КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 5 580
  • 142
  •   16
Отговори
# 120
Мисля, че е нужно обяснение за сторитата???, изтритите кадри и хонорарите. Дано има Ще си кажат без гост все някога.
А в "Ще си кажат", бъди сигурна, че ще иронизират БГ мама отново. Защото те критика не приемат обикновено.
В последните страници от темата няма едно положително мнение за тях. И явно има защо.
Нека си се радват на пуберските и детските коментари в YouTube.

# 121
Снимките може би предстои да ги видим в някой епизод. 😀

# 122
Оп, пардон, мастиите не били разплути, а разпльокани, извинете. Може би има друг нюанс Wink

А думата "мастия" как така реши да я употребява? Типична е за Североизтока (области Варна, Добрич, Силистра, Русе, Шумен) Wink

Но и аз клоня към версията, че тази сцена е изрязана, заради казаното по адрес на Йоана и Мартин, не толкова заради разпльоканите мастии.

# 123
Ееех, да се покажат всички, които сън не спяха да повтарят, че Финдо е сложил цицките на детето.

Иначе, Виктор е като 5-годишен ревльо пред майка си.

# 124
сега репостват видимо расистки сторита.

Между другото, поверих и сега ги няма. Не са изтекли, защото предишните и следващите си стоят. Дано са се засрамили от себе си като са прочели мненията и тук, и навсякъде другаде. Вече и в ютюб нямат подкрепата, която им се иска, в инстаграм активността е ниска, но и там хората питат защо се трият моменти и констатират провала им.

# 125
обаче за мен е любопитно, че не споделяха и третото стори на Стефани, което беше между тези двете които споделят и пишеше нещо от сорта на "постъпките ти оправдават произхода ти"

# 126
Явно според тях това минава границата. “Синя п*тка” може, но “поведението ти описва произхода ти” вече е прекалено 🤡

# 127
Безкрайно разочароващо е поведението на продукцията по отношение на споделянето на бруталните сторита на Стефани. Не съм фенка на Грозденка, но никога не бих подкрепила подобно словесно нападение. По отношение на Виктор също е разочароващо. Изключително комплексиран млад мъж, който има висока оценка за себе си, зад която не стои нищо.

П.с. Смятам, че реакцията на Стефани до някъде е подтикната и от Tiktok видео на Яница (сестрата на Грозденка), в което видео с цел да подкрепи сестра си напада голяма част от участниците в Къщата.

# 128
Сторитата не са изтекли, защото когато съм ги скриншотнала преди 5 часа са били активни 12 часа, така че са изтрити.
Не един или два пъти са казвали че четат тук. Иска ми се това да не мине между капките, но май както всичко, така и това.
За Виктор отдавна питам защо този човек влиза в предавания и се излага. Но сега съм благодарна. Не всички момичета (и хора) са проницателни като Бранимира. Всъщност искам още!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:33 от Glutenfree

# 129
  • София
И Яница е прекалила в Тик Ток, заплюва ги и ги обижда наред, грозен език има. За Влади казва, че нормално Грозденка да вземе хонорар, защото е някоя, а той бил никой. Което е потвърждение, че е взела. Не знам защо нарича Виктория бивша на Влади като са си заедно.

Като им гледам взаимоотношенията в тези предавания, се радвам колко ми е нормална средата.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:44 от Niya-

# 130
Не харесвам Грозданка, но те прекаляват. И в къщата и извън нея. Както прочетох по-назад, проблемът им не е Грозданка. Проблемът са техните комплекси

# 131
Сега изгледах видеото на сестра ѝ, напада останалите по изключително грозен начин.
Едва ли не Грозденка нямала вина, била „принцесата, кралицата”. Ужас.

Този сезон изплискаха легена отвсякъде.

# 132
Сега изгледах видеото на сестра ѝ, напада останалите по изключително грозен начин.
Едва ли не Грозденка нямала вина, била „принцесата, кралицата”. Ужас.

Този сезон изплискаха легена отвсякъде.

Точно за това я нападт всички.🙂Защото винаги тя се изкарва жертва.

# 133
ами не я нападат всички нападат я 3-4 човека другите гледат и се скатават като мишки.

А и каква е логиката да нападаш някого, защото той се мисли за жертва? Какво постигаш да го поставиш именно в тази позиция и да го уязвиш допълнително, прехвърлят собствената си агресия и слабости върху по-лесна мишена, да използваш чуждата болка/ слабост като оправдание за нападение определено не демонстрира превъзходство, а точно обратното

# 134
Те пък останалите в къщата, щото са все свестни хора...
Грозденка има една камара недостатъци, но щом дори тя изглежда нормална в сравнение с част от каста, то нивото е потресаващо ниско.
Лина си е откровено за психиатър. Това момиче има тежки емоционални проблеми и това е. Ситуацията там е малко „д-р Джекил и мистър Хайд“.
Божидара е едно комплексирано були, жадно за внимание и слава. Мега неадекватна – липсват ѝ тотално емоционална и социална интелигентност.
Виктор е супер комплексиран и това избива в свръхкомпенсация. Аз продължавам да твърдя, че е латентен хомосексуалист, потиснат от хомофобията на баща си. Това от своя страна избива в мизогиния (никой хетеросексуален мъж няма да си избира жена по зъбите и венците – това не е кон все пак).
Божана – всеки, който я е гледал другаде, знае каква е. В къщата минава между капките, защото попадна на себеподобни „гъзари“ (коренът на думата не е случаен).
Биляниш не мисля, че е толкова лоша, но и тя не знае къде се намира – което не е странно, при положение че половината сезон я няма в къщата. Но кофти източници на информация си е избрала.
Веско, според мен, от всички там е най-подмолният и манипулативен участник. Сивият кардинал в къщата е той и мисля, че още от старта си нарежда картите как да грабне наградата.
Памецът е популист. Мисля, че е сложил една маска и от реалната му личност сме видели само някакви проблясъци, които мимоходом се показват, когато някой не го признае за „колко добър и най-най“ е.
Влади е фурнаджийска лопата. И да има собствено мнение, го е заврял някъде дълбоко, където слънцето не огрява, и се носи с полъха на вятъра. Единствената истинска реакция от него, според мен, беше, когато завидя на Грозденка за хонорара.
Краси също е дълбоко комплексиран. Всички тези прояви „Аз съм най-най“ са такъв въздух под налягане, че ако няма някой постоянно да му затвърждава самооценката, той се пропуква и озлобява.
Алпер и Васил са ми малко безгръбначни. Нямат мнение, а „тяхното“ мнение е мнението на тълпата. Тук важи в пълна сила поговорката „Преклонена глава сабя не я сече“. Алпер, в допълнение, се възползва и от по-слабите от него, за да се гаври за тяхна сметка и да печели популярност на чужд гръб.

Та така... Има и друга поговорка: „Кажи ми какви са ти приятелите, за да ти кажа какъв си“. Та... в тази връзка – добре ли е тази група да те харесва, или не?

Общи условия

Активация на акаунт