак, че Веско където свари огледа Лина и сега в епизодите ходи след нея като гладно куче.

# 97
Защо чак пък Стефани се е задействала?
Нямаше нещо особено фрапантно в къщата между Грозденка и Божидара. Нормалните неща, смачкаха малко повече Грозденка и това беше. Знам че са приятелки с Божидара и тази на Ицака, но пък такива изпади? Нещо отвън ли е станало?

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:57 от Glutenfree

# 98
E Стефани доста е попрекалила. Тя я напада точно на етническа основа, а проблемът е в поведението на Грозденка. Щото чистокръвните българки Божидара и Лина не се държат по-нормално.

# 99
Стефани според мен се е задействала на стаден принцип, толкова си може момичето. Грозденка качи скрийншотове от чата им (на Къщата) и може това да е поводът, но няма някаква особена причина, просто тя (Стефани) си е хейтър.

# 100
  • София
Голяма излагация в КнИ.
Масово изплискаха легена.
Първо Павел Колев и Ицака за малко да ги канселират и си сложиха надписи, че хазартът е опасен (то над 50% от игрите са им на хазартна основа).
И сега вече имаме и доказателство за явна манипулация и прикриване на участник.
Специално са изрязали видеото с Виктор, в което това жалко момченце обижда момичетата с които цели два месеца лъжеше хиляди българи.
Нека се види сега в пълната си светлина.
Туджаров и Неделчо добре го нахраниха.
Но съм разочарован от постъпката на ПК и Ицака. Кой знае колко неща са замели през годините, само и само да не се урони престижът на тези онлайн просяци.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 00:41 от Diavolo

# 101
Стефани, ако ми я сложите до грозденка и не ги знам кои са и двете и ме попитате коя е ромка от двете, ми шансът е еднакво голям да избера Стефани колкото и Грозденка. Не знам какво се е хванала за това, че Грозденка е циганка, като и на двамата с Веско са им цигански номерата, а и спокойно могат и по външен вид да минат за роми.

# 102
Влади явно го е яд, че Грозденка е взела хонорар, а той не. Ако тази информация е плъзнала из къщата, сигурно и други се чувстват прецакани. Това обаче си е изцяло техен проблем. Според мен такива неща изобщо не трябва да се обсъждат между участниците.
На ретроспекциите се вижда, че останалите често извъртат думите на Грозденка и нещата не са се случили точно така, както те го препредават. Струва ми се, че се опитват да я изкарат, че "лъже като ц*ганка", но всъщност ѝ правят услуга пред публиката.
А сторитата на Стефани са откровено расистки и малоумни. Грозденка може да е ромка, но поне не е евтина труженичка като нея.

# 103
А тези кадри които се въртят из тикток коментирани ли са?

Това от когато се правиха че се бият за Виктор ли 2?

Не помня да са давали такива кадри в по-ранни епизоди, а надали ще се случи занапред. Не мога да повярвам, че от продукцията са ги скрили, както и че са изрязали думите на Виктор за Ергена… Честно казано доста съм разочарована, защото имах генерално мнение, че там излъчват нещата, както са си.

# 104
A репорста на сторитата на Стефани от официалния профил на продукцията как трябва да се третира?!??!
Това е абсурдно цялото им поведение. Дано няма сезон 5 на тази тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт